!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σήμερον κηδεύομεν τον λατρευτόν μας Σύριζα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Σήμερον κηδεύομεν τον λατρευτόν μας Σύριζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Nøel έγραψε: 27 Ιουν 2023, 17:00
Πρετεντέρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:56 Εκτίμηση αποτελέσματος από ΥΠΕΣ:

ΝΔ 32,7%

Σύριζα 24%

Οι τεθλιμμένοι οπαδοί: πήζον bot, Highlander, Κομματικός, -71, Χαοτικός
Μάλλον κάτι άλλο κηδεύεται:

Θάσος / Τουρίστρια πέθανε περιμένοντας το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού
https://www.avgi.gr/koinonia/453064_toy ... IpoeTHh78M
Κρίμα για τη γυναίκα και για όποιον άλλον χάνεται έτσι.

1-2 απορίες μόνο, για να θέσουμε το θέμα στη σωστή του βάση και να μην λαϊκίζουμε.

Το ασθενοφόρο έκανε 50 λεπτά να φτάσει (λέει κάποιος, ας δεχτούμε ότι έχει δίκιο). Σε πόσο χρόνο θα ήταν λογικότερο για σένα να έχει φτάσει; Πόσο ρεαλιστικό είναι να υπάρχουν παντού ασθενοφόρα, ώστε να καταφθάνουν σε 5-10 λεπτά;

Επίσης, από τη στιγμή που έγινε η κλήση, σε πόση ώρα κατέληξε η άτυχη τουρίστρια; Κι αυτό έχει σημασία.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Nøel
Phorum.gr user: Nøel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nøel »

dtri2020 έγραψε: 27 Ιουν 2023, 18:58 Κώστα, πήγαμε κουβά.

Vaxevanis.jpg

Σε 4 χρόνια πάλι.
Η μόνη θορυβώδης πτώση θα είναι αυτή των κατώτερων κοινωνικών τάξεων με τα καθάρματα που μας χρεωκόπησαν και μας φόρεσαν ταφόπλακα μία γιά πάντα. Αυτά τα διεφθαρμένα λαμόγια που φυγάδευασαν τον Χριστοφοράκο μέσα στη νύχτα, γιά να μην ξεχνιόμαστε. Α, και γιά την επιθεώρηση εργασίας που αποψίλωσαν, δίνοντας αβάντα και προστατεύοντας στους κακούς εργοδότες, επειδή είχα προσωπική εμπειρία φέτος καταγγέλοντας τον εργοδότη μου. Πάρε γιά αρχή: :lol:

Λογαριασμοί ρεύματος / Ο Σκυλακάκης βάζει «ταφόπλακα» στις επιδοτήσεις και φέρνει αυξήσεις

https://www.avgi.gr/oikonomia/453072_o- ... KOKWXL8f4A
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Isildur έγραψε: 27 Ιουν 2023, 19:07
Πρετεντέρης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 21:56 Εκτίμηση αποτελέσματος από ΥΠΕΣ:

ΝΔ 32,7%

Σύριζα 24%

Οι τεθλιμμένοι οπαδοί: πήζον bot, Highlander, Κομματικός, -71, Χαοτικός

1-2 απορίες μόνο, για να θέσουμε το θέμα στη σωστή του βάση και να μην λαϊκίζουμε.

Το ασθενοφόρο έκανε 50 λεπτά να φτάσει (λέει κάποιος, ας δεχτούμε ότι έχει δίκιο). Σε πόσο χρόνο θα ήταν λογικότερο για σένα να έχει φτάσει; Πόσο ρεαλιστικό είναι να υπάρχουν παντού ασθενοφόρα, ώστε να καταφθάνουν σε 5-10 λεπτά;

Επίσης, από τη στιγμή που έγινε η κλήση, σε πόση ώρα κατέληξε η άτυχη τουρίστρια; Κι αυτό έχει σημασία.
Όταν διαβάζεις ανάρτηση αριστερού για τέτοια θέματα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι: "τι παπαριά είναι αυτή πάλι;"

Π.χ. για το θέμα της Θάσου, μπορεί κανείς να δει τα δεδομένα από το Google Maps.

Limenas-Thasou-Astrida.jpg

Στον χάρτη της Google φαίνεται πως για να φτάσει κανείς από τον Λιμένα που βρίσκονται τα ασθενοφόρα μέχρι την Αστρίδα που έγινε το ατύχημα χρειάζονται τουλάχιστον 55 λεπτά, αν δεν έχει κίνηση. Το καλοκαίρι με την κίνηση (λόγω τουρισμού) πάνω από 1 ώρα. Αυτό το ξέρουν όλοι όσοι έχουν πάει στην Θάσο.

Ο αριστερός στηρίζεται στο γεγονός πως εσύ αυτό δεν το ξέρεις και αμολάει την παπαριά του (που πολλές φορές δεν είναι και παπαριά, αλλά εσκεμμένο ψέμμα).

Και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε. Και υπάρχουν πολλοί που θα τσιμπήσουν, ειδικά αριστερά γίδια. Λόγω αμορφωσιάς και τεμπελιάς.

Χρειάζεται να είναι κανείς επιφυλακτικός και καχύποπτος. Συνήθως οι αριστεροί λένε παπαριές, όταν δεν λένε εσκεμμένα ψέμματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtri2020 την 28 Ιουν 2023, 08:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 05:26

Vaxevanis.jpg

Σε 4 χρόνια πάλι.
Η μόνη θορυβώδης πτώση θα είναι αυτή των κατώτερων κοινωνικών τάξεων με τα καθάρματα που μας χρεωκόπησαν και μας φόρεσαν ταφόπλακα μία γιά πάντα. Αυτά τα διεφθαρμένα λαμόγια που φυγάδευασαν τον Χριστοφοράκο μέσα στη νύχτα, γιά να μην ξεχνιόμαστε. Α, και γιά την επιθεώρηση εργασίας που αποψίλωσαν, δίνοντας αβάντα και προστατεύοντας στους κακούς εργοδότες, επειδή είχα προσωπική εμπειρία φέτος καταγγέλοντας τον εργοδότη μου. Πάρε γιά αρχή: :lol:

Λογαριασμοί ρεύματος / Ο Σκυλακάκης βάζει «ταφόπλακα» στις επιδοτήσεις και φέρνει αυξήσεις

Γύρνα την πλάκα του γραμμοφώνου, δεν είμαστε στο 1980.
Άβαταρ μέλους
Nøel
Phorum.gr user: Nøel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nøel »

dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:27
Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 05:26

Vaxevanis.jpg

Σε 4 χρόνια πάλι.

Γύρνα την πλάκα του γραμμοφώνου, δεν είμαστε στο 1980.
Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:43 Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
Της καρότσας που μαζεύει κάθε πρωί από τα στενοσόκακα τα τυμπανιαία πτώματα της φτωχής εργατιάς :smt023
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Isildur

dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:26
    Isildur έγραψε: 27 Ιουν 2023, 19:07

Όταν διαβάζεις ανάρτηση αριστερού για τέτοια θέματα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι: "τι παπαριά είναι αυτή πάλι;"

Π.χ. για το θέμα της Θάσου, μπορεί κανείς να δει τα δεδομένα από το Google Maps.

Limenas-Thasou-Astrida.jpg

Στον χάρτη της Google φαίνεται πως για να φτάσει κανείς από τον Λιμένα που βρίσκονται τα ασθενοφόρα μέχρι την Αστρίδα που έγινε το ατύχημα χρειάζονται τουλάχιστον 55 λεπτά, αν δεν έχει κίνηση. Το καλοκαίρι με την κίνηση (λόγω τουρισμού) πάνω από 1 ώρα. Αυτό το ξέρουν όλοι όσοι έχουν πάει στην Θάσο.

Ο αριστερός στηρίζεται στο γεγονός πως εσύ αυτό δεν το ξέρεις και αμολάει την παπαριά του (που πολλές φορές δεν είναι και παπαριά, αλλά εσκεμμένο ψέμμα).

Και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε. Και υπάρχουν πολλοί που θα τσιμπήσουν, ειδικά αριστερά γίδια. Λόγω αμορφωσιάς και τεμπελιάς.

Χρειάζεται να είναι κανείς επιφυλακτικός και καχύποπτος. Συνήθως οι αριστεροί λένε παπαριές, όταν δεν λένε εσκεμμένα ψέμματα.
    Μα... το ξέρω, γι' αυτό και η απορία μου. Απλά, όλως τυχαίως, κάτι τέτοιες απορίες δεν μου τις απαντούν ποτέ... :lol:

Προβλήματα με ελλείψεις ασθενοφόρων υπάρχουν. Αυτό το ξέρουμε, το έχουμε δει και κάποιες φορές μπορεί να το έχουμε βιώσει και οι ίδιοι, κανείς δεν λέει ότι τα πράματα λειτουργούν άψογα στον τομέα της υγείας. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η καφρίλα του μέσου Ελληνάρα* που απαιτεί να υπάρχει ανά πάσα στιγμή ασθενοφόρο στα 30-40 δευτερόλεπτα μακριά του και γκρινιάζει απλά για να γκρινιάζει. Με τους αριστερούς ισχύει το ίδιο βέβαια, απλά εκεί υπάρχει και το μπόνους της πολιτικοποίησης του προβλήματος (ή του... "προβλήματος" σε πολλές περιπτώσεις).

* Πρόσφατα ήμουν μάρτυρας σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό, το ανέφερα κι εδώ μάλιστα, με μια γιαγιά που έπεσε από 6-7 μέτρα ύψος περίπου στον δρόμο κανά μέτρο πίσω από την πλάτη μου. Τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ κι αφού είπαμε όλα τα σχετικά (διεύθυνση, σε τι κατάσταση είναι η γιαγιά, πότε έγινε κλπ κλπ) βγαίνω έξω ξανά και ακούω μια θχιά από αυτούς που μαζεύτηκαν να λέει να πάρουμε το ΕΚΑΒ. Της λέω "πήρα εγώ πριν δυο-τρία λεπτά", οπότε φωνάζει εξοργισμένη "και τι κάνουν τόση ώρα; όταν τους θες, δεν τους βρίσκεις". Ε, αυτοί είμαστε, τέλος!
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:44 Προβλήματα με ελλείψεις ασθενοφόρων υπάρχουν. Αυτό το ξέρουμε, το έχουμε δει και κάποιες φορές μπορεί να το έχουμε βιώσει και οι ίδιοι, κανείς δεν λέει ότι τα πράματα λειτουργούν άψογα στον τομέα της υγείας. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η καφρίλα του μέσου Ελληνάρα* που απαιτεί να υπάρχει ανά πάσα στιγμή ασθενοφόρο στα 30-40 δευτερόλεπτα μακριά του και γκρινιάζει απλά για να γκρινιάζει. Με τους αριστερούς ισχύει το ίδιο βέβαια, απλά εκεί υπάρχει και το μπόνους της πολιτικοποίησης του προβλήματος (ή του... "προβλήματος" σε πολλές περιπτώσεις).

* Πρόσφατα ήμουν μάρτυρας σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό, το ανέφερα κι εδώ μάλιστα, με μια γιαγιά που έπεσε από 6-7 μέτρα ύψος περίπου στον δρόμο κανά μέτρο πίσω από την πλάτη μου. Τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ κι αφού είπαμε όλα τα σχετικά (διεύθυνση, σε τι κατάσταση είναι η γιαγιά, πότε έγινε κλπ κλπ) βγαίνω έξω ξανά και ακούω μια θχιά από αυτούς που μαζεύτηκαν να λέει να πάρουμε το ΕΚΑΒ. Της λέω "πήρα εγώ πριν δυο-τρία λεπτά", οπότε φωνάζει εξοργισμένη "και τι κάνουν τόση ώρα; όταν τους θες, δεν τους βρίσκεις". Ε, αυτοί είμαστε, τέλος!
    Με τον ληστρικό ΟΤΕ/NOVA/VODAPHONE να σου απομυζούν το αίμα, ποιός ξέρει πόση ώρα έκανε το τηλεφώνημά σου να φτάσει στον προορισμό του.
    Βάλε και πόση ώρα πήρε της ΕΥΠ να τσεκάρει στο Predator μήπως είσαι αριστερός, υπολογίζω ότι πήρε 3-4 ώρες το ασθενοφόρο να φτάσει.

(που μάλλον είσαι. Θυμάμαι τελευταία φορά που σε είδα στη Μπουγατσούπολη, κράταγες επιδεικτικά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ κι απο μέσα κρυμμένα τα ΝΕΑ)
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      Isildur

Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:06
      Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:44 Προβλήματα με ελλείψεις ασθενοφόρων υπάρχουν. Αυτό το ξέρουμε, το έχουμε δει και κάποιες φορές μπορεί να το έχουμε βιώσει και οι ίδιοι, κανείς δεν λέει ότι τα πράματα λειτουργούν άψογα στον τομέα της υγείας. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η καφρίλα του μέσου Ελληνάρα* που απαιτεί να υπάρχει ανά πάσα στιγμή ασθενοφόρο στα 30-40 δευτερόλεπτα μακριά του και γκρινιάζει απλά για να γκρινιάζει. Με τους αριστερούς ισχύει το ίδιο βέβαια, απλά εκεί υπάρχει και το μπόνους της πολιτικοποίησης του προβλήματος (ή του... "προβλήματος" σε πολλές περιπτώσεις).

Με τον ληστρικό ΟΤΕ/NOVA/VODAPHONE να σου απομυζούν το αίμα, ποιός ξέρει πόση ώρα έκανε το τηλεφώνημά σου να φτάσει στον προορισμό του.
      Βάλε και πόση ώρα πήρε της ΕΥΠ να τσεκάρει στο Predator μήπως είσαι αριστερός, υπολογίζω ότι πήρε 3-4 ώρες το ασθενοφόρο να φτάσει.

(που μάλλον είσαι. Θυμάμαι τελευταία φορά που σε είδα στη Μπουγατσούπολη, κράταγες επιδεικτικά το DOCUMENTO κι από μέσα κρυμμένα τα ΝΕΑ)
      Άντε πάλι τα ίδια. Ρε θείο, έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου λέμε. Εκατό φορές σου το έχω εξηγήσει από τότε και δεν εννοείς να το καταλάβεις.

Δεν ήταν εφημερίδα αυτό που κρατούσα όταν έφτασες στο αεροδρόμιο και δεν έγραφε "DOCUMENTO". Πινακίδα ήταν για καταλάβεις ποιος είμαι και ποιον περιμένω στις αφίξεις κι έγραφε "RAMOLIMENTO".
      Άβαταρ μέλους
      Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:06

(που μάλλον είσαι. Θυμάμαι τελευταία φορά που σε είδα στη Μπουγατσούπολη, κράταγες επιδεικτικά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ κι απο μέσα κρυμμένα τα ΝΕΑ που μέσα είχες τυλιγμένη μια ρέγκα)
      φιχεδ
      Άβαταρ μέλους
      Saliveros

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:10 Άντε πάλι τα ίδια. Ρε θείο, έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου λέμε. Εκατό φορές σου το έχω εξηγήσει από τότε και δεν εννοείς να το καταλάβεις.

Δεν ήταν εφημερίδα αυτό που κρατούσα όταν έφτασες στο αεροδρόμιο και δεν έγραφε "DOCUMENTO". Πινακίδα ήταν για καταλάβεις ποιος είμαι και ποιον περιμένω στις αφίξεις κι έγραφε "RAMOLIMENTO".
      ε τμλκ :smt005:
        Σας κάναμε ανθρώπους.
        Πάνος Σκουρλέτης
        Άβαταρ μέλους
        Saliveros

Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:11
        Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:06 Θυμάμαι τελευταία φορά που σε είδα στη Μπουγατσούπολη, κράταγες επιδεικτικά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ κι απο μέσα κρυμμένα τα ΝΕΑ που μέσα είχες τυλιγμένη μια ρέγκα
        φιχεδ
        α, γι αυτό στο γυρισμό έψαχνε μανάβικο για να πάρει ντομάτες :romance-hearteyes:
          Σας κάναμε ανθρώπους.
          Πάνος Σκουρλέτης
          Άβαταρ μέλους
          Lord Brum
          Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:18
          Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:11
          Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:06 Θυμάμαι τελευταία φορά που σε είδα στη Μπουγατσούπολη, κράταγες επιδεικτικά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ κι απο μέσα κρυμμένα τα ΝΕΑ που μέσα είχες τυλιγμένη μια ρέγκα
          φιχεδ
          α, γι αυτό στο γυρισμό έψαχνε μανάβικο για να πάρει ντομάτες :romance-hearteyes:
          Μήπως έψαχνε για καρότα και τον λένε Γαβριήλ?
          Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
          Άβαταρ μέλους
          dtri2020

Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:43
          dtri2020 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:27 Γύρνα την πλάκα του γραμμοφώνου, δεν είμαστε στο 1980.
          Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
          Την τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχαν προσφορές στα αεροπορικά εισητήρια για Κούβα.

Μην σε κρατάμε στην Ελλάδα 2.0 και νοιώθεις δυστυχισμένος. Πηγαινε να ζήσεις το όνειρο σου σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα!

Αϊντε λεβέντη μου ξεκίνα, να ανοίξεις τον δρόμο και για τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες σου.
          Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:44 Μα... το ξέρω, γι' αυτό και η απορία μου. Απλά, όλως τυχαίως, κάτι τέτοιες απορίες δεν μου τις απαντούν ποτέ... :lol:

Προβλήματα με ελλείψεις ασθενοφόρων υπάρχουν. Αυτό το ξέρουμε, το έχουμε δει και κάποιες φορές μπορεί να το έχουμε βιώσει και οι ίδιοι, κανείς δεν λέει ότι τα πράματα λειτουργούν άψογα στον τομέα της υγείας. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η καφρίλα του μέσου Ελληνάρα* που απαιτεί να υπάρχει ανά πάσα στιγμή ασθενοφόρο στα 30-40 δευτερόλεπτα μακριά του και γκρινιάζει απλά για να γκρινιάζει. Με τους αριστερούς ισχύει το ίδιο βέβαια, απλά εκεί υπάρχει και το μπόνους της πολιτικοποίησης του προβλήματος (ή του... "προβλήματος" σε πολλές περιπτώσεις).

Οι αριστεροί δεν θα απαντήσουν ποτέ τις απορίες σου. Ο λόγος είναι απλός: αν κανείς αρχίσει να ψάχνει αυτά που λένε και χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις, τα παραμύθια που λένε θα καταρρεύσουν και θα τους πάρουν πρέφα όλοι.

Σκοπός όλων αυτών των μισοδιαταραγμένων, ακροαριστερών, απλών αριστερών και ακροδεξιών είναι να διεγείρουν το άισθημα την οργής. Αυτό είναι ένα κόλπο που έμαθαν έμαθαν στις διάφορες "πλατείες" το 2010. Τότε που βρέθηκαν όλοι μαζί στο Σύνταγμα και αργότερα στην κυβέρνηση.

Όλοι αυτοί "πουλάνε" λαϊκισμό, τοξικότητα, φανατισμό, μίσος, χυδαιότητα, διαστρέβλωση, ψέμματα, διχασμό, μισαλλοδοξία και ανηθικότητα. Όλοι τους είναι εχθροι της κοινωνικής "κανονικότητας" και περιμένουν από εσένα να "τσιμπήσεις", να οργιστείς και να τους ακολουθήσεις.
          Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtri2020 την 28 Ιουν 2023, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
          Άβαταρ μέλους
          dtri2020

Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:28
          Nøel έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:43 Προφανώς και δεν είμαστε στο 1980. Είμαστε στην στην Ελλαδα 2.0 της καρότσας και των Πάτσηδων. :lol:
          Της καρότσας που μαζεύει κάθε πρωί από τα στενοσόκακα τα τυμπανιαία πτώματα της φτωχής εργατιάς :smt023
          :+1:
          Απάντηση
          • Παραπλήσια Θέματα
            Απαντήσεις
            Προβολές
            Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”