!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σήμερον κηδεύομεν τον λατρευτόν μας Σύριζα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Σήμερον κηδεύομεν τον λατρευτόν μας Σύριζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:05
Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:43
dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:27 Γύρνα την πλάκα του γραμμοφώνου, δεν είμαστε στο 1980.
Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
Την τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχαν προσφορές στα αεροπορικά εισητήρια για Κούβα.

Μην σε κρατάμε στην Ελλάδα 2.0 και νοιώθεις δυστυχισμένος. Πηγαινε να ζήσεις το όνειρο σου σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα!

Αϊντε λεβέντη μου ξεκίνα, να ανοίξεις τον δρόμο και για τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες σου.
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:44 Μα... το ξέρω, γι' αυτό και η απορία μου. Απλά, όλως τυχαίως, κάτι τέτοιες απορίες δεν μου τις απαντούν ποτέ... :lol:

Προβλήματα με ελλείψεις ασθενοφόρων υπάρχουν. Αυτό το ξέρουμε, το έχουμε δει και κάποιες φορές μπορεί να το έχουμε βιώσει και οι ίδιοι, κανείς δεν λέει ότι τα πράματα λειτουργούν άψογα στον τομέα της υγείας. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η καφρίλα του μέσου Ελληνάρα* που απαιτεί να υπάρχει ανά πάσα στιγμή ασθενοφόρο στα 30-40 δευτερόλεπτα μακριά του και γκρινιάζει απλά για να γκρινιάζει. Με τους αριστερούς ισχύει το ίδιο βέβαια, απλά εκεί υπάρχει και το μπόνους της πολιτικοποίησης του προβλήματος (ή του... "προβλήματος" σε πολλές περιπτώσεις).

* Πρόσφατα ήμουν μάρτυρας σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό, το ανέφερα κι εδώ μάλιστα, με μια γιαγιά που έπεσε από 6-7 μέτρα ύψος περίπου στον δρόμο κανά μέτρο πίσω από την πλάτη μου. Τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ κι αφού είπαμε όλα τα σχετικά (διεύθυνση, σε τι κατάσταση είναι η γιαγιά, πότε έγινε κλπ κλπ) βγαίνω έξω ξανά και ακούω μια θχιά από αυτούς που μαζεύτηκαν να λέει να πάρουμε το ΕΚΑΒ. Της λέω "πήρα εγώ πριν δυο-τρία λεπτά", οπότε φωνάζει εξοργισμένη "και τι κάνουν τόση ώρα; όταν τους θες, δεν τους βρίσκεις". Ε, αυτοί είμαστε, τέλος!
Οι αριστεροί δεν θα απαντήσουν ποτέ τις απορίες σου. Ο λόγος είναι απλός: αν κανείς αρχίσει να ψάχνει αυτά που λένε και χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις, τα παραμύθια που λένε θα καταρρεύσουν και θα τους πάρουν πρέφα όλοι.

Σκοπός όλων αυτών των μισοδιαταραγμένων, ακροαριστερών, απλών αριστερών και ακροδεξιών είναι να διεγείρουν το άισθημα την οργής. Αυτό είναι ένα κόλπο που έμαθαν έμαθαν στις διάφορες "πλατείες" το 2010. Τότε που βρέθηκαν όλοι μαζί στο Σύνταγμα και αργότερα στην κυβέρνηση.

Όλοι αυτοί "πουλάνε" λαϊκισμό, τοξικότητα, φανατισμό, μίσος, χυδαιότητα, διαστρέβλωση, ψέμματα, διχασμό, μισαλλοδοξία και ανηθικότητα. Όλοι τους είναι εχθροι της κοινωνικής "κανονικότητας" και περιμένουν από εσένα να "τσιμπήσεις", να οργιστείς και να τους ακολουθήσεις.
Έτσι ακριβώς. Αν περιμένουν από μένα (προσωπικά εννοώ, καταλαβαίνω πώς το λες βέβαια) να τσιμπήσω και να οργιστώ... σώθηκαν. :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Nøel
Phorum.gr user: Nøel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nøel »

Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:28
Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:43 Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
Της καρότσας που μαζεύει κάθε πρωί από τα στενοσόκακα τα τυμπανιαία πτώματα της φτωχής εργατιάς :smt023
Εχουν γνώση οι Πάτσηδες και οι Χριστοφοράκηδες και λοιποί μιζαδόροι, πλιατσικολόγοι της Ελλάδας 2.0 :lol:
Άβαταρ μέλους
Nøel

dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:05
dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:27 Γύρνα την πλάκα του γραμμοφώνου, δεν είμαστε στο 1980.
Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
Την τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχαν προσφορές στα αεροπορικά εισητήρια για Κούβα.

Μην σε κρατάμε στην Ελλάδα 2.0 και νοιώθεις δυστυχισμένος. Πηγαινε να ζήσεις το όνειρο σου σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα!

Αϊντε λεβέντη μου ξεκίνα, να ανοίξεις τον δρόμο και για τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες σου.
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:44 Μα... το ξέρω, γι' αυτό και η απορία μου. Απλά, όλως τυχαίως, κάτι τέτοιες απορίες δεν μου τις απαντούν ποτέ... :lol:

Προβλήματα με ελλείψεις ασθενοφόρων υπάρχουν. Αυτό το ξέρουμε, το έχουμε δει και κάποιες φορές μπορεί να το έχουμε βιώσει και οι ίδιοι, κανείς δεν λέει ότι τα πράματα λειτουργούν άψογα στον τομέα της υγείας. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η καφρίλα του μέσου Ελληνάρα* που απαιτεί να υπάρχει ανά πάσα στιγμή ασθενοφόρο στα 30-40 δευτερόλεπτα μακριά του και γκρινιάζει απλά για να γκρινιάζει. Με τους αριστερούς ισχύει το ίδιο βέβαια, απλά εκεί υπάρχει και το μπόνους της πολιτικοποίησης του προβλήματος (ή του... "προβλήματος" σε πολλές περιπτώσεις).

* Πρόσφατα ήμουν μάρτυρας σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό, το ανέφερα κι εδώ μάλιστα, με μια γιαγιά που έπεσε από 6-7 μέτρα ύψος περίπου στον δρόμο κανά μέτρο πίσω από την πλάτη μου. Τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ κι αφού είπαμε όλα τα σχετικά (διεύθυνση, σε τι κατάσταση είναι η γιαγιά, πότε έγινε κλπ κλπ) βγαίνω έξω ξανά και ακούω μια θχιά από αυτούς που μαζεύτηκαν να λέει να πάρουμε το ΕΚΑΒ. Της λέω "πήρα εγώ πριν δυο-τρία λεπτά", οπότε φωνάζει εξοργισμένη "και τι κάνουν τόση ώρα; όταν τους θες, δεν τους βρίσκεις". Ε, αυτοί είμαστε, τέλος!
Οι αριστεροί δεν θα απαντήσουν ποτέ τις απορίες σου. Ο λόγος είναι απλός: αν κανείς αρχίσει να ψάχνει αυτά που λένε και χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις, τα παραμύθια που λένε θα καταρρεύσουν και θα τους πάρουν πρέφα όλοι.

Σκοπός όλων αυτών των μισοδιαταραγμένων, ακροαριστερών, απλών αριστερών και ακροδεξιών είναι να διεγείρουν το άισθημα την οργής. Αυτό είναι ένα κόλπο που έμαθαν έμαθαν στις διάφορες "πλατείες" το 2010. Τότε που βρέθηκαν όλοι μαζί στο Σύνταγμα και αργότερα στην κυβέρνηση.

Όλοι αυτοί "πουλάνε" λαϊκισμό, τοξικότητα, φανατισμό, μίσος, χυδαιότητα, διαστρέβλωση, ψέμματα, διχασμό, μισαλλοδοξία και ανηθικότητα. Όλοι τους είναι εχθροι της κοινωνικής "κανονικότητας" και περιμένουν από εσένα να "τσιμπήσεις", να οργιστείς και να τους ακολουθήσεις.
Απορίες δεν έχω γιατί η αιτία της καταστροφής της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Νέα "δημοκρατία" (παρέα με ΠΑΣΟΚ, βεβαίως, βεβαίως).
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:25
Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:43 Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
Της καρότσας που μαζεύει κάθε πρωί από τα στενοσόκακα τα τυμπανιαία πτώματα της φτωχής εργατιάς :smt023
Εχουν γνώση οι Πάτσηδες και οι Χριστοφοράκηδες και λοιποί μιζαδόροι, πλιατσικολόγοι της Ελλάδας 2.0 :lol:
Η καρότσα τι έγινε, σύντροφε;
Βλάβη κι αυτή;
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Nøel

Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:34
    Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:25
    Βλάβη κι αυτή;
    Προφανώς, ακόμα και αυτές, με Νέα "δημιοκρατία" προβληματικές θα είναι. Ακόμα και οι καρότσες :lol:
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:36
    Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:34
    Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:25 Εχουν γνώση οι Πάτσηδες και οι Χριστοφοράκηδες και λοιποί μιζαδόροι, πλιατσικολόγοι της Ελλάδας 2.0 :lol:
    Βλάβη κι αυτή;
    Προφανώς, ακόμα και αυτές, με Νέα "δημιοκρατία" προβληματικές θα είναι. Ακόμα και οι καρότσες :lol:
    Και τα πτώματα; στα χέρια τα παίρνετε;
    Μπλιαχ :078:
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      axilmar
      Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Εφοσον στην Θασο το προβλημα ειναι οι δρομοι και οχι τα ασθενοφορα, γιατι

1) δεν ανοιγονται δρομοι (ειτε οι υπαρχοντες ειτε νεοι);
      2) δεν υπαρχουν ελικοφορα για διακομηδη ασθενων;

Λυσεις υπαρχουν, το οτι δεν κανουν προσπαθειες οι πολιτικοι να τις εφαρμοσουν ειναι αυτο που εξοργιζει τον κοσμο...
      Άβαταρ μέλους
      Nandros
      Phorum.gr user: Nandros
      Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:27
      Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 05:26

Η μόνη θορυβώδης πτώση θα είναι αυτή των κατώτερων κοινωνικών τάξεων με τα καθάρματα που μας χρεωκόπησαν και μας φόρεσαν ταφόπλακα μία γιά πάντα. Αυτά τα διεφθαρμένα λαμόγια που φυγάδευασαν τον Χριστοφοράκο μέσα στη νύχτα, γιά να μην ξεχνιόμαστε. Α, και γιά την επιθεώρηση εργασίας που αποψίλωσαν, δίνοντας αβάντα και προστατεύοντας στους κακούς εργοδότες, επειδή είχα προσωπική εμπειρία φέτος καταγγέλοντας τον εργοδότη μου. Πάρε γιά αρχή: :lol:

Λογαριασμοί ρεύματος / Ο Σκυλακάκης βάζει «ταφόπλακα» στις επιδοτήσεις και φέρνει αυξήσεις

https://www.avgi.gr/oikonomia/453072_o- ... KOKWXL8f4A
      Γύρνα την πλάκα του γραμμοφώνου, δεν είμαστε στο 1980.
      Πονάει πολύ η 22ποντη; :smt077:
      ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
      ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
      Άβαταρ μέλους
      georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Εικόνα
      看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
      Spoiler
      Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
      Άβαταρ μέλους
      dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:08 Έτσι ακριβώς. Αν περιμένουν από μένα (προσωπικά εννοώ, καταλαβαίνω πώς το λες βέβαια) να τσιμπήσω και να οργιστώ... σώθηκαν. :lol:
      Το "κόλπο" με τους "αγανακτισμένους" και "οργισμένους" στις πλατείες δούλεψε καλά και το 2015 οι μισοδιαταραγμένοι έγιναν κυβέρνηση. Αυτό προσπαθούν να επαναλάβουν και τώρα. Αλλά, ο κόσμος έχει "καεί" από τα καμώματα τους και δεν "τσιμπάει". Αλλά, δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν πως στην τελική φταίει ο κόσμος και όχι το "κόλπο".
      dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
      Άβαταρ μέλους
      dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:29 Απορίες δεν έχω γιατί η αιτία της καταστροφής της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Νέα "δημοκρατία" (παρέα με ΠΑΣΟΚ, βεβαίως, βεβαίως).
      Στο ξανάγραψα και παραπάνω, στο ξαναγράφω και πάλι.

Την τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχαν μεγάλες προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια για Κούβα.

Μην σε κρατάμε με το ζόρι στην Ελλάδα 2.0 και νοιώθεις δυστυχισμένος.

Πηγαινε να ζήσεις τα όνειρα σου σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα!

Αϊντε λεβέντη μου ξεκίνα, να ανοίξεις τον δρόμο και για τους υπόλοιπους μισοδιαταγμένους ομοϊδεάτες σου.
      dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
      Άβαταρ μέλους
      Nøel

dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:23
      Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:29 Απορίες δεν έχω γιατί η αιτία της καταστροφής της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Νέα "δημοκρατία" (παρέα με ΠΑΣΟΚ, βεβαίως, βεβαίως).

Την τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχαν μεγάλες προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια για Κούβα.

Αϊντε λεβέντη μου ξεκίνα, να ανοίξεις τον δρόμο και για τους υπόλοιπους μισοδιαταγμένους ομοϊδεάτες σου.
      Δε χειάζεται να ταξιδέψει κανείς στην Κούβα, έχει φροντίσει ο γόνος να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία μικρή Κολομβία με τους διάφορους Πάτσηδες και λοιπούς μιζαδόρους. :smt023
      Άβαταρ μέλους
      ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:57

Δε χειάζεται να ταξιδέψει κανείς στην Κούβα, έχει φροντίσει ο γόνος να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία μικρή Κολομβία με τους διάφορους Πάτσηδες και λοιπούς μιζαδόρους. :smt023
      Ε, τόσο το καλύτερο. Θα βιώσουμε κουβανικές ονειρικές καταστάσεις χωρίς ταξίδια.

Το πρόβλημα σου ποιο είναι;
      Η ελπίδα είναι παγίδα.
      Άβαταρ μέλους
      Nøel

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:01
      Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:57

Ε, τόσο το καλύτερο. Θα βιώσουμε κουβανικές ονειρικές καταστάσεις χωρίς ταξίδια.

Το πρόβλημα σου ποιο είναι;
      Το πρόβλημα δεν είναι σε μένα αλλά στον απο πάνω που ακόμα δεν έχει πάρει μπρέφα οτι ζουμε σε μία Κολομβία οπού κυριαρχούν τα καρτέλ της μίζας.
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”