Ρε να δεις τι μου θυμίζει η συμπεριφορά του...τι μου θυμίζει...
Μην το λες αυτό, πρόκειται για αδάμαντα της πολιτικής, τον οποίον οι ιθαγενείς δεν εξετίμησαν κι έτσι η πατρίς απώλεσε μια μοναδική ευκαιρία να στείλει, επιτέλους, έναν νουνεχή, σοβαρό και κυρίως αξιοπρεπή άνθρωπο στο κοινοβούλιο.
Δεν μάς άξιζε.
Μην το λες αυτό, πρόκειται για αδάμαντα της πολιτικής, τον οποίον οι ιθαγενείς δεν εξετίμησαν κι έτσι η πατρίς απώλεσε μια μοναδική ευκαιρία να στείλει, επιτέλους, έναν νουνεχή, σοβαρό και κυρίως αξιοπρεπή άνθρωπο στο κοινοβούλιο.
Δεν μάς άξιζε.
Εμάς εδώ στο πχόρουμ έπρεπε να ρωτήσουν. Είχαμε έτοιμα μπουμπούκια να στείλουμε. Ένα βασικά. Μην πήγαινε χαμένος κι ο αγώνας. Άσε αδερφέ..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν μάς άξιζε.
Εμάς εδώ στο πχόρουμ έπρεπε να ρωτήσουν. Είχαμε έτοιμα μπουμπούκια να στείλουμε. Ένα βασικά. Μην πήγαινε χαμένος κι ο αγώνας. Άσε αδερφέ..
Εδώ, στο σεπτό πχώρουμ, εξετιμήθη αρκούντως ο ευπατρίδης, αξιωματική αντιπολίτευση τον φαντάζονταν μερικοί τρόφιμοι, συγγνώμη, μερικοί συμφορουμίτες ήθελα να πω.
Και για να δουλεύεις στον οκανα η στο κεθεα πρέπει να παίρνεις πρέζα, αλλιώς που ξέρεις τι συμβουλές να δώσεις;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:48
Δεν μάς άξιζε.
Εδώ, στο σεπτό πχώρουμ, εξετιμήθη αρκούντως ο ευπατρίδης, αξιωματική αντιπολίτευση τον φαντάζονταν μερικοί τρόφιμοι, συγγνώμη, μερικοί συμφορουμίτες ήθελα να πω.
Τι λες παιδί μου..Εδώ ματώσανε τα δακτυλάκια τους πάνω στο πληκτρολόγιο, στον πρώτο γύρο. Ξεχνιέται αυτό;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Space_Passenger έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:25
Ο Φαηλος μολις ειδε οτι απετυχε το εγχειρημα που θα "εσωζε" τη χωρα εγινε Ν.Δ που εβριζε μπας και τον ξαναπαρουν. χαχαχαχα
κι υστερα παρεξηγιοντουσαν οταν ελεγες τον Φαηλο δεκανικι στο τουιτερ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:59
Και για να δουλεύεις στον οκανα η στο κεθεα πρέπει να παίρνεις πρέζα, αλλιώς που ξέρεις τι συμβουλές να δώσεις;
Εντάξει, μη λέτε τέτοιες χαριτωμενιές, ο άνθρωπος εξέφρασε έναν σοβαρό προβληματισμό. Στο τέλος θα χάσει την παροιμιώδη ψυχραιμία του και τον πάντοτε συγκρατημένο λόγο του...μεροκαματιάρηδες αλήτες της βιομηχανικής λάσπης, γελοία ανθρωπάρια, μπαμπουίνοι,περιτρίμματα, αλήτες,ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:59
Εντάξει, μη λέτε τέτοιες χαριτωμενιές, ο άνθρωπος εξέφρασε έναν σοβαρό προβληματισμό. Στο τέλος θα χάσει την παροιμιώδη ψυχραιμία του και τον πάντοτε συγκρατημένο λόγο του...μεροκαματιάρηδες αλήτες της βιομηχανικής λάσπης, γελοία ανθρωπάρια, μπαμπουίνοι,περιτρίμματα, αλήτες,ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
Θα επαναλάβω, μην την πέφτετε τόσο άκομψα στον τραχανοσαλάτα μας.