Πάλι άνοιξες την παπαρομηχανή;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:45 ειπε ο απελπισμενος ψηφοφορος καθε ειδους ζαιων απο το 2010 και μετα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπαρτιατες πως αισθανεσθε?
Re: Σπαρτιατες πως αισθανεσθε?
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
AOC έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:16 Ακούω πολλοί αριστερό-και δεξιό αστοί να αποκαλούν τους ψηφοφόρους των σπαρτιατών υποτημητικά "απόφοιτους λυκείου",ντελιβεράδες, λες και η κεντρό-αριστερά και η κεντροδεξιά έχουν κάνει κάτι για αυτούς τους ανθρώπους τόσα χρόνια.
Η κοροιδεύουν αντιεμβολιαστές λαικών τάξεων, ανθρώπους της θρησκείας κτλ.
Αλλά θα πω εγώ ως απόφοιτος μεταπτυχιακού,πως δηλώνω ιδεολογικά φασίστας. Υπάρχουμε και εμείς, οι αληθινοί Μουσολινικοί.
Πρέπει το κράτος να λειτουργεί σαν τις ράδβους, που κρατάνε η μια την άλλη σε έναν απόλυτο συντονισμό όλων των τάξεων.
Η επιβίωση και η συνέχεια του έθνους να αποτελούν τον κύριο στόχο.
Και αυτόν τον στόχο δεν τον εκπληρώνουν τα "ευρωπαικά" κόμματα.
Οπότε αισθάνομαι καλά.
Ας πούμε, ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες (για την ακρίβεια Λακεδαιμόνιοι) δεν είχαν την παραμικρή σχέση με όποιον χλιμίτζουρα επιχειρεί σύγχρονη ταύτιση με το "3ΟΟ"...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:42Ότι ας πούμε οι αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν ήταν μιλιταριστες και ρατσιστομουτρα και περιμέναμε τους σημερινούς συνονοματους κατσιβελους για να τους χαρακτηρίσουμε.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:52 Που απο εδω και περα το να ειναι "Σπαρτιατης" θα ταυτιστει με ενα ακροδεξιο κομμα και οχι με τον χωρο καταγωγης σας?
Για τους ζαίους, που επιχειρούν πολύχρωμες ταυτίσεις με τις μαύρες ή πολύχρωμες εκφράσεις επί πάσης ιστορικής ή μυθολογικής προσέγγισης, χάριν κοινωνιολογικής και ανθρωπιστικής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιουν 2023, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
πηγαινε στο μνημοσυνο του ρουμπετη να αναψεις κερακι μαζι με τις βυζαντινες μαγισσες δηθεν σατανιστη μουΛεγεών έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:46Πάλι άνοιξες την παπαρομηχανή;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:45 ειπε ο απελπισμενος ψηφοφορος καθε ειδους ζαιων απο το 2010 και μετα![]()
μεχρι και το μουστακι σας ξυρισε ο χορηγος του κατσαριδιαρη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κάτι άλλο έχεις να πεις απολιτίκ συριζαίε κωλογλείφτη του Κλεομένη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:51πηγαινε στο μνημοσυνο του ρουμπετη να αναψεις κερακι μαζι με τις βυζαντινες μαγισσες δηθεν σατανιστη μουΛεγεών έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:46Πάλι άνοιξες την παπαρομηχανή;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:45 ειπε ο απελπισμενος ψηφοφορος καθε ειδους ζαιων απο το 2010 και μετα![]()
![]()
μεχρι και το μουστακι σας ξυρισε ο χορηγος του κατσαριδιαρη![]()
Διδακτορικό έκανες ποτέ ή τα πέταξες όλα στα ονλυφανς;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Και οι Γυθειάτες και οι Καλαματιανοί, ψιλοφλώροι είναι.Blackdog έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:45Μόνο που η Σπάρτη δεν είναι στην Μανη...vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:59Εγώ όσους έχω συναντήσει μέχρι τώρα στη ζωη μου, Μανιάτες αυτοαποκαλούνται. Σπαρτιάτης δεν έχω ακούσει να αυτοαποκαλείται κανένας.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:52 Που απο εδω και περα το να ειναι "Σπαρτιατης" θα ταυτιστει με ενα ακροδεξιο κομμα και οχι με τον χωρο καταγωγης σας?
Μόνο τίποτα ψωνισμενα εθνικια η 15χρονα θα αυτοαποκαλούνται έτσι, φαντάζομαι.![]()
Η Μάνη ξεκινάει απ' το Γύθειο αλλά ακόμα και έτσι οι μέσα Μανιάτες θεωρούν τους Γυθειατες φλωρους.
Δεν υπάρχει Σπαρτιάτης που να αυτοπροσδιοριστηκε ως Μανιάτης. Ίσως εννοείς Λακωνας
Καμμία σχέση η σημερινή πολιτική γεωγραφία με την παλιά. Στις αντιτουριστικές περιοχές, παίζεται η φάση.
Και στη Μάνη και στην Κρήτη και παντού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιουν 2023, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Χαλάρωσε ρε πουλάκι μου. Σε παράτησε εκείνος ο Ρήγας το 78, αλλά κατάπιε το επιτέλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:51Ας πούμε, ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες (για την ακρίβεια Λακεδαιμόνιοι) δεν είχαν την παραμικρή σχέση με όποιον χλιμίτζουρα επιχειρεί σύγχρονη ταύτιση με το "3ΟΟ"...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:42Ότι ας πούμε οι αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν ήταν μιλιταριστες και ρατσιστομουτρα και περιμέναμε τους σημερινούς συνονοματους κατσιβελους για να τους χαρακτηρίσουμε.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:52 Που απο εδω και περα το να ειναι "Σπαρτιατης" θα ταυτιστει με ενα ακροδεξιο κομμα και οχι με τον χωρο καταγωγης σας?
Για τους ζαίους, που επιχειρούν πολύχρωμες ταυτίσεις με τις μαύρες ή πολύχρωμες εκφράσεις επί πάσης ιστορικής ή μυθολογικής προσέγγισης, χάριν κοινωνιολογικής και ανθρωπιστικήςπροσέγγισης, ουδέν σχόλιον. Μονίμως σε αναζήτηση χρωμάτων και όχι ιστορικής πραγματικότητας θα παίζουν.
Σε άλλα νέα, καμία ταύτιση με το κόμικ/ταινία και καμία αποκλειστική ερμηνεία του παρελθοντος μέσα από σχήματα του σήμερα.
Α, και ξέρω 250 κιλά ιστορία παραπάνω από σενα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άσ' το ρε χλιμίτζουρα πασοκοροδοκοπανατζή. Άσ' το.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:10Χαλάρωσε ρε πουλάκι μου. Σε παράτησε εκείνος ο Ρήγας το 78, αλλά κατάπιε το επιτέλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:51Ας πούμε, ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες (για την ακρίβεια Λακεδαιμόνιοι) δεν είχαν την παραμικρή σχέση με όποιον χλιμίτζουρα επιχειρεί σύγχρονη ταύτιση με το "3ΟΟ"...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:42
Ότι ας πούμε οι αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν ήταν μιλιταριστες και ρατσιστομουτρα και περιμέναμε τους σημερινούς συνονοματους κατσιβελους για να τους χαρακτηρίσουμε.
Για τους ζαίους, που επιχειρούν πολύχρωμες ταυτίσεις με τις μαύρες ή πολύχρωμες εκφράσεις επί πάσης ιστορικής ή μυθολογικής προσέγγισης, χάριν κοινωνιολογικής και ανθρωπιστικήςπροσέγγισης, ουδέν σχόλιον. Μονίμως σε αναζήτηση χρωμάτων και όχι ιστορικής πραγματικότητας θα παίζουν.
Σε άλλα νέα, καμία ταύτιση με το κόμικ/ταινία και καμία αποκλειστική ερμηνεία του παρελθοντος μέσα από σχήματα του σήμερα.
Α, και ξέρω 250 κιλά ιστορία παραπάνω από σενα.
Βρες άλλα θηλαστικά της κατηγορίας σου να πουλήσεις άποψη.
Και φρέσκα και μπαγιάτικα και ό,τι γουστάρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνώ στο μπολντ. Πέρναγα πριν 2-3 χρόνια απ' τον Κουνο και ότι είχε πέσει πιστολιδι στο καφενείο μεσημεριατικα. Με τραυματία...Φυσικά κανείς δεν κάλεσε αστυνομία, προφανώς θα τα βρίσκαν αλλιώς...ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:09Και οι Γυθειάτες και οι Καλαματιανοί, ψιλοφλώροι είναι.Blackdog έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:45Μόνο που η Σπάρτη δεν είναι στην Μανη...vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:59
Εγώ όσους έχω συναντήσει μέχρι τώρα στη ζωη μου, Μανιάτες αυτοαποκαλούνται. Σπαρτιάτης δεν έχω ακούσει να αυτοαποκαλείται κανένας.
Μόνο τίποτα ψωνισμενα εθνικια η 15χρονα θα αυτοαποκαλούνται έτσι, φαντάζομαι.![]()
Η Μάνη ξεκινάει απ' το Γύθειο αλλά ακόμα και έτσι οι μέσα Μανιάτες θεωρούν τους Γυθειατες φλωρους.
Δεν υπάρχει Σπαρτιάτης που να αυτοπροσδιοριστηκε ως Μανιάτης. Ίσως εννοείς Λακωνας
Καμμία σχέση η σημερινή πολιτική γεωγραφία με την παλιά. Στις αντιτουριστικές περιοχές, παίζεται η φάση.
Και στη Μάνη και στην Κρήτη και παντού.![]()
Κατά τ αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον όσον αφορά το Γύθειο έχει και ιστορικές ρίζες η περιφρονηση, γιατί ήταν η μόνη μανιάτικη πόλη που είχαν καταλάβει οι Οθωμανοί (Ιμπραήμ)
Ποτε πηρε ο Ιμπραημ το Γυθειο; Αφου και στην Βεργα-Διρο και Πολυαραβο εχασε. τεσπα, οι Μανιατες υπεγραφαν ως Σπαρτιατες, οχι οτι εχει καμμια σημασια....Blackdog έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:26Συμφωνώ στο μπολντ. Πέρναγα πριν 2-3 χρόνια απ' τον Κουνο και ότι είχε πέσει πιστολιδι στο καφενείο μεσημεριατικα. Με τραυματία...Φυσικά κανείς δεν κάλεσε αστυνομία, προφανώς θα τα βρίσκαν αλλιώς...ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:09Και οι Γυθειάτες και οι Καλαματιανοί, ψιλοφλώροι είναι.Blackdog έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:45
Μόνο που η Σπάρτη δεν είναι στην Μανη...![]()
Κατά τ αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον όσον αφορά το Γύθειο έχει και ιστορικές ρίζες η περιφρονηση, γιατί ήταν η μόνη μανιάτικη πόλη που είχαν καταλάβει οι Οθωμανοί (Ιμπραήμ)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οκ, κάποια στιγμή θα αναφέρω περισσότερα περισσότερα στοιχεία για το ποιοι υπέστησαν "οθωμανική" ή "προχω" κυριαρχία στη σύγχρονη ιστορία..Blackdog έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:26Συμφωνώ στο μπολντ. Πέρναγα πριν 2-3 χρόνια απ' τον Κουνο και ότι είχε πέσει πιστολιδι στο καφενείο μεσημεριατικα. Με τραυματία...Φυσικά κανείς δεν κάλεσε αστυνομία, προφανώς θα τα βρίσκαν αλλιώς...ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 17:09Και οι Γυθειάτες και οι Καλαματιανοί, ψιλοφλώροι είναι.Blackdog έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:45
Μόνο που η Σπάρτη δεν είναι στην Μανη...![]()
Από τραλαλαδες βωμολόχους της Μανιάτικης ιστορίας, άλλο τίποτα.
Αυτό όμως δεν αλλάζει την αίσθηση της πραγματικής Μάνης. Και είτε τη γουστάρεις είτε όχι.
Το ίδιο ακριβώς παίζει και για την Κρήτη. Υπάρχει το "τουριστικό" και το αμιγώς γήινο κόνσεπτ. Στο "τουριστικό/αλτέρνατιβ" παίζουν οι φλούφληδες, στο γήινο οι γειωμένοι.
Φακτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η νεολαία ψήφισε διαφορετικά από τις υπόλοιπες ηλικίες
17-34 ετών
ΝΔ: 27.7%
ΣΥΡΙΖΑ: 20.0%
ΠΑΣΟΚ: 19.5%
ΚΚΕ: 9.5%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 3.5%
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: 9.2%
ΝΙΚΗ: 2.9
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 5.2%
ΜεΡΑ25: 6.6%
ΛΟΙΠΟΙ: 5.8%
https://www.iefimerida.gr/ellada/ekloge ... ana-ilikia
17-34 ετών
ΝΔ: 27.7%
ΣΥΡΙΖΑ: 20.0%
ΠΑΣΟΚ: 19.5%
ΚΚΕ: 9.5%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 3.5%
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: 9.2%
ΝΙΚΗ: 2.9
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 5.2%
ΜεΡΑ25: 6.6%
ΛΟΙΠΟΙ: 5.8%
https://www.iefimerida.gr/ellada/ekloge ... ana-ilikia
Κι οι οπαδοί του Λεβέντη καλά αισθάνονταιAOC έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:16 εγώ ως απόφοιτος μεταπτυχιακού,πως δηλώνω ιδεολογικά φασίστας.
Οπότε αισθάνομαι καλά.
τι άλλα συμπτώματα έχεις;
Πάνος Σκουρλέτης
Εγώ πάντως ο ΑΙΝΕΙΑΝ αισθάνομαι σαν Εφιάλτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση