AOC έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:16
Ακούω πολλοί αριστερό-και δεξιό αστοί να αποκαλούν τους ψηφοφόρους των σπαρτιατών υποτημητικά "απόφοιτους λυκείου",ντελιβεράδες, λες και η κεντρό-αριστερά και η κεντροδεξιά έχουν κάνει κάτι για αυτούς τους ανθρώπους τόσα χρόνια.
Η κοροιδεύουν αντιεμβολιαστές λαικών τάξεων, ανθρώπους της θρησκείας κτλ.
Αλλά θα πω εγώ ως απόφοιτος μεταπτυχιακού,πως δηλώνω ιδεολογικά φασίστας. Υπάρχουμε και εμείς, οι αληθινοί Μουσολινικοί.
Πρέπει το κράτος να λειτουργεί σαν τις ράδβους, που κρατάνε η μια την άλλη σε έναν απόλυτο συντονισμό όλων των τάξεων.
Η επιβίωση και η συνέχεια του έθνους να αποτελούν τον κύριο στόχο.
Και αυτόν τον στόχο δεν τον εκπληρώνουν τα "ευρωπαικά" κόμματα.
Οπότε αισθάνομαι καλά.
Μονο που εγραψες "αποφοιτος μεταπτυχιακου" καταλαβαμε οτι δεν ετελειωσες ουτε το λυκειο. Ισοως αποφοιτησες απο γυμνασιο με μεσον και παρακαλια των γονέων προς τους καθηγητας.
Αποφοιτος λεει μεταπτυχιακου...
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΒΡΩΜΟΝΑΖΙ;;;
Σέλευκας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:11
Ορισμένοι κάνουν σαν να τους γάμησαν τη μάνα που βγήκαν οι Σπαρτιάτες. Όταν έβγαιναν οι διάφοροι απίθανοι αριστεροί όλα ήταν καλά.
Οι σπαρτιατες ουσιαστικα δεν ξερουμε ακομα τι ειναι. Ειναι εθνικιστες; Ειναι φασιστες; Ειναι δημοκρατες παρ ολη την υποστηριξη απο τον Κασιδιαρη; Ειναι χιτλερικοι σαν χρυση αυγη; Τι ειναι ακριβως; Κανεις δεν ξερει ακομα. Θα δουμε στη βουλη.
ποια η διαφορα εθνικιστων και φασιστων;
Οι πρωτοι δεν ειναι απαραιτητα αυταρχικοι αντιδημοκρατες, οι φασιστες ειναι....φασιστες.
AOC έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:06
η αγαπη προς το εθνος
Κάπου εδώ παίζει η απόλυτη παρεξήγηση.
Η "αγάπη" προς το έθνος δεν παίζει σε σαχλά συναισθηματικά και ιδεολογικά πλαίσια.
Είναι βιολογική ανάγκη.
Υπάρχει ή όχι.
Δεν υπάρχει"αγάπη προς το έθνος ή την πατρίδα" αλλά ... Υποταγή κσι πειθαρχία δε αυτούς που κάνουν κουμάντο σαν εκπρόσωποι τους έθνους και της πατρίδας (και που ορίζουν το τι είναι πατριωτικό και εθνικώς ορθό και τι όχι )
Παπαριές μαρίτσα μ'.
Αγαπάω και το έθνος και την πατρίδα μου. Με τα καλά της και τα στραβά της.
Και σιγά μην περιμένω από τον κάθε χλιμίντζουρα να μου βάλει όριο στο τι πρέπει να γουστάρω και τί όχι.
Σέλευκας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:11
Ορισμένοι κάνουν σαν να τους γάμησαν τη μάνα που βγήκαν οι Σπαρτιάτες. Όταν έβγαιναν οι διάφοροι απίθανοι αριστεροί όλα ήταν καλά.
Οι σπαρτιατες ουσιαστικα δεν ξερουμε ακομα τι ειναι. Ειναι εθνικιστες; Ειναι φασιστες; Ειναι δημοκρατες παρ ολη την υποστηριξη απο τον Κασιδιαρη; Ειναι χιτλερικοι σαν χρυση αυγη; Τι ειναι ακριβως; Κανεις δεν ξερει ακομα. Θα δουμε στη βουλη.
Α, μην το λες. Κάποιοι ευαισθητοποιημένοι έχουν βγάλει φετφά στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημοκρατίας, κάποιοι άλλοι τους θεωρούν ξενέρωτη προσέγγιση και γενικώς κάποιοι πρέπει να αποδεχθούν το τι ακριβώς σημαίνει δημοκρατία.
Όποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν το τελευταίο είναι οι τέρμα γραφικοί "δημοκράτες"...
Η βουλη θα ειναι ονειρο αυτη την τετραετια παντως. Ολοι οι δημοκρατες μεσα που κατανοουν τη διαφωνια μαζεμενοι. Mad max καταστασεις
BILLO έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:47\
Η βουλη θα ειναι ονειρο αυτη την τετραετια παντως. Ολοι οι δημοκρατες μεσα που κατανοουν τη διαφωνια μαζεμενοι. Mad max καταστασεις
Ψιλοξένερα θα' ναι. Ένθεν κακείθεν.
Στα βασικά έτσι; Επικοινωνιακά μπορεί το κάθε παρτσακλό, να δημιουργήσει εθνικό θέμα εκ του μηδενός...
Ας μην ξεχνάμε το επικοινωνιακό γήπεδο που παίζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιουν 2023, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η "αγάπη" προς το έθνος δεν παίζει σε σαχλά συναισθηματικά και ιδεολογικά πλαίσια.
Είναι βιολογική ανάγκη.
Υπάρχει ή όχι.
Δεν υπάρχει"αγάπη προς το έθνος ή την πατρίδα" αλλά ... Υποταγή κσι πειθαρχία δε αυτούς που κάνουν κουμάντο σαν εκπρόσωποι τους έθνους και της πατρίδας (και που ορίζουν το τι είναι πατριωτικό και εθνικώς ορθό και τι όχι )
Παπαριές μαρίτσα μ'.
Και σιγά μην περιμένω από τον κάθε χλιμίντζουρα να μου βάλει όριο στο τι πρέπει να γουστάρω και τί όχι.
Δεν αγαπάς κανένα έθνος και πατρίδα , δηλώνεις πίστη κσι υποταγή σε όσους κάνουν κουμάντο στο έθνος και την πατρίδα
Έθνος είναι ο Ηγεμόνας (κρατική εξουσία) κσι όχι ο λαός...
Παπαριές μαρίτσα μ'.
Δεν αγαπάς κανένα έθνος και πατρίδα , δηλώνεις πίστη κσι υποταγή σε όσους κάνουν κουμάντο στο έθνος και την πατρίδα
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:22
κάποιοι πρέπει να αποδεχθούν το τι ακριβώς σημαίνει δημοκρατία.
Σωστό.
Για τους περισσότερους βέβαια δημοκρατία σημαίνει να δηλώσουν αυτό που συστήνει ο ιδιοκτήτης του όρου.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
ποια η διαφορα εθνικιστων και φασιστων;
Οι πρωτοι δεν ειναι απαραιτητα αυταρχικοι αντιδημοκρατες, οι φασιστες ειναι....φασιστες.
οκ για απαντησε και στο ερωτημα ποια ειναι η πιο ουσιωδη διαφορα σημερα με την αριστερα
και την ας πουμε ακροδεξια -απο απλη περιεργεια ρωταω εναν εξωτερικο παρατηρητη οπως εσυ
Η αριστερά έχει γίνει χειριστική. Θα μας πει τι να κάνουμε και συνεχώς υποδείξεις και αν δεν το κάνουμε θα μας τραβάει το αυτί και θα επικρίνει συνέχεια μέχρι να γίνει το δικό της. Τέτοια στραβογαμημενη νοοτροπία έλεος.
Azzurra Carnelos
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 21:22
κάποιοι πρέπει να αποδεχθούν το τι ακριβώς σημαίνει δημοκρατία.
Σωστό.
Για τους περισσότερους βέβαια δημοκρατία σημαίνει να δηλώσουν αυτό που συστήνει ο ιδιοκτήτης του όρου.
Η πολυφωνία στην Βουλή είναι κάτι θεμιτό, δημοκρατικό και σωστό. Αρκεί φυσικά να μην είναι με τους άλλους.
ετμλκ
Azzurra Carnelos
Παπαριές μαρίτσα μ'.
Αυτό τουλάχιστον δείχνει κάποια ευθύνη.
Οι περισσότεροι δω μέσα κι εκεί έξω το χουν για ψωμοτυρι το ποσό αγαπούν την πατρίδα. Αρκεί να μην θιχτεί στο παραμικρό το μικροσυμφερον τους. Στη τζάμπα μαγκια θα δεις τους μεγαλύτερους πατριώτες. (Δες πχ μακεδονικό)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 26 Ιουν 2023, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αν ήμουν μωρό και άκουγα δημοκρατία από τον Τσίπρα θα έτρωγα όλο το φαι μου
Azzurra Carnelos