Αν μπορεί κάποιος από τους δύο να παραθέσει ένα όνομα να ρίξω μια ματιά. ΕυχαριστώΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:08Αρίστος έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:06 Λαγονησι μετα την Αγια Μαρινα, εχεις τρεις ψαροταβερνες διπλα στο κυμα, οχι φτηνες αλλα οχι και απαγορευτικες, η θεα εξαισια και το ψαρι πολυ καλο.
.Ωραίος, παλιά πήγαινα συνέχεια εκεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραθαλάσσιο εστιατόριο
Re: Παραθαλάσσιο εστιατόριο
Κάντε και μία πρόταση για Τουρκολίμανο γιατί εκεί θα μαζευτεί να τους δει το σόι. Έχει πολλά. Κάποιο δοκιμασμένο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
νομίζω γαλάζιο κύμα (;)ST48410 έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:08Αν μπορεί κάποιος από τους δύο να παραθέσει ένα όνομα να ρίξω μια ματιά. ΕυχαριστώΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:08Αρίστος έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:06 Λαγονησι μετα την Αγια Μαρινα, εχεις τρεις ψαροταβερνες διπλα στο κυμα, οχι φτηνες αλλα οχι και απαγορευτικες, η θεα εξαισια και το ψαρι πολυ καλο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ST48410 έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:08Αν μπορεί κάποιος από τους δύο να παραθέσει ένα όνομα να ρίξω μια ματιά. ΕυχαριστώΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:08Αρίστος έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:06 Λαγονησι μετα την Αγια Μαρινα, εχεις τρεις ψαροταβερνες διπλα στο κυμα, οχι φτηνες αλλα οχι και απαγορευτικες, η θεα εξαισια και το ψαρι πολυ καλο.
Μετα τη διασταυρωση της Αγιας Μαρινας συνεχιζεις την Παραλιακη και αμεσως ειναι η πρωτη ψαροταβερνα, μετα θα συναντησεις και τις επομενες.
.
Λαζαρου η μια, Γαλαζιο Κυμα μπορει η αλλη.
.
.
Το Νήσος στη Χαμολιά είναι πολύ όμορφο.
Nalu, Riviera Coast επίσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 27 Ιουν 2023, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ευχαριστώ
Εσύ τώρα υποτίθεται ότι απλά αναφέρεις το όνομα, ε; Και καλά...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:11νομίζω γαλάζιο κύμα (;)ST48410 έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:08Αν μπορεί κάποιος από τους δύο να παραθέσει ένα όνομα να ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο Βόσπορος είναι καλό και για όλα τα γούστα. Σε άλλα δεν έχω πάει.ST48410 έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:10 Κάντε και μία πρόταση για Μικρολίμανο γιατί εκεί θα μαζευτεί να τους δει το σόι. Έχει πολλά. Κάποιο δοκιμασμένο
FUCK DONALD TRUMP
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Λεγεών έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:14 Το Νήσος στη Χαμολιά είναι πολύ όμορφο.
Nalu, Riviera Coast επίσης.
Ιθάκη Βουλιαγμένη αν έχουν λεφτά η Αρκ Γλυφάδα για πιο οικονομική λύση. Ατμόσφαιρα και θέα καλή.
Nalu πάω μία στο τόσο και πρωί σαββατοκύριακου για brunch. Μακριά από εδώ που είμαι, αλλά έχει πολύ χαλαρό vibe.masterridley έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:26Λεγεών έγραψε: 27 Ιουν 2023, 15:14 Το Νήσος στη Χαμολιά είναι πολύ όμορφο.
Nalu, Riviera Coast επίσης.είπες τα πιο όμορφα νομίζω. Στο Νήσος πας μεσημεράκι, στο Nalu βράδυ, για να πιάσεις και τα δύο vibes.
FUCK DONALD TRUMP