!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
- Sid Vicious
Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Διαφωνώ με Τζημ σε αυτό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τους έχω ήδη αναφέρει. Έχω πάντα σταθερές θέσεις σε κάποια πράγματα και δεν άγομαι και φέρομαι από πολιτικάντικες εκτιμήσεις.
Οπότε, τα ερωτήματα σου, καλό θα είναι να τα απευθύνεις στον τραχανοσαλάτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ εσένα ρώτησα, όχι τον ταχαλατα. Γιατί δεν απαντάς; Θα κουραστεί το χέρι σου να γράψεις πέντε αράδες;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:25Τους έχω ήδη αναφέρει. Έχω πάντα σταθερές θέσεις σε κάποια πράγματα και δεν άγομαι και φέρομαι από πολιτικάντικες εκτιμήσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατί έχω βαρεθεί την εμμονή σου βρε Πασιφάη, τί άλλο;Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:27Εγώ εσένα ρώτησα, όχι τον ταχαλατα. Γιατί δεν απαντάς; Θα κουραστεί το χέρι σου να γράψεις πέντε αράδες;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:25Τους έχω ήδη αναφέρει. Έχω πάντα σταθερές θέσεις σε κάποια πράγματα και δεν άγομαι και φέρομαι από πολιτικάντικες εκτιμήσεις.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:22
Μια ερώτηση. Εσύ διαφωνείς με τη θέση του Τζήμερου, έτσι; Αν ναι, θες να μου πεις εν συντομία τους λόγους;
Στην τελική, οι τελευταίοι στους οποίους θα δώσω αναφορά είναι οι απέχοντες ή γιόλο ψηφοφόροι.
Οπότε, κάντε μου τη χάρη και παίξτε τους επίτιμους/πολιτικούς/πχορουμικούς αξιολογητές, με όσους σας θεωρούν τέτοιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Ιουν 2023, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε τί πρόβλημα έχεις να απαντήσεις σε μια ερώτηση; Κολώνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:30Γιατί έχω βαρεθεί την εμμονή σου βρε Πασιφάη, τί άλλο;Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:27Εγώ εσένα ρώτησα, όχι τον ταχαλατα. Γιατί δεν απαντάς; Θα κουραστεί το χέρι σου να γράψεις πέντε αράδες;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:25
Τους έχω ήδη αναφέρει. Έχω πάντα σταθερές θέσεις σε κάποια πράγματα και δεν άγομαι και φέρομαι από πολιτικάντικες εκτιμήσεις.
Οπότε, τα ερωτήματα σου, καλό θα είναι να τα απευθύνεις στον τραχανοσαλάτα.![]()
Στην τελική, οι τελευταίοι στους οποίους θα δώσω αναφορά είναι οι απέχοντες ή γιόλο ψηφοφόροι.
Οπότε, κάντε μου τη χάρη και παίξτε τους επίτιμους αναλυτές, με όσους σας θεωρούν τέτοιους.
είμαστε στην εποχή που αν βρίζεις τον τζήμερο μόλις ανοίξει το στόμα του και πετάς και κανά μουόρφωμο είσαι καλυμμένος
Ναι, φοβάμαι την αντίδραση σου. Τί άλλο;Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:32Ρε τί πρόβλημα έχεις να απαντήσεις σε μια ερώτηση; Κολώνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:30Γιατί έχω βαρεθεί την εμμονή σου βρε Πασιφάη, τί άλλο;Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:27
Εγώ εσένα ρώτησα, όχι τον ταχαλατα. Γιατί δεν απαντάς; Θα κουραστεί το χέρι σου να γράψεις πέντε αράδες;![]()
Οπότε, κάντε μου τη χάρη και παίξτε τους επίτιμους αναλυτές, με όσους σας θεωρούν τέτοιους.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα απαντήσεις ή θα πετάς χαρταετό για πολύ ακόμη;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:34Ναι, φοβάμαι την αντίδραση σου. Τί άλλο;Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:32Ρε τί πρόβλημα έχεις να απαντήσεις σε μια ερώτηση; Κολώνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:30
Γιατί έχω βαρεθεί την εμμονή σου βρε Πασιφάη, τί άλλο;![]()
Οπότε, κάντε μου τη χάρη και παίξτε τους επίτιμους αναλυτές, με όσους σας θεωρούν τέτοιους.![]()
![]()
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Να βοηθήσω λίγο την κουβέντα αν επιτρέπεται;Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:43Επειδή μού φάνηκε άκυρο το παράδειγμα του Unique.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:37Ε, τότε γιατί έφερες αυτό το αντιπαράδειγμα;Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:31
Αν επέλεγε να ζήσει εκεί επειδή το έχτισε άλλος (και χωρίς άλλες παραμέτρους, όπως πχ αν είχε τα χρήματα να αγοράσει σπίτι), τότε ναι, θα μ' ενδιέφερε.
Αλλά δεν βλέπω πού κολλάει αυτό. Είπα και κάτι άλλο στο ποστ μου, που ίσως σου διέφυγε. Ότι κατά την άποψή μου, ο/η υπουργός δεν έχει τον ρόλο του αρχιτέκτονα.
Θα ήθελες στο υπουργείο παιδείας κάποιον που εγκατέλειψε το σχολείο με δική του απόφαση μετά την 6η δημοτικού;
Είπε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ έναν αρχιτέκτονα που έχει ασχοληθεί με κάτι άλλο (νομίζω ναυτιλία, κάτι τέτοιο) να του χτίσει ένα σπίτι. Και του επεσήμανα ότι η πραγματική αναλογία με το θέμα της υπουργού δεν είναι αυτό που λέει, αλλά ότι "δεν θα έπαιρνα έναν αρχιτέκτονα να μου χτίσει σπίτι, που δεν έχει χτίσει ήδη για τον εαυτό του".
Αν το υπουργείο είναι θέμα προσωπικής εμπειρίας και ΑΝ η τεκνοποίηση συνδεόταν με τα λεφτά (pro-tip: δεν συνδέεται), τότε ούτε η πολύτεκνη ούτε η άτεκνη θα ήταν κατάλληλες, αλλά συγκεκριμένα η ΦΤΩΧΗ πολύτεκνη γιατί αυτή έχει βιώσει προσωπικά τις ελλείψεις και έχει φάει το σκατό (ενώ η πλούσια πολύτεκνη απλά παρκάρει το παιδί όπου, όπως είπε και ένας άλλος)
Αν πάλι το υπουργείο είναι θέμα οργάνωσης και κατεύθυνσης των υφισταμένων σου (όπως υποψιάζομαι), τότε ο/η πιο κατάλληλος θα ήταν κάποιος με MBA σε οργάνωση προσωπικού, management, whatever, που απλά θα ακολουθεί τα targets της κυβέρνησης.
Δεν θα πω αν η συγκεκριμένη επιλογή είναι κατάλληλη ή όχι, γιατί δεν έχω ψάξει τα προσόντα της. Και επίσης γιατί θα ήταν υποκριτικό, όταν δεν έχω ψάξει τα προσόντα όλων των άλλων πρώτα.
Απλά θα πω ότι το Υπουργείο Οικογένειας είναι ο ορισμός του άχρηστου Υπουργείου, αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει επιδόματα, κάτι που κάνει άνετα και μόνος του ο Κούλης. (Δεδομένου ότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια πχ μια καμπάνια "ελληνίδες κάντε περισσότερα παιδιά" είναι εκ των πραγμάτων "παράνομη")
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 28 Ιουν 2023, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα συνεχίσω να σε γράφω.
Χαρταετό θα συνεχίσουν να πετάνε οι εξισορροπιστές του πχώρου.
Αυτό όμως είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όσον αφορά τα κριτήρια καταλληλότητας του υπουργού, έχω ήδη πει ότι είμαι με την δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις. Τώρα, αν κάποιος συνδυάζει και τα δυο (εμπειρία λόγω αντικειμένου αλλά και οργανωτικότητα) ακόμα καλύτερα. Αποκλειστικά μανατζαραίους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε βέβαια για πολλούς και διάφορους (ελπίζω και αυτονόητους) λόγους.masterridley έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:40Να βοηθήσω λίγο την κουβέντα αν επιτρέπεται;Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:43Επειδή μού φάνηκε άκυρο το παράδειγμα του Unique.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:37
Ε, τότε γιατί έφερες αυτό το αντιπαράδειγμα;
Θα ήθελες στο υπουργείο παιδείας κάποιον που εγκατέλειψε το σχολείο με δική του απόφαση μετά την 6η δημοτικού;
Είπε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ έναν αρχιτέκτονα που έχει ασχοληθεί με κάτι άλλο (νομίζω ναυτιλία, κάτι τέτοιο) να του χτίσει ένα σπίτι. Και του επεσήμανα ότι η πραγματική αναλογία με το θέμα της υπουργού δεν είναι αυτό που λέει, αλλά ότι "δεν θα έπαιρνα έναν αρχιτέκτονα να μου χτίσει σπίτι, που δεν έχει χτίσει ήδη για τον εαυτό του".
Αν το υπουργείο είναι θέμα προσωπικής εμπειρίας και ΑΝ η τεκνοποίηση συνδεόταν με τα λεφτά (pro-tip: δεν συνδέεται), τότε ούτε η πολύτεκνη ούτε η άτεκνη θα ήταν κατάλληλες, αλλά συγκεκριμένα η ΦΤΩΧΗ πολύτεκνη γιατί αυτή έχει βιώσει προσωπικά τις ελλείψεις και έχει φάει το σκατό (ενώ η πλούσια πολύτεκνη απλά παρκάρει το παιδί όπου, όπως είπε και ένας άλλος)
Αν πάλι το υπουργείο είναι θέμα οργάνωσης και κατεύθυνσης των υφισταμένων σου (όπως υποψιάζομαι), τότε ο/η πιο κατάλληλος θα ήταν κάποιος με MBA σε οργάνωση προσωπικού, management, whatever, που απλά θα ακολουθεί τα targets της κυβέρνησης.
Δεν θα πω αν η συγκεκριμένη επιλογή είναι κατάλληλη ή όχι, γιατί δεν έχω ψάξει τα προσόντα της. Και επίσης γιατί θα ήταν υποκριτικό, όταν δεν έχω ψάξει τα προσόντα όλων των άλλων πρώτα.
Απλά θα πω ότι το Υπουργείο Οικογένειας είναι ο ορισμός του άχρηστου Υπουργείου, αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει επιδόματα, κάτι που κάνει άνετα και μόνος του ο Κούλης. (Δεδομένου ότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια πχ μια καμπάνια "ελληνίδες κάντε περισσότερα παιδιά" είναι εκ των πραγμάτων "παράνομη")
Σχετικά με την χρησιμότητα ολόκληρου υπουργείου, επίσης είπα πιο πάνω ότι κι εγώ το βλέπω σαν υπερβολή.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Εσύ παίρνεις απο μόνη σου το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις όποιον θες, να λες ό,τι γουστάρεις. Όταν όμως κάποιος σου κάνει μια ερώτηση, ένεκα ειλικρινούς απορίας, το παίζεις αεροπόρος. Συν τοις άλλοις είναι υποχρεωμένος να φάει στη μάπα την απαξίωσή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:42Θα συνεχίσω να σε γράφω.
Χαρταετό θα συνεχίσουν να πετάνε οι εξισορροπιστές του πχώρου.
Αυτό όμως είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου.![]()
Τεσπα. Άρα δεν έχεις απάντηση να δώσεις. Προφανώς για να μην το κάνεις, έχεις τους λόγους σου, έτσι;
Το πραγματικό ενδιαφέρον θα έχει η σύνδεση του συγκεκριμένου υπουργείου με το υπουργείο παιδείας και τις αρμοδιότητες των οτα.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:47
Σχετικά με την χρησιμότητα ολόκληρου υπουργείου, επίσης είπα πιο πάνω ότι κι εγώ το βλέπω σαν υπερβολή.
Γενικώς, κάπου έχω την εντύπωση ότι εστιάζοντας στο φύλλο, χάνετε το δάσος.
Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Χρειάζεται Υπουργείο Οικογένειας και μάλλον καλή η τοποθέτηση του Τζήμερου.
Αλλά:
Τι περίμενε από την ΝΔ στην οποία θα έδινε μάλιστα και ψήφο ανοχής χωρίς ανταλλάγματα;;;
Αλλά:
Τι περίμενε από την ΝΔ στην οποία θα έδινε μάλιστα και ψήφο ανοχής χωρίς ανταλλάγματα;;;
Μακάρι στις αρμοδιότητες του νέου υπουργείου να προστεθούν όλα τα θέματα που πραγματικά αφορούν την οικογένεια και την κοινωνική συνοχή (όπως είναι και ο πλήρης τίτλος του).ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:51Το πραγματικό ενδιαφέρον θα έχει η σύνδεση του συγκεκριμένου υπουργείου με το υπουργείο παιδείας και τις αρμοδιότητες των οτα.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:47
Γενικώς, κάπου έχω την εντύπωση ότι εστιάζοντας στο φύλλο, χάνετε το δάσος.
Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε.
Σε πρώτη φάση όμως και από τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, μάλλον στα επιδόματα στο δημογραφικό αφορά το εγχείρημα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
-