Ζεις στην Ελλάδα;
Αν όχι, άντε γεια.
Ζεις στην Ελλάδα;
Ο υπουργός οικογένειας (τι τίτλος) πρέπει να έχει οικογένεια, ο υπουργός Ναυτιλίας πρέπει να είναι καραβοκύρης, ο υπουργός Υγείας πρέπει να ειναι άρρωστος κλπvag_el έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:24 Δεν είναι αναγκαίο να έχεις παιδιά για να τ΄αγαπάς,Κι ο Χριστός αγαπούσε παρα πολύ τα παιδιά και ας μήν είχε.
Οπότε ψιλοβλακείες για χαχανισμούς λέει ο Τζήμερος .Ατεκνη ή όχι μπορεί να προσφέρει έργο αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά της.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
όχι, αν ήμουν στην Ελλάδα και κρίνοντας από φίλους μου θα είχα το πολύ 1. Μη μου πεις όμως ότι δεν βρήκε σε ολόκληρο κόμμα ή και εκτός αυτού κάποιον με οικογένεια ο κούλης να τον κάνει υπουργό οικογένειας? Είναι και θέμα συμβολισμών η πολιτική.
Οι συνήθεις παπαριές μαρίτσα μ' του κάθε πυροβολημένου.Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:21 Να ψηφισουμε και για κυβερνηση που θα συμμαζεψει την χωρα το κομμα που χρωσταει τον πατο του στο δημοσιο και την φεσωνει 40 χρονια τωρα. Καλα το πας.![]()
Κουλι ορμα τους, γαμα την εικονα τους.![]()
δεν υπάρχει κανένα κόμμα εξουσίας που να μη χρωστάει τον πάτο του (ή να μην του έγινε διαγραφή χρεών). Ψηφίζεις από τα υπάρχοντα όχι από τα ιδανικά που δεν υπάρχουν. Έναν άνθρωπο με οικογένεια δεν βρήκε ο κούλης να του αναθέσει το υπουργείο? Τι παράδειγμα δείνει η άτεκνη υπουργός οικογένειας σε αυτούς που υποτίθεται θέλει να εμπνεύσει να κάνουν οικογένεια?Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:21Να ψηφισουμε και για κυβερνηση που θα συμμαζεψει την χωρα το κομμα που χρωσταει τον πατο του στο δημοσιο και την φεσωνει 40 χρονια τωρα. Καλα το πας.Lord Brum έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:14να βάλουν και υπουργό άμυνας έναν αστράτευτο, υπουργό οικονομικών έναν φοροφυγά, υπουργό ανάπτυξης κάποιον με πτωχευμένη εταιρεία, υπουργό δικαιοσύνης πρώην βαρυποινίτη, υπουργό παιδείας έναν αγράμματο (όπως έβαλε ο συριζα τον φίλη), υπουργό μετανασταετυικής πολιτικής ένα λαθρο, υπθργό ηλεκτρονικής διακυβέρνηση τη μητέρα μου που δεν μπορεί ούτε να ανοίξει τα windows, υπουργό νησιωτικής πολιτικής έναν από βουνό, υπουργό εξωτερικών κάποιον που δεν έβγαλε ποτέ διαβατήριο και δεν μιλάει καμιά ξένη γλώσσα κλπ. Μπορεί ναι είναι κατά βάθος καλοί μανατζερςadon99 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:09 Βαζεις υπουργο οικογενειας
Ατομο που λεει οτι ειναι προσωπικη επιλογη του να μην κανει οικογενεια
![]()
![]()
![]()
Κουλι ορμα τους, γαμα την εικονα τους.![]()
Τι σημασία έχει το αν έχεις παιδιά?Εχει ζήσει σαν παιδί μέσα σε οικογένεια μεγαλώνοντας μέσα σ΄αυτήν.Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε.Υπάρχουν σοβαρότερα κριτήρια για να ''δείς'' και να βγάλεις το σωστό συμπέρασμα για έναν άνθρωπο,Επιμένω ότι ο Τζήμερος τζογάρει στη σκοπιμότητα του χαχανισμού.Beria έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:26Ο υπουργός οικογένειας (τι τίτλος) πρέπει να έχει οικογένεια, ο υπουργός Ναυτιλίας πρέπει να είναι καραβοκύρης, ο υπουργός Υγείας πρέπει να ειναι άρρωστος κλπvag_el έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:24 Δεν είναι αναγκαίο να έχεις παιδιά για να τ΄αγαπάς,Κι ο Χριστός αγαπούσε παρα πολύ τα παιδιά και ας μήν είχε.
Οπότε ψιλοβλακείες για χαχανισμούς λέει ο Τζήμερος .Ατεκνη ή όχι μπορεί να προσφέρει έργο αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά της.
Αυτό που δεν έχετε "μυριστεί" καν είναι ότι το συγκεκριμένο υπουργείο, δεν έχει ως πρώτο στόχο τη στήριξη της κανονικής οικογένειας, βρε μυρωδιάδες...Lord Brum έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:26όχι, αν ήμουν στην Ελλάδα και κρίνοντας από φίλους μου θα είχα το πολύ 1. Μη μου πεις όμως ότι δεν βρήκε σε ολόκληρο κόμμα ή και εκτός αυτού κάποιον με οικογένεια ο κούλης να τον κάνει υπουργό οικογένειας? Είναι και θέμα συμβολισμών η πολιτική.
βάλε αγράμματο υπουργό παιδείας, τον νίκο κωνσταντόπουλο για γραμματέα ισότητας και τον ρωχάμη για υπουργό δικαιοσύνης. Μπορεί να είναι εξαιρετικοί σε αυτές τις θέσεις.Beria έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:26Ο υπουργός οικογένειας (τι τίτλος) πρέπει να έχει οικογένεια, ο υπουργός Ναυτιλίας πρέπει να είναι καραβοκύρης, ο υπουργός Υγείας πρέπει να ειναι άρρωστος κλπvag_el έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:24 Δεν είναι αναγκαίο να έχεις παιδιά για να τ΄αγαπάς,Κι ο Χριστός αγαπούσε παρα πολύ τα παιδιά και ας μήν είχε.
αυτό ούτε ως αστείο δεν θέλω να το σκέφτομαι και ομολογώ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:29Αυτό που δεν έχετε "μυριστεί" καν είναι ότι το συγκεκριμένο υπουργείο, δεν έχει ως πρώτο στόχο τη στήριξη της κανονικής οικογένειας, βρε μυρωδιάδες...Lord Brum έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:26όχι, αν ήμουν στην Ελλάδα και κρίνοντας από φίλους μου θα είχα το πολύ 1. Μη μου πεις όμως ότι δεν βρήκε σε ολόκληρο κόμμα ή και εκτός αυτού κάποιον με οικογένεια ο κούλης να τον κάνει υπουργό οικογένειας? Είναι και θέμα συμβολισμών η πολιτική.
![]()
![]()
![]()
Η διαφορα ειναι οτι απο εκ των πραγματων το σημειολογικο του πραγματος μετραει περισσοτερο σε αυτο το υπουργειο,απο την στιγμη που δεν μπορει η υπουργος να βρεθει σε καθε σπιτι, να υποβοηθησει την σεξουαλικη πραξη και να βεβαιωθει οτι τελειωσε ο δυνητικος γονεας 1 εντος του γονεα 2. Ο υπουργος ναυτιλιας εχει πρακτικες αρμοδιοτητες βασει των οποιων κρινεται. Αυτη μπηκε ως μοστρα για την προωθηση μετρων κατα της υπογεννητικοτητας. Ε, ας εβαζαν τουλαχιστον την καταλληλη μοστρα...Beria έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:26Ο υπουργός οικογένειας (τι τίτλος) πρέπει να έχει οικογένεια, ο υπουργός Ναυτιλίας πρέπει να είναι καραβοκύρης, ο υπουργός Υγείας πρέπει να ειναι άρρωστος κλπvag_el έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:24 Δεν είναι αναγκαίο να έχεις παιδιά για να τ΄αγαπάς,Κι ο Χριστός αγαπούσε παρα πολύ τα παιδιά και ας μήν είχε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ακριβώς αυτό. Διαχείρηση συμβόλων είναι η πολιτική, ο κούλης τα σκάτωσε εδώ.Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:33Η διαφορα ειναι οτι απο εκ των πραγματων το σημειολογικο του πραγματος μετραει περισσοτερο σε αυτο το υπουργειο,απο την στιγμη που δεν μπορει η υπουργος να βρεθει σε καθε σπιτι, να υποβοηθησει την σεξουαλικη πραξη και να βεβαιωθει οτι τελειωσε ο δυνητικος γονεας 1 εντος του γονεα 2. Ο υπουργος ναυτιλιας εχει πρακτικες αρμοδιοτητες βασει των οποιων κρινεται. Αυτη μπηκε ως μοστρα για την προωθηση μετρων κατα της υπογεννητικοτητας. Ε, ας εβαζαν τουλαχιστον την καταλληλη μοστρα...Beria έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:26Ο υπουργός οικογένειας (τι τίτλος) πρέπει να έχει οικογένεια, ο υπουργός Ναυτιλίας πρέπει να είναι καραβοκύρης, ο υπουργός Υγείας πρέπει να ειναι άρρωστος κλπvag_el έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:24 Δεν είναι αναγκαίο να έχεις παιδιά για να τ΄αγαπάς,Κι ο Χριστός αγαπούσε παρα πολύ τα παιδιά και ας μήν είχε.