!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Διαφωνώ με Τζημ σε αυτό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:12
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:09
Κι εγώ το ίδιο. Είπαμε, χρειάζεται και νήμα το milestone.
Καλός προσδιορισμός. :)
Μια ερώτηση. Εσύ διαφωνείς με τη θέση του Τζήμερου, έτσι; Αν ναι, θες να μου πεις εν συντομία τους λόγους;
Τους έχω ήδη αναφέρει. Έχω πάντα σταθερές θέσεις σε κάποια πράγματα και δεν άγομαι και φέρομαι από πολιτικάντικες εκτιμήσεις.

Οπότε, τα ερωτήματα σου, καλό θα είναι να τα απευθύνεις στον τραχανοσαλάτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:12

Καλός προσδιορισμός. :)
Μια ερώτηση. Εσύ διαφωνείς με τη θέση του Τζήμερου, έτσι; Αν ναι, θες να μου πεις εν συντομία τους λόγους;
Τους έχω ήδη αναφέρει. Έχω πάντα σταθερές θέσεις σε κάποια πράγματα και δεν άγομαι και φέρομαι από πολιτικάντικες εκτιμήσεις.

Εγώ εσένα ρώτησα, όχι τον ταχαλατα. Γιατί δεν απαντάς; Θα κουραστεί το χέρι σου να γράψεις πέντε αράδες;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:27

Εγώ εσένα ρώτησα, όχι τον ταχαλατα. Γιατί δεν απαντάς; Θα κουραστεί το χέρι σου να γράψεις πέντε αράδες;
Γιατί έχω βαρεθεί την εμμονή σου βρε Πασιφάη, τί άλλο; :lol:

Στην τελική, οι τελευταίοι στους οποίους θα δώσω αναφορά είναι οι απέχοντες ή γιόλο ψηφοφόροι.

Οπότε, κάντε μου τη χάρη και παίξτε τους επίτιμους/πολιτικούς/πχορουμικούς αξιολογητές, με όσους σας θεωρούν τέτοιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Ιουν 2023, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:30

Στην τελική, οι τελευταίοι στους οποίους θα δώσω αναφορά είναι οι απέχοντες ή γιόλο ψηφοφόροι.

Οπότε, κάντε μου τη χάρη και παίξτε τους επίτιμους αναλυτές, με όσους σας θεωρούν τέτοιους.
Ρε τί πρόβλημα έχεις να απαντήσεις σε μια ερώτηση; Κολώνεις; :lol:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

είμαστε στην εποχή που αν βρίζεις τον τζήμερο μόλις ανοίξει το στόμα του και πετάς και κανά μουόρφωμο είσαι καλυμμένος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:32

Οπότε, κάντε μου τη χάρη και παίξτε τους επίτιμους αναλυτές, με όσους σας θεωρούν τέτοιους.
Ναι, φοβάμαι την αντίδραση σου. Τί άλλο; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:34

Θα απαντήσεις ή θα πετάς χαρταετό για πολύ ακόμη;
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:43
hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:37
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:31
Αν επέλεγε να ζήσει εκεί επειδή το έχτισε άλλος (και χωρίς άλλες παραμέτρους, όπως πχ αν είχε τα χρήματα να αγοράσει σπίτι), τότε ναι, θα μ' ενδιέφερε.

Αλλά δεν βλέπω πού κολλάει αυτό. Είπα και κάτι άλλο στο ποστ μου, που ίσως σου διέφυγε. Ότι κατά την άποψή μου, ο/η υπουργός δεν έχει τον ρόλο του αρχιτέκτονα.
Ε, τότε γιατί έφερες αυτό το αντιπαράδειγμα;

Θα ήθελες στο υπουργείο παιδείας κάποιον που εγκατέλειψε το σχολείο με δική του απόφαση μετά την 6η δημοτικού;
Επειδή μού φάνηκε άκυρο το παράδειγμα του Unique.

Είπε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ έναν αρχιτέκτονα που έχει ασχοληθεί με κάτι άλλο (νομίζω ναυτιλία, κάτι τέτοιο) να του χτίσει ένα σπίτι. Και του επεσήμανα ότι η πραγματική αναλογία με το θέμα της υπουργού δεν είναι αυτό που λέει, αλλά ότι "δεν θα έπαιρνα έναν αρχιτέκτονα να μου χτίσει σπίτι, που δεν έχει χτίσει ήδη για τον εαυτό του".
Να βοηθήσω λίγο την κουβέντα αν επιτρέπεται;

Αν το υπουργείο είναι θέμα προσωπικής εμπειρίας και ΑΝ η τεκνοποίηση συνδεόταν με τα λεφτά (pro-tip: δεν συνδέεται), τότε ούτε η πολύτεκνη ούτε η άτεκνη θα ήταν κατάλληλες, αλλά συγκεκριμένα η ΦΤΩΧΗ πολύτεκνη γιατί αυτή έχει βιώσει προσωπικά τις ελλείψεις και έχει φάει το σκατό (ενώ η πλούσια πολύτεκνη απλά παρκάρει το παιδί όπου, όπως είπε και ένας άλλος)

Αν πάλι το υπουργείο είναι θέμα οργάνωσης και κατεύθυνσης των υφισταμένων σου (όπως υποψιάζομαι), τότε ο/η πιο κατάλληλος θα ήταν κάποιος με MBA σε οργάνωση προσωπικού, management, whatever, που απλά θα ακολουθεί τα targets της κυβέρνησης.

Δεν θα πω αν η συγκεκριμένη επιλογή είναι κατάλληλη ή όχι, γιατί δεν έχω ψάξει τα προσόντα της. Και επίσης γιατί θα ήταν υποκριτικό, όταν δεν έχω ψάξει τα προσόντα όλων των άλλων πρώτα.

Απλά θα πω ότι το Υπουργείο Οικογένειας είναι ο ορισμός του άχρηστου Υπουργείου, αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει επιδόματα, κάτι που κάνει άνετα και μόνος του ο Κούλης. (Δεδομένου ότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια πχ μια καμπάνια "ελληνίδες κάντε περισσότερα παιδιά" είναι εκ των πραγμάτων "παράνομη")
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 28 Ιουν 2023, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:36

Θα συνεχίσω να σε γράφω.

Χαρταετό θα συνεχίσουν να πετάνε οι εξισορροπιστές του πχώρου.

Αυτό όμως είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

masterridley έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:40
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:43
hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:37

Ε, τότε γιατί έφερες αυτό το αντιπαράδειγμα;

Θα ήθελες στο υπουργείο παιδείας κάποιον που εγκατέλειψε το σχολείο με δική του απόφαση μετά την 6η δημοτικού;
Επειδή μού φάνηκε άκυρο το παράδειγμα του Unique.

Είπε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ έναν αρχιτέκτονα που έχει ασχοληθεί με κάτι άλλο (νομίζω ναυτιλία, κάτι τέτοιο) να του χτίσει ένα σπίτι. Και του επεσήμανα ότι η πραγματική αναλογία με το θέμα της υπουργού δεν είναι αυτό που λέει, αλλά ότι "δεν θα έπαιρνα έναν αρχιτέκτονα να μου χτίσει σπίτι, που δεν έχει χτίσει ήδη για τον εαυτό του".
Να βοηθήσω λίγο την κουβέντα αν επιτρέπεται;

Αν το υπουργείο είναι θέμα προσωπικής εμπειρίας και ΑΝ η τεκνοποίηση συνδεόταν με τα λεφτά (pro-tip: δεν συνδέεται), τότε ούτε η πολύτεκνη ούτε η άτεκνη θα ήταν κατάλληλες, αλλά συγκεκριμένα η ΦΤΩΧΗ πολύτεκνη γιατί αυτή έχει βιώσει προσωπικά τις ελλείψεις και έχει φάει το σκατό (ενώ η πλούσια πολύτεκνη απλά παρκάρει το παιδί όπου, όπως είπε και ένας άλλος)

Αν πάλι το υπουργείο είναι θέμα οργάνωσης και κατεύθυνσης των υφισταμένων σου (όπως υποψιάζομαι), τότε ο/η πιο κατάλληλος θα ήταν κάποιος με MBA σε οργάνωση προσωπικού, management, whatever, που απλά θα ακολουθεί τα targets της κυβέρνησης.

Δεν θα πω αν η συγκεκριμένη επιλογή είναι κατάλληλη ή όχι, γιατί δεν έχω ψάξει τα προσόντα της. Και επίσης γιατί θα ήταν υποκριτικό, όταν δεν έχω ψάξει τα προσόντα όλων των άλλων πρώτα.

Απλά θα πω ότι το Υπουργείο Οικογένειας είναι ο ορισμός του άχρηστου Υπουργείου, αφού το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει επιδόματα, κάτι που κάνει άνετα και μόνος του ο Κούλης. (Δεδομένου ότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια πχ μια καμπάνια "ελληνίδες κάντε περισσότερα παιδιά" είναι εκ των πραγμάτων "παράνομη")
Όσον αφορά τα κριτήρια καταλληλότητας του υπουργού, έχω ήδη πει ότι είμαι με την δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις. Τώρα, αν κάποιος συνδυάζει και τα δυο (εμπειρία λόγω αντικειμένου αλλά και οργανωτικότητα) ακόμα καλύτερα. Αποκλειστικά μανατζαραίους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε βέβαια για πολλούς και διάφορους (ελπίζω και αυτονόητους) λόγους.

Σχετικά με την χρησιμότητα ολόκληρου υπουργείου, επίσης είπα πιο πάνω ότι κι εγώ το βλέπω σαν υπερβολή.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:42
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:36

Θα συνεχίσω να σε γράφω.

Χαρταετό θα συνεχίσουν να πετάνε οι εξισορροπιστές του πχώρου.

Αυτό όμως είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μου. :lol:
Εσύ παίρνεις απο μόνη σου το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις όποιον θες, να λες ό,τι γουστάρεις. Όταν όμως κάποιος σου κάνει μια ερώτηση, ένεκα ειλικρινούς απορίας, το παίζεις αεροπόρος. Συν τοις άλλοις είναι υποχρεωμένος να φάει στη μάπα την απαξίωσή σου.
Τεσπα. Άρα δεν έχεις απάντηση να δώσεις. Προφανώς για να μην το κάνεις, έχεις τους λόγους σου, έτσι; :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:47
Σχετικά με την χρησιμότητα ολόκληρου υπουργείου, επίσης είπα πιο πάνω ότι κι εγώ το βλέπω σαν υπερβολή.
Το πραγματικό ενδιαφέρον θα έχει η σύνδεση του συγκεκριμένου υπουργείου με το υπουργείο παιδείας και τις αρμοδιότητες των οτα.

Γενικώς, κάπου έχω την εντύπωση ότι εστιάζοντας στο φύλλο, χάνετε το δάσος.

Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Χρειάζεται Υπουργείο Οικογένειας και μάλλον καλή η τοποθέτηση του Τζήμερου.
Αλλά:
Τι περίμενε από την ΝΔ στην οποία θα έδινε μάλιστα και ψήφο ανοχής χωρίς ανταλλάγματα;;;
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:51
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:47
Το πραγματικό ενδιαφέρον θα έχει η σύνδεση του συγκεκριμένου υπουργείου με το υπουργείο παιδείας και τις αρμοδιότητες των οτα.

Γενικώς, κάπου έχω την εντύπωση ότι εστιάζοντας στο φύλλο, χάνετε το δάσος.

Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε.
Μακάρι στις αρμοδιότητες του νέου υπουργείου να προστεθούν όλα τα θέματα που πραγματικά αφορούν την οικογένεια και την κοινωνική συνοχή (όπως είναι και ο πλήρης τίτλος του).

Σε πρώτη φάση όμως και από τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, μάλλον στα επιδόματα στο δημογραφικό αφορά το εγχείρημα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”