!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:56
vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:47
georgebi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:41

Πάντως βλέπω πως ο κανονισμός αφορά μόνο τις ξυλορακετες

Εικόνα

Πάρε αυτές και δεν θα έχεις πρόβλημα :g030:

Εικόνα
Δεν έχουν καλό εύρος και εκτόπισμα, αλλά σωστός για το νομοθετικό παραθυράκι που εντόπισες, θα διαδώσω να το εκμεταλλευτούμε δεόντως.
Δοκίμασε κι αυτό ως παραλλαγή.

Εικόνα
Δεν είμεθα φλωρούμπες, αγαπητή μου. Το να ζητάς απο ρακετά να το γυρίσει σε μπάντμιντον, ειναι σαν να ζητάς απο μερακλή μποέμ καπνιστή που κάνει καρέλια, να το γυρίσει στο ηλεκτρονικό φράουλα με φρούτα του δάσους και κανέλλα Κεϋλάνης.

Εχω δοκιμάσει στο σχολείο βέβαια, οταν ειχαμε γυμναστή εναν ΒΠίτη ψώνιο, και ημουν καλός και εκεί, αλλά δεν εχει τη νοστιμιά της ρακέτας. Χώρια που αυτό εκσφενδονίζεται για τα καλά και μπορεί να φτάσει στου διαόλου το κερατο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

AlienWay έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:56

Δοκίμασε κι αυτό ως παραλλαγή.

Εικόνα
Μπάντμιγτον! Αυτό έπαιζα εγώ. Σαφώς πιο "ασφαλές" για τους άλλους λουόμενους, απλώς δεν είναι καλό όταν φυσάει.
Μα ακριβώς γι' αυτό το πρότεινα. Πιο ασφαλές και αθόρυβο για τους υπόλοιπους και σαφώς το τέλειο όταν φυσάει γιατί κάποια στιγμή θα βαρεθούν να κυνηγάνε τα "μπαλάκια" στα πέλαγα ή στα πέριξ κεραμύδια και αργά ή γρήγορα θα το κόψουν το άθλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Ο δήμαρχος βουλας είναι πολύ καλος. Κανένας βαντονο δεν μπορεί να του κάνει τίποτα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
vantono

Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:50
Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:35
vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10 Για αυτό ψηφίσαμε Κούλη ρε μαλάκες, για να χτυπήσει τον προχωκαγκουρισμό? Ντροπή!
Όσοι είμεθα βιρτουόζοι της ρακέτας, και όχι τίποτα άμπαλοι που πετάνε το μπαλακι δεξιά κι αριστερα, τί σας φταίξαμε? Δεν φτάνει το τζάμπα οφθαλμόλουτρο που κάνετε.
Μπαρδόν;;; Έχω χάσει επεισόδια; Τελικά ίσχυε αυτό που μου είχε πει κάποιος (νομίζω ο Χελώνος) για σένα και τον Μπέρια;
Εμ, δε διαβάζετε το Χελώνα, και βρίσκεστε προ εκπλήξεων. Κάποια ζώα, δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς, και τα ζώα.
Ο μπεριας η τρότσκα το απολαμβάνει, αλλά εγώ το έκανα με βαριά καρδιά. Θα το ξανα έκανα στη μεταΚούλη εποχη, και με λιγότερο βαριά καρδιά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αν τον διαδεχόταν κανενας Δένδιας.
Άβαταρ μέλους
vantono

vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:06
Μπαρδόν;;; Έχω χάσει επεισόδια; Τελικά ίσχυε αυτό που μου είχε πει κάποιος (νομίζω ο Χελώνος) για σένα και τον Μπέρια;
Εμ, δε διαβάζετε το Χελώνα, και βρίσκεστε προ εκπλήξεων. Κάποια ζώα, δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς, και τα ζώα.
Ο μπεριας η τρότσκα το απολαμβάνει, αλλά εγώ το έκανα με βαριά καρδιά. Θα το ξανα έκανα στη μεταΚούλη εποχη, και με λιγότερο βαριά καρδιά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αν τον διαδεχόταν κανενας Δένδιας.
Και μη μου το θυμίζετε άλλο ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΜΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!11
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:00
Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:54

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σ' εμένα με το "ζώα", έτσι;

Αφ' ενός γιατί και τότε που το είπες δεν το αμφισβήτησα, απλά ζήτησα επιβεβαίωση από τους ίδιους. Αφ' ετέρου, επειδή είναι αδικία για τα ζώα...
Του Λεβέντη φράση είναι μπρέ.

Ααααα... :smt005:

(όχι, δεν το θυμόμουν καν αυτό)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:06
:lol:
Α, ωραία.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10
Για αυτό ψηφίσαμε Κούλη ρε μαλάκες, για να χτυπήσει τον προχωκαγκουρισμό? Ντροπή!
Όσοι είμεθα βιρτουόζοι της ρακέτας, και όχι τίποτα άμπαλοι που πετάνε το μπαλακι δεξιά κι αριστερα, τί σας φταίξαμε? Δεν φτάνει το τζάμπα οφθαλμόλουτρο που κάνετε.
έτσι, θα πήξετε οι κάγκουρες. θα γίνετε άνθρωποι και θα μάθετε να σέβεστε τους συνανθρώπους σας :003:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Γιατί μόνο σε κάποιες παραλίες ; Δίπλα από τον ναυαγοσώστη πρέπει να υπάρχει sniper και να ρίχνει όπου δει ρακέτα , τι πρόστιμα και μαλακίες ημίμετρα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Δόξα τω Γιαραμπή, καιρός ήταν.
Κανονικά έπρεπε να τους βάζουν και τις ρακέτες, μαζί με τα μπαλάκια, στο απευθυσμένο, προς παραδειγματισμό.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enterprise-psi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:38 Γιατί μόνο σε κάποιες παραλίες ; Δίπλα από τον ναυαγοσώστη πρέπει να υπάρχει sniper και να ρίχνει όπου δει ρακέτα , τι πρόστιμα και μαλακίες ημίμετρα.
:g030: :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vantono

Μόλις χθες είχαμε μαζευτεί με την ομάδα για προπόνηση.
Ερχόμαστε και η αμμουδιά θα τρέμει!
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 26 Ιουν 2023, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Beria έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:16 Χίλια χρόνια Κυριάκος
Αντε και το τάβλι!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:21 ειναι μια αρχη - καλο κ πρεπον θα ειναι να εφαρμοσθει η απαγορευσις εις απασαν την επικρατειαν
Και επίσης για τους υποτροπιάζοντες να προβλέπεται, εκτός από το πρόστιμο, χώσιμο ρακέτας στον κωλο. Μαζί με τα μπαλάκια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

σαν τα αυθαιρετα της μυκονου :giggle:

καλα θα παει και αυτο :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”