Να αραζετε μονο εις ξαπλώστρας, παρακαλώ, για να μην υπαρχουν τετοια θεματαAlienWay έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:39 Ειδικά εκεί που τρέχει ο άλλος κυνηγώντας τη μπάλα και σε πηδά (με την κυριολεκτική έννοια) γεμίζοντάς σε άμμο, είναι και γαμ@ τις φάσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες
Re: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες
Πάντως βλέπω πως ο κανονισμός αφορά μόνο τις ξυλορακετεςvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10
Όσοι είμεθα βιρτουόζοι της ρακέτας, και όχι τίποτα άμπαλοι που πετάνε το μπαλακι δεξιά κι αριστερα, τί σας φταίξαμε? Δεν φτάνει το τζάμπα οφθαλμόλουτρο που κάνετε.

Πάρε αυτές και δεν θα έχεις πρόβλημα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οκ, δεν χρειάζονται υπερβολές. Στοιχειώδης κοινωνική ευγένεια χρειάζεται σε όλους τους δημόσιους χώρους. Είτε αφορά σε παιδιά είτε σε σκυλιά είτε σε ρακέττες.micmic έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:37Ποιά παραλία, αυτή που μπαζώνουν για να κάνουν εξέδρα για watersports ή την άλλη που την γεμίζουν με ξαπλώστρες και τραπεζάκια μέχρι μέσα στη θάλασσα;vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:28EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:26 Διαφωνώ με την απαγόρευση. Αυτό που πρέπει να απαγορευτεί στην παραλία είναι το κάπνισμα![]()
![]()
Ούτε στην παραλία ούτε πουθενά!
Αλλά μην περιμένεις να γινει κατι τέτοιο. Ουσιαστικά, εκεί που ειναι θεωρητικά απαγορευμένο κατι τέτοιο (εστίαση, νυχτερινα κέντρα κτλ) παπάρια εφαρμόζεται. Στην παραλία δεν θα εφαρμόζεται ακομα πιο παπάρια.
Κατά τα άλλα, μακάρι να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο πανελλαδικά. Αν είσαι σε μια έρημη παραλία ή σε κάποιες που έχουν φτιάξει ειδικό χώρο με διχτάκι γύρω-γύρω, τότε οκ. Στις άλλες, αδυσώπητο κοπάνημα. Και το λέω αυτό ως κάποιος που του αρέσουν οι ρακέτες, αλλά ΜΟΝΟ όταν είμαι πολύ μακριά από άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πω πω, το έκανα εικόνα τώρα αυτό που είπες. Να διαβάζει προτάσεις υπουργών του.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:39Kαμμία σχέση, ο Μπέρια δεν είναι προχωκάγκουρας.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:35Μπαρδόν;;; Έχω χάσει επεισόδια; Τελικά ίσχυε αυτό που μου είχε πει κάποιος (νομίζω ο Χελώνος) για σένα και τον Μπέρια;vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10 Για αυτό ψηφίσαμε Κούλη ρε μαλάκες, για να χτυπήσει τον προχωκαγκουρισμό? Ντροπή!
Όσοι είμεθα βιρτουόζοι της ρακέτας, και όχι τίποτα άμπαλοι που πετάνε το μπαλακι δεξιά κι αριστερα, τί σας φταίξαμε? Δεν φτάνει το τζάμπα οφθαλμόλουτρο που κάνετε.
Θα τον στήριζα και ως αρχηγό της ΝΔ.![]()
- Ρε μαλάκα Μπουμπούκο; Πόσες φορές πρέπει να σου πω δηλαδή ότι η προστακτική δεν παίρνει αύξηση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isildur την 26 Ιουν 2023, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν πληρώνω (πάντα), κύριε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να οργανωθούν παραλίες που θα παίζουν ρακέτες ξωβυζούδες, και παραλίες που θα παίζουν ξωβυζάδες οβερκοιλαράδες (δηλαδή οπαδοί των Overkill).vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:39Α, κουφάλες, όταν παιζουν οι ξωβυζούδες με τα πεπόνια να επιτρέπεται ε?Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:35 Η μοναδική φορά που ήταν ωραίες οι ρακέτες στη παραλία ήταν όταν έπαιζαν δυο ξωβυζούδες, και κουνιόντουσαν πέρα δώθε τα πεπόνια.
Θα απευθυνθώ στο σύλλογο ρακετοφόρων να οργανώνουν γυναικείους αγώνες σε παραλίες ή εστω μικτούς (αντρας vs. γυναικα). Μην εχετε το μονοπώλιο στο οφθαλμόλουτρο, να εχουν και οι γυναικες.
Ορίστε, μέση λύση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν έχουν καλό εύρος και εκτόπισμα, αλλά σωστός για το νομοθετικό παραθυράκι που εντόπισες, θα διαδώσω να το εκμεταλλευτούμε δεόντως.georgebi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:41Πάντως βλέπω πως ο κανονισμός αφορά μόνο τις ξυλορακετεςvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10
Πάρε αυτές και δεν θα έχεις πρόβλημα![]()
![]()
Εμ, δε διαβάζετε το Χελώνα, και βρίσκεστε προ εκπλήξεων. Κάποια ζώα, δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς, και τα ζώα.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:35Μπαρδόν;;; Έχω χάσει επεισόδια; Τελικά ίσχυε αυτό που μου είχε πει κάποιος (νομίζω ο Χελώνος) για σένα και τον Μπέρια;vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10 Για αυτό ψηφίσαμε Κούλη ρε μαλάκες, για να χτυπήσει τον προχωκαγκουρισμό? Ντροπή!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μόλις το' κανα κι εγώ εικόνα.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:45Πω πω, το έκανα εικόνα τώρα αυτό που είπες. Να διαβάζει προτάσεις υπουργών του.
- Ρε μαλάκα Μπουμπούκο; Πόσες φορές πρέπει να σου πω δηλαδή ότι η προστακτική δεν παίρνει αύξηση;
Ομολογώ ότι δεν το είχα δει σε πλήρη ανάπτυξη.
Αυτά είναι οράματα, ρε συ. Δημιουργικά.
Ακόμα δεν βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια και τα ματαξαναμαναϊδια, τόσα χρόνια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
70% θα πάρει ο κωνσταντελλος στη Βούλα.
Είναι πολύ δημοφιλής
Είναι πολύ δημοφιλής
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σ' εμένα με το "ζώα", έτσι;Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:50Εμ, δε διαβάζετε το Χελώνα, και βρίσκεστε προ εκπλήξεων. Κάποια ζώα, δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς, και τα ζώα.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:35Μπαρδόν;;; Έχω χάσει επεισόδια; Τελικά ίσχυε αυτό που μου είχε πει κάποιος (νομίζω ο Χελώνος) για σένα και τον Μπέρια;vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10 Για αυτό ψηφίσαμε Κούλη ρε μαλάκες, για να χτυπήσει τον προχωκαγκουρισμό? Ντροπή!
Αφ' ενός γιατί και τότε που το είπες δεν το αμφισβήτησα, απλά ζήτησα επιβεβαίωση από τους ίδιους. Αφ' ετέρου, επειδή είναι αδικία για τα ζώα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δοκίμασε κι αυτό ως παραλλαγή.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:47Δεν έχουν καλό εύρος και εκτόπισμα, αλλά σωστός για το νομοθετικό παραθυράκι που εντόπισες, θα διαδώσω να το εκμεταλλευτούμε δεόντως.georgebi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:41Πάντως βλέπω πως ο κανονισμός αφορά μόνο τις ξυλορακετεςvantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:10
![]()

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μπάντμιγτον! Αυτό έπαιζα εγώ. Σαφώς πιο "ασφαλές" για τους άλλους λουόμενους, απλώς δεν είναι καλό όταν φυσάει.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:56Δοκίμασε κι αυτό ως παραλλαγή.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:47Δεν έχουν καλό εύρος και εκτόπισμα, αλλά σωστός για το νομοθετικό παραθυράκι που εντόπισες, θα διαδώσω να το εκμεταλλευτούμε δεόντως.georgebi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:41
Πάντως βλέπω πως ο κανονισμός αφορά μόνο τις ξυλορακετες
![]()
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Του Λεβέντη φράση είναι μπρέ.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:54Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σ' εμένα με το "ζώα", έτσι;Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:50Εμ, δε διαβάζετε το Χελώνα, και βρίσκεστε προ εκπλήξεων. Κάποια ζώα, δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς, και τα ζώα.Isildur έγραψε: 26 Ιουν 2023, 11:35
Μπαρδόν;;; Έχω χάσει επεισόδια; Τελικά ίσχυε αυτό που μου είχε πει κάποιος (νομίζω ο Χελώνος) για σένα και τον Μπέρια;
Αφ' ενός γιατί και τότε που το είπες δεν το αμφισβήτησα, απλά ζήτησα επιβεβαίωση από τους ίδιους. Αφ' ετέρου, επειδή είναι αδικία για τα ζώα...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 285 Απαντήσεις
- 5267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-