Για πές έναν στη ΝΔ που ΔΕΝ είναι σούργελο.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:57Αν επιτρέπεις, να το θέσω κι εγώ λίγο διαφορετικά;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:55πρώτον δεν είμαι νεοδημοκράτης και δεύτερον υπάρχει διαβάθμιση και ποσοστά στα σούργελαΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:20
Σε όλα τα συστημικά κόμματα υπάρχουν σούργελα. Οπότε, καλό θα είναι να κόψετε κάποιοι νδκράτες τον... ελιτισμόγιατί σαφώς και δεν σας παίρνει.
ΥΓ. Το γράφω ως συνειδητή ψηφοφόρος της νδ στις επαναληπτικές, έτσι;
Αλλά δεν θα τρελλαθούμε όλοι.![]()
στην ΝΔ σαφέστατα έχει αρκετούς ζαβούς αλλά τον πάτο πης κοινωνίας που βλέπεις στα νεοναζιστικά κόμματα δεν τα έχει
Στη ΝΔ έχει και σούργελα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
Re: Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Παντως για να μιλησουμε αντικειμενικα και δικαια στους ελληνοχριστιανικους χρονους η πορνεια θεωρουταν μεγαλο αμαρτημα καιIsildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:11Όχι ρε, ιδέα δεν έχω. Πλάκα έκανα, παραθέτοντας Πρέσφιλντ (Πύλες της Φωτιάς).![]()
τιμωρουταν αυστηρα ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος ειχε ελευθεριαζουσα τοποθετηση επι του ζητηματος αυτου.
Ενταξει η αντιδραση τους θυμιζει κατι χουντογερους μπαρμπατρομπετες που αποκληρωσαν την κορη τους που ειναι πουτανα
και τους ρεζιλεψε.
Σιγά μην σου πω. Και να είναι καλός τώρα, πού ξέρω 'γω τι μαλακία μπορεί να κάνει αύριο και να μου το χτυπάς; Για μαλάκες ψάχνεις;...Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:16Για πές έναν στη ΝΔ που ΔΕΝ είναι σούργελο.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:57Αν επιτρέπεις, να το θέσω κι εγώ λίγο διαφορετικά;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:55
πρώτον δεν είμαι νεοδημοκράτης και δεύτερον υπάρχει διαβάθμιση και ποσοστά στα σούργελα
στην ΝΔ σαφέστατα έχει αρκετούς ζαβούς αλλά τον πάτο πης κοινωνίας που βλέπεις στα νεοναζιστικά κόμματα δεν τα έχει
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:19Σιγά μην σου πω. Και να είναι καλός τώρα, πού ξέρω 'γω τι μαλακία μπορεί να κάνει αύριο και να μου το χτυπάς; Για μαλάκες ψάχνεις;...![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι, γκάφα ήταν και για μένα, που έγινε απλά και μόνο για να δείξουν ότι παραμένουν πιστοί στις αξίες και τις αρχές τους. Κάτι σαν την διαγραφή του Μπογδάνου δηλαδή (απλά εκεί το χάρηκα, επειδή δεν τον πάω).plouf έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:17Παντως για να μιλησουμε αντικειμενικα και δικαια στους ελληνοχριστιανικους χρονους η πορνεια θεωρουταν μεγαλο αμαρτημα και
τιμωρουταν αυστηρα ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος ειχε ελευθεριαζουσα τοποθετηση επι του ζητηματος αυτου.
Ενταξει η αντιδραση τους θυμιζει κατι χουντογερους μπαρμπατρομπετες που αποκληρωσαν την κορη τους που ειναι πουτανα
και τους ρεζιλεψε.![]()
Ο Πιερ.Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:16Για πές έναν στη ΝΔ που ΔΕΝ είναι σούργελο.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:57Αν επιτρέπεις, να το θέσω κι εγώ λίγο διαφορετικά;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 14:55
πρώτον δεν είμαι νεοδημοκράτης και δεύτερον υπάρχει διαβάθμιση και ποσοστά στα σούργελα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα ναζιστοτεκνα πιάσανε δουλειά στον αποπροσανατολισμο του λαού. Ασχολούμαστε με μια ασήμαντη που κατέβαινε σε μια μονοεδρικη ( κοινως δεν είχε πιθανότητες να εκλεγεί) επειδή έδειξε λίγο βυζάκι στο instagram.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Εκείνη η Ζαχαράκη δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ακόμα.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.
- Eθνικοκοινωνιστης
τι ειναι ο δενδε τροτσκες?vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κι όμως, εδώ έχει απόλυτο δίκαιο ο έθνι ότι δηλαδή οι πολιτικές - καραγκιοζιλίκια του ενός γιγάντωσαν τον άλλον και τούμπαλιν, βέβαια στην πράξη τελικά αρχικά τοIsildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:13Να υποθέσω ότι αισθάνεστε μια ηδονή όταν συμφωνείτε μεταξύ σας ε; Ένα ρίγος διαπερνά τη ράχη σας, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε Χριστό...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:09αυτοι γιγαντωσαν τους ζαιους και τωρα ηρθε η ωρα να αιμορραγησουν και οι νεοζαιοι πολιτικαKauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:02
Μετά το Ναι, αλλά ο Πολάκης καπνίζει, τώρα έχουμε το ναι, αλλά η Παπαδοπούλου έχει Onlyfans.
Έχουν πλάκα πάντως τα δεξιά. Όταν η Μητσοτάκης διαγράφει μισή ντουζίνα λαμόγια απ' τη ΝΔ Πάτσηδες, Πνευματικούς, τον άλλο το μπάτσο, κλπ, με τη διαγραφή θεωρούν το θέμα λήξαν. Εδώ θα το τραβάνε κάνα εξάμηνο.![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως έχω αρχίσει ήδη να το διασκεδάζω, συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για τα αποτελέσματα και ελπίζω αυτήν την φορά να μην μείνει τίποτε όρθιο, ο λαός μίλησε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι έγινε δάσκαλε, ακόμα να έρθει η αρμάδα του Τέιτ και των ινσελ και του βαλοντια και του Γιακουμάκη για να μας κεράσουν τυρόπιτες και 3-5-2?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:32τι ειναι ο δενδε τροτσκες?vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Μου βγάζει κάτι το σεξουαλικό και σκέφτομαι να την ψάξω περισσότερο.![]()
![]()
![]()
Πες τους να έρθουν με την όπισθεν.
Αν δεν κάνω λάθος, ο Παπαστεργίου είναι ακόμα Δήμαρχος, δεν κατέβηκε στις εκλογές.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:30Και το αντιναζιστικό καραφλοκτήνος Δενδιαρος!!! Και ο τύπος που ετοιμάζουν τώρα για το ψηφιακής διακυβέρνησης, που έχει κάνει δήμαρχος Τρικάλων, φαίνεται πολύ σωστό και ξηγημενο τυπακι.
Για Πιερρακάκη και Δένδια συμφωνώ κι εγώ. Αλλά δεν το φωνάζω, ακούει κι ο Χελώνος.
Επίσης, δεν αναφέρω καν τον Μπουμπούκο για να μην πάθει κανένα εγκεφαλικό ο sys.
- Eθνικοκοινωνιστης
sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:35Κι όμως, εδώ έχει απόλυτο δίκαιο ο έθνι ότι δηλαδή οι πολιτικές - καραγκιοζιλίκια του ενός γιγάντωσαν τον άλλον και τούμπαλιν, βέβαια στην πράξη τελικά αρχικά τοIsildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:13Να υποθέσω ότι αισθάνεστε μια ηδονή όταν συμφωνείτε μεταξύ σας ε; Ένα ρίγος διαπερνά τη ράχη σας, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε Χριστό...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:09
αυτοι γιγαντωσαν τους ζαιους και τωρα ηρθε η ωρα να αιμορραγησουν και οι νεοζαιοι πολιτικα![]()
![]()
ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε, στην πορεία βλέπουμε το ίδιο και στο ροζ ενώ ταυτόχρονα γιγαντώθηκε το πλε ΠΑΣΟΚ, ο λόγος είναι πολύ απλός μάλιστα, οι γαλαζαίοι λειτουργούν σαν μαφία, πούτσα τους όλα, η μάσα και το βόλεμα να τρέχουν και ο Καραμανλής πρώτος.
Εγώ πάντως έχω αρχίσει ήδη να το διασκεδάζω, συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για τα αποτελέσματα και ελπίζω αυτήν την φορά να μην μείνει τίποτε όρθιο, ο λαός μίλησε.
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:35Κι όμως, εδώ έχει απόλυτο δίκαιο ο έθνι ότι δηλαδή οι πολιτικές - καραγκιοζιλίκια του ενός γιγάντωσαν τον άλλον και τούμπαλιν, βέβαια στην πράξη τελικά αρχικά τοIsildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:13Να υποθέσω ότι αισθάνεστε μια ηδονή όταν συμφωνείτε μεταξύ σας ε; Ένα ρίγος διαπερνά τη ράχη σας, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε Χριστό...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιουν 2023, 15:09
αυτοι γιγαντωσαν τους ζαιους και τωρα ηρθε η ωρα να αιμορραγησουν και οι νεοζαιοι πολιτικα![]()
![]()
ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε, στην πορεία βλέπουμε το ίδιο και στο ροζ ενώ ταυτόχρονα γιγαντώθηκε το πλε ΠΑΣΟΚ, ο λόγος είναι πολύ απλός μάλιστα, οι γαλαζαίοι λειτουργούν σαν μαφία, πούτσα τους όλα, η μάσα και το βόλεμα να τρέχουν και ο Καραμανλής πρώτος.
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-