Είναι ο Ρόμπερτ φασίστας ή όχι και αν όχι τι είναι; για να ξέρω τι με αποκαλείς. Απλά πράγματα.Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:26Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:24εξηγησε μου ποτε και πως σε αποκαλεσα φασιστα. το ιδιο ελεγε και η αλλη η καργια στο αλλο νημα. ποτε σε αποκαλεσα φασιστα;Για εξήγησε τι είναι αυτό και ο Ρόμπερτ για σένα τι είναι.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 27 Οκτ 2018, 23:36Ρόμπερτ εσύ; πως και βρήκες wifi μερικες ωρες μετα την συλληψη σου ρε τσακάλι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβολισμοί σε συναγωγή στις ΗΠΑ
Re: Πυροβολισμοί σε συναγωγή στις ΗΠΑ
the end
- Sid Vicious
Πάντως αν το πρόβλημα σας είναι ο Τραμπ, χτυπήστε τον σε ζητήματα πιο κοντα σας, πχ τις προωθήσεις της Αμερικής στο Μακεδονικό. Εναντιωθείτε στην πολιτική του, κατεβείτε στα συλλαλητήρια που γινονται για την προάσπιση της Μακεδονίας μας. Τι; Όχι; Σε αυτό είναι καλός ο Τραμπ ε, συμφωνείτε μαζι του;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
σαφως κι συμφωνουν με τον τραμπ στο σκοπιανο όπως συμφωνουν στο σκοπιανο με την φραου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Sid Vicious
Σαφώς, υποκριτές είναι. Μπορουν απλα να πουν ότι διαφωνουν στα σημεια που δε ταιριαζει με τις ισοπεδωτικες ιδεοληψίες τους και να αφήσουν τα κροκοδείλια δακρυα ανθρωπισμου και καλα.run έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:41 σαφως κι συμφωνουν με τον τραμπ στο σκοπιανο όπως συμφωνουν στο σκοπιανο με την φραου
-
Δεν Είμαι Φασίστας
μπορουμε να συνεχισουμε για 150 σελιδες αλλα δε βλεπω το νοημα
Για μένα υπάρχει νόημα, να ζητήσεις συγνώμη.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:49μπορουμε να συνεχισουμε για 150 σελιδες αλλα δε βλεπω το νοημα
Όχι μόνο γιαυτό αλλά και για το πυροβολημένε που αποκάλεσες. .
the end
- Dwarven Blacksmith
Το πρόβλημα μας δεν είναι ο Τραμπ. Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στη θέση του.Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:36 Πάντως αν το πρόβλημα σας είναι ο Τραμπ, χτυπήστε τον σε ζητήματα πιο κοντα σας, πχ τις προωθήσεις της Αμερικής στο Μακεδονικό. Εναντιωθείτε στην πολιτική του, κατεβείτε στα συλλαλητήρια που γινονται για την προάσπιση της Μακεδονίας μας. Τι; Όχι; Σε αυτό είναι καλός ο Τραμπ ε, συμφωνείτε μαζι του;
Το πρόβλημά μας είναι ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν κάτι μέσα τους που τους κάνει να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα όταν κάτι δεν πάει καλά αντί να λύνουν προβλήματα. Ψάχνουν συνέχεια αυτούς τους Άλλους που θα ορίσουν το Εμείς τους.
Κάποιοι αρκούνται στη ρητορική μίσους, άλλοι την εφαρμόζουν.
- Sid Vicious
Φωτογραφίζεις τους αντιφα δηλαδή. Συμφωνώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:14 Ψάχνουν συνέχεια αυτούς τους Άλλους που θα ορίσουν το Εμείς τους.
- Otto Weininger
Ποιος έσβησε την απάντηση στον Νero και γιατί;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
αμα λες ψεμματα για αλλους μην περιμενεις να σου ζητησουν συγνωμη. δε σε αποκαλεσα φασισταΠάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:13Για μένα υπάρχει νόημα, να ζητήσεις συγνώμη.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:49μπορουμε να συνεχισουμε για 150 σελιδες αλλα δε βλεπω το νοημα
-
Nero
Όλη η στιχομυθία σβήστηκε και δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ το γιατί
- Otto Weininger
Επειδή έγραψα για τον φουσκο; Έλεος μεταφορικά το είπα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Με αποκάλεσες έμμεσα λέγοντάς με Ρόμπερτ. Είναι ο Ρόμπερτ Μπάουερς φασίστας ή είναι είναι ακτιβιστής;Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:22αμα λες ψεμματα για αλλους μην περιμενεις να σου ζητησουν συγνωμη. δε σε αποκαλεσα φασισταΠάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:13Για μένα υπάρχει νόημα, να ζητήσεις συγνώμη.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:49
μπορουμε να συνεχισουμε για 150 σελιδες αλλα δε βλεπω το νοημα
Τι είναι τέλος πάντων;
the end
-
Δεν Είμαι Φασίστας
το "παλι" όμως που κολουσε; ποτε δηλαδη εχω δει φασιστες. ψαξε τις δημοσιευσεις μου για "φασιστα" και ελα πες μου τι βρηκεςΠάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:25Με αποκάλεσες έμμεσα λέγοντάς με Ρόμπερτ. Είναι ο Ρόμπερτ Μπάουερς φασίστας ή είναι είναι ακτιβιστής;
Απάντησε μου σε παρακαλώ τι είναι ο Ρόμπερτ Μπάουερς και άσε τις τρίπλες.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:27το "παλι" όμως που κολουσε; ποτε δηλαδη εχω δει φασιστες. ψαξε τις δημοσιευσεις μου για "φασιστα" και ελα πες μου τι βρηκεςΠάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 15:25Με αποκάλεσες έμμεσα λέγοντάς με Ρόμπερτ. Είναι ο Ρόμπερτ Μπάουερς φασίστας ή είναι είναι ακτιβιστής;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση