hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2023, 22:43
Στο μεταξύ τα πουλάω όλα αυτά που λέτε σε απομιμήσεις. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά ανάμεσα στα αυθεντικά και στα μούφα. Αξίζει η χρηματική διαφορά;
Εχω περιπου 10 χρονια που πουλαω παπα οτι φοραω το αυθεντικο,κανεις δεν το χει αμφισβητησει.Τωρα αν πεσεις πανω σε καμια γκερτσαρκ η σε κανα σκυλι της διωξης ταφ λακ.
Εδω στο καταστημα που πουλαν τις απομιμησεις, ζεχνουν τα αρωματα παντως.
και πές μυρίζει ωραία, σε μια καθημερινή περίπτωση που θα σε ρωτήσει κάποιος, τί θα πεις;
hellegennes έγραψε: 27 Ιουν 2023, 22:43
Στο μεταξύ τα πουλάω όλα αυτά που λέτε σε απομιμήσεις. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά ανάμεσα στα αυθεντικά και στα μούφα. Αξίζει η χρηματική διαφορά;
Εχω περιπου 10 χρονια που πουλαω παπα οτι φοραω το αυθεντικο,κανεις δεν το χει αμφισβητησει.Τωρα αν πεσεις πανω σε καμια γκερτσαρκ η σε κανα σκυλι της διωξης ταφ λακ.
Εγώ πάντως δίνω αρκετά και κατά την γνώμη μου είναι πολύ κοντά. Όπως είπα δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά. Από την άλλην βέβαια δεν είμαι και πολύ φαν. Προτιμώ να μυρίζω μαλακτικό ρούχων και αφρόλουτρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ πάντως δίνω αρκετά και κατά την γνώμη μου είναι πολύ κοντά. Όπως είπα δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά. Από την άλλην βέβαια δεν είμαι και πολύ φαν. Προτιμώ να μυρίζω μαλακτικό ρούχων και αφρόλουτρο.
Ρε πουλέν μου, δεν έχει σχέση το μαλακτικό με το άρωμα. Εμένα πχ το μαλακτικό μου προκαλεί φαγούρα. Τι να κάνω, να μυρίζω το μπουκάλι, όταν έχω κέφια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2023, 00:04
ευτυχώς με τα αρώματα έχω κλείσει. Μου ταίριαξε συγκεκριμένο brand name, οπότε και φοράω μόνιμα 2 κωδικούς του. Ένα για χειμώνα, ένα για καλοκαίρι.
Μην γράψεις άλλα. Θα το βρω μόνη μου.
Verset, που τα πουλάνε και στα φαρμακεία. Πολύ οικονομικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Gherschaagk έγραψε: 28 Ιουν 2023, 00:38
Ρε πουλέν μου, δεν έχει σχέση το μαλακτικό με το άρωμα. Εμένα πχ το μαλακτικό μου προκαλεί φαγούρα. Τι να κάνω, να μυρίζω το μπουκάλι, όταν έχω κέφια;
Δεν είπα να ανοίγεις το μπουκάλι να μυρίζεις σαν μαστούρι, βρε.
Εννοώ ότι μ' αρέσει να μυρίζουν τα δικά μου ρούχα μαλακτικό και το δέρμα μου αφρόλουτρο. Θεωρώ τα αρώματα βαριές μυρωδιές (όλα, ανεξαιρέτως).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2023, 00:04
ευτυχώς με τα αρώματα έχω κλείσει. Μου ταίριαξε συγκεκριμένο brand name, οπότε και φοράω μόνιμα 2 κωδικούς του. Ένα για χειμώνα, ένα για καλοκαίρι.
[Φλάνφλουγκ μόουντ]
Άνοιξη και φθινόπωρο ζέχνεις τύπε;
[/Φλάνφλουγκ μόουντ]
έχω 2 εποχές εγώ. Από Οκτώβριο έως Μάιο, είναι χειμώνας. Ιούνιο έως Σεπτέμβριο είναι καλοκαίρι
Let them make the first mistake. We make the last move.