Oπως και να χει ομως ημουν ειλικρινης και παραδεχτηκα την αγνοια μου για ενα θεμα που δεν γνωριζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:20Καλό είναι να διαβάσεις και κάτι παραπάνω. Διαφορετικά, είσαι όντως για λύπηση και σ' αυτές τις φάσεις, προσωπικώς δεν λυπάμαι.plouf έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:06Οι μελετητες της ελληνικης ιστοριας ισχυριζονται οτι ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος ειαι το λικνο του συγχρονου δυτικου πολιτισμουΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:39
Καμμία σχέση. Αυτές οι φαντασιώσεις υπάρχουν στους πανάσχετους με την αρχαιοελληνική πραγματικότητα.![]()
και επιπλεον οτι η Αναγεννηση χρωστα πολλα σε αυτον.
Δεν ειμαι σε θεση ομως να γνωριζω αν αυτος ο ισχυρισμος ειναι σωστος η λαθος λυπαμαι.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
- hellegennes
Μπράβο. Τιμή σου και καμάρι σου που έχεις ναζί στον τόπο σου. Και τι ναζί, το χειρότερο είδος. Αυτοί που ξερνούσαν και μόνο στην ιδέα ότι θα είναι στην ΝΔ και εκφραζόταν δημόσια με τον χειρότερο τρόπο και μετά έγλειφαν σαν τα σκυλιά μόλις τούς δόθηκε η θέση. Είναι δε απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις, κάθε φορά εκπλήσσομαι εκ νέου από το με πόση ευκολία λένε ότι δεν είπαν κάτι που είναι ηχογραφημένο.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:32Άδωνης, Βορίδης, Πλεύρης; Τιμή μας και καμάρι μας και οι τρεις.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:02
Αλλά αν θες να σταθούμε στα ψέκια και γλοιώδεις πολιτικούς, να αρχίσουμε να μετράμε τους χωριανούς σου; Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρης, κτλ.
Περίεργη αντίληψη έχεις για το καμάρι, την τιμή και την αξιοπρέπεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ρητορικό ήταν το ερώτημα Alexanime. Μην εξάπτεσαι και σου ανεβαίνει η πίεση.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:58όχι ρε ούφο, δεν βαζαμε σταυρούς ούτε ψηφίζω στην περιφέρεια του Γεωργιάδηhellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:24Εσύ τι ψήφισες; Άδωνη;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:15 Έλα ρε το νέο μαζιστικο κόμμα του κασι έχει μέσα σουργελα ; πρώτη φορά ξανασυμβαινει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
Οκ δεν εξαπτωμε αλλά δε ν ήταν ρητορικό , ήταν μια μαλάκια ακόμα από τις συνηθισμένες σουhellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 22:37Ρητορικό ήταν το ερώτημα Alexanime. Μην εξάπτεσαι και σου ανεβαίνει η πίεση.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:58όχι ρε ούφο, δεν βαζαμε σταυρούς ούτε ψηφίζω στην περιφέρεια του Γεωργιάδη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά, κόψε κάτι που ειναι και "ναζι" αυτοί οι τρεις. Ειδικά ο Αδωνις απέχει παρα πολύ απο το νεοναζιστικό προφιλ. Ο αλλος τουλάχιστον εχει ενα "ακτιβιστικό" παρελθόν με τσεκούρια κτλ, και ο παράλλος ειναι απλά ένα βλαμμένο που φορτώθηκε τις αμαρτίες του (πραγματι ναζί) πατέρα του και ακομα δυσκολεύεται να τις ξεπλύνει.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 22:34Μπράβο. Τιμή σου και καμάρι σου που έχεις ναζί στον τόπο σου. Και τι ναζί, το χειρότερο είδος. Αυτοί που ξερνούσαν και μόνο στην ιδέα ότι θα είναι στην ΝΔ και εκφραζόταν δημόσια με τον χειρότερο τρόπο και μετά έγλειφαν σαν τα σκυλιά μόλις τούς δόθηκε η θέση. Είναι δε απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις, κάθε φορά εκπλήσσομαι εκ νέου από το με πόση ευκολία λένε ότι δεν είπαν κάτι που είναι ηχογραφημένο.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:32Άδωνης, Βορίδης, Πλεύρης; Τιμή μας και καμάρι μας και οι τρεις.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:02
Αλλά αν θες να σταθούμε στα ψέκια και γλοιώδεις πολιτικούς, να αρχίσουμε να μετράμε τους χωριανούς σου; Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρης, κτλ.
Ωστόσο, το να αποκαλείς σήμερα αυτούς ναζί, έχει τόση λογική όση έχει και το να αποκαλείς τον Θεοδωρικάκο Κνίτη. Και στο λέω εγω, που τη θεωρώ πράγματι ό,τι πιο γλοιώδες αυτη την τριπλέτα, και απόπατο της σημερινης εκσυγχρονιστικής/προοδευτικής ΝΔ που προσπαθεί να χτίσει ο Κούλης.
Για μένα σιγουρα θα επρεπε να ειχαν παρει πόδι μαζί τους ρουφαήλους, μπογδάνους κτλ, αλλά το να τους αποκαλείς ναζι, σε κανει εκτός τόπου και χρόνου.
Οπως και νά ΄χει αυτή είχε το Σθένος να βγεί στην τηλεόραση ,αντίθετα με άλλους που ούτε έξω απο την πόρτα δεν τολμούν να περάσουν του τηλεοπτικού σταθμού,έστω κι αν δεν έχει τόσο καλή φωνή.Για την ακρίβει και όσον με αφορά η φωνή της καλή είναι ,δουλιτσα θέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 26 Ιουν 2023, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Οι φώτο απο το ONlyFans ήταν με Αρειο τουλάχιστο ή τη μαγάρισε μαύρος;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Επειδή δεν δηλώνουν ναζί δεν σημαίνει ότι δεν είναι. Ο Άδωνης δεν ήταν αυτός που πουλούσε το ναζοβιβλίο του Πλεύρη από την εκπομπή του; Κι ο Πλευράκος ο μικρός, μην βλέπεις που τώρα γυρνάει την πλάτη του στον πατέρα του, έχει εκφράσει άκρως ΝΑΖΙ ιδέες και ήταν μέλος της ΧΑ (άλλο που λέει σήμερα ότι δεν ήταν ποτέ και τυχαία έκαναν πορεία χέρι-χέρι). Για τον Βορίδη τι να πει κανείς;vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:09Καλά, κόψε κάτι που ειναι και "ναζι" αυτοί οι τρεις. Ειδικά ο Αδωνις απέχει παρα πολύ απο το νεοναζιστικό προφιλ. Ο αλλος τουλάχιστον εχει ενα "ακτιβιστικό" παρελθόν με τσεκούρια κτλ, και ο παράλλος ειναι απλά ένα βλαμμένο που φορτώθηκε τις αμαρτίες του (πραγματι ναζί) πατέρα του και ακομα δυσκολεύεται να τις ξεπλύνει.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 22:34Μπράβο. Τιμή σου και καμάρι σου που έχεις ναζί στον τόπο σου. Και τι ναζί, το χειρότερο είδος. Αυτοί που ξερνούσαν και μόνο στην ιδέα ότι θα είναι στην ΝΔ και εκφραζόταν δημόσια με τον χειρότερο τρόπο και μετά έγλειφαν σαν τα σκυλιά μόλις τούς δόθηκε η θέση. Είναι δε απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις, κάθε φορά εκπλήσσομαι εκ νέου από το με πόση ευκολία λένε ότι δεν είπαν κάτι που είναι ηχογραφημένο.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:32
Άδωνης, Βορίδης, Πλεύρης; Τιμή μας και καμάρι μας και οι τρεις.
Ωστόσο, το να αποκαλείς σήμερα αυτούς ναζί, έχει τόση λογική όση έχει και το να αποκαλείς τον Θεοδωρικάκο Κνίτη. Και στο λέω εγω, που τη θεωρώ πράγματι ό,τι πιο γλοιώδες αυτη την τριπλέτα, και απόπατο της σημερινης εκσυγχρονιστικής/προοδευτικής ΝΔ που προσπαθεί να χτίσει ο Κούλης.
Για μένα σιγουρα θα επρεπε να ειχαν παρει πόδι μαζί τους ρουφαήλους, μπογδάνους κτλ, αλλά το να τους αποκαλείς ναζι, σε κανει εκτός τόπου και χρόνου.
Το ότι το παίζουν καθαροί και ότι δεν είχαν ποτέ σχέσεις είναι ο λόγος που τους θεωρώ το χειρότερο είδος ναζί. Είναι οι πρώτοι που θα φορούσαν κουκούλα σε μια νέα κατοχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η φωνή της δεν είναι καλή. Και όχι, δεν χρειάζεται σθένος για να βγεις στην τηλεόραση και στο onlyfans.vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:11Οπως και νά ΄χει αυτή είχε το Σθένος να βγεί στην τηλεόραση ,αντίθετα με άλλους που ούτε έξω απο την πόρτα δεν τολμούν να περάσουν του τηλεοπτικού σταθμού,έστω κι αν δεν έχει τόσο καλή φωνή.Για την ακρίβει και όσον με αφορά η φωνή της καλή είναι ,δουλιτσα θέλει.
Τυπε το ονλιφανσ ειναι παρεξηγημενο,δεν υπαρχει μονο πορνο εκει,μπορει να κανει καποια τεχνηYochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:17 Οι φώτο απο το ONlyFans ήταν με Αρειο τουλάχιστο ή τη μαγάρισε μαύρος;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κράτα τη γνώμη σου και επίτρεψε μου να εχω διαφορετική.Εχει καλή φωνή αλλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις απο μουσική.GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:27Η φωνή της δεν είναι καλή. Και όχι, δεν χρειάζεται σθένος για να βγεις στην τηλεόραση και στο onlyfans.vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:11Οπως και νά ΄χει αυτή είχε το Σθένος να βγεί στην τηλεόραση ,αντίθετα με άλλους που ούτε έξω απο την πόρτα δεν τολμούν να περάσουν του τηλεοπτικού σταθμού,έστω κι αν δεν έχει τόσο καλή φωνή.Για την ακρίβει και όσον με αφορά η φωνή της καλή είναι ,δουλιτσα θέλει.GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 18:03
Ναι.![]()
Οπως και να΄χει, αυτή βγήκε στην τηλεώραση για να κριθεί, οχι 'εμεις'.
Οσο για το ότι δεν χρειάζεται σθένος, σου προτείνω να πάς εκεί να τραγουδήσεις που όπως λές έχεις καλύτερη φωνή για να σε δούμε κιόλας
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
απατεωνίσκος είναι πάνω απ'όλα, περισσότερο απ'οτι είναι ιδεολόςγος. Τα βιβλία που πουλάει δεν είναι κάτι παραπάνω απο προϊόν εμπορίου. Πχ έχει γράψει ο ίδιος βιβλία τα οποία είναι απάτη και στεγνά προϊόν λογοκλοπής(έκλεψε ένα μυθιστόρημα και το παρουσιάζει ως ιστορικό τεκμήριο που επιμελήθηκε απο τον ίδιο)hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:24Επειδή δεν δηλώνουν ναζί δεν σημαίνει ότι δεν είναι. Ο Άδωνης δεν ήταν αυτός που πουλούσε το ναζοβιβλίο του Πλεύρη από την εκπομπή του; Κι ο Πλευράκος ο μικρός, μην βλέπεις που τώρα γυρνάει την πλάτη του στον πατέρα του, έχει εκφράσει άκρως ΝΑΖΙ ιδέες και ήταν μέλος της ΧΑ (άλλο που λέει σήμερα ότι δεν ήταν ποτέ και τυχαία έκαναν πορεία χέρι-χέρι). Για τον Βορίδη τι να πει κανείς;vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:09Καλά, κόψε κάτι που ειναι και "ναζι" αυτοί οι τρεις. Ειδικά ο Αδωνις απέχει παρα πολύ απο το νεοναζιστικό προφιλ. Ο αλλος τουλάχιστον εχει ενα "ακτιβιστικό" παρελθόν με τσεκούρια κτλ, και ο παράλλος ειναι απλά ένα βλαμμένο που φορτώθηκε τις αμαρτίες του (πραγματι ναζί) πατέρα του και ακομα δυσκολεύεται να τις ξεπλύνει.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 22:34
Μπράβο. Τιμή σου και καμάρι σου που έχεις ναζί στον τόπο σου. Και τι ναζί, το χειρότερο είδος. Αυτοί που ξερνούσαν και μόνο στην ιδέα ότι θα είναι στην ΝΔ και εκφραζόταν δημόσια με τον χειρότερο τρόπο και μετά έγλειφαν σαν τα σκυλιά μόλις τούς δόθηκε η θέση. Είναι δε απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις, κάθε φορά εκπλήσσομαι εκ νέου από το με πόση ευκολία λένε ότι δεν είπαν κάτι που είναι ηχογραφημένο.
Το ότι το παίζουν καθαροί και ότι δεν είχαν ποτέ σχέσεις είναι ο λόγος που τους θεωρώ το χειρότερο είδος ναζί. Είναι οι πρώτοι που θα φορούσαν κουκούλα σε μια νέα κατοχή.
Ισχύει. Μια πρωην συνάδερφος στην τραπεζα είναι εκεί και κάνει ξένες γλώσσες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Α γεια σουYochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:37Ισχύει. Μια πρωην συνάδερφος στην τραπεζα είναι εκεί και κάνει ξένες γλώσσες.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 3 Απαντήσεις