σχεδον εξαφάνισε τον Συριζα και ταπείνωσε τον Αλέξη Τσιπρα με δυο απανωτές 20σάρες (και βάλε) σε λιγότερο από ένα μηνα ενώ απέναντι του ουσιαστικά δεν εχει σοβαρή αντιπολιτευση ούτε απο τον Συριζα ούτε απο τους λοιπούς θνησιγενής καιροσκόπους πουθενάδες που καπηλεύονται πατρίδα και χριστιανική πίστη πουλώντας φούμαρα (ζητημα χρονου να αρχισουνε να διαλυονται). Η ΝΔ κατέχει πλέον για αλλη μια φορά ηγεμονική θέση, ουσιαστικά παντοκρατορια παιζοντας μπάλα μονη της, στην πολιτική σκήνή χάρη στον Κούλη τον οποία αρχικά τον κοροιδευαν και τον θεωρούσαν βλάκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 26 Ιουν 2023, 09:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλιόσα έγραψε: 26 Ιουν 2023, 09:41
ο πραγματικός "εγώ και ολοι εσεις μαζί, σας εχω"
σχεδον εξαφάνισε τον Συριζα και ταπείνωσε τον Αλέξη Τσιπρα με δυο απανωτές 20σάρες (και βάλε) σε λιγότερο από ένα μηνα ενώ απέναντι του ουσιαστικά δεν εχει σοβαρή αντιπολιτευση ούτε απο τον Συριζα ούτε απο τους λοιπούς θνησιγενής καιροσκόπους πουθενάδες που καπηλεύονται πατρίδα και χριστιανική πίστη πουλώντας φούμαρα (ζητημα χρονου να αρχισουνε να διαλυονται). Η ΝΔ κατέχει πλέον για αλλη μια φορά ηγεμονική θέση στην πολιτική σκήνή χάρη στον Κούλη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
σχεδον εξαφάνισε τον Συριζα και ταπείνωσε τον Αλέξη Τσιπρα με δυο απανωτές 20σάρες (και βάλε) σε λιγότερο από ένα μηνα ενώ απέναντι του ουσιαστικά δεν εχει σοβαρή αντιπολιτευση ούτε απο τον Συριζα ούτε απο τους λοιπούς θνησιγενής καιροσκόπους πουθενάδες που καπηλεύονται πατρίδα και χριστιανική πίστη πουλώντας φούμαρα (ζητημα χρονου να αρχισουνε να διαλυονται). Η ΝΔ κατέχει πλέον για αλλη μια φορά ηγεμονική θέση, ουσιαστικά παντοκρατορια παιζοντας μπάλα μονη της, στην πολιτική σκήνή χάρη στον Κούλη τον οποία αρχικά τον κοροιδευαν και τον θεωρούσαν βλάκα
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Όλα αυτά που λες δε σημαίνουν οτι δεν είναι ένας ανίκανος βλάκας. Για απόδειξη δες το τελευταίο κρόυσμα για το πως χειρίστηκε το θέμα της ροζ κουτσουλιάς στη Θράκη. Έφερε ένα τέτοιο θέμα στο προσκήνιο καταφέρνοντας τελικά οι μειονοτικοί να πάρουν περισσοτερους ψήφους και η ροζ κουτσουλιά να συνεχίσει να υπάρχει.
Όλα αυτά που λες δε σημαίνουν οτι δεν είναι ένας ανίκανος βλάκας. Για απόδειξη δες το τελευταίο κρόυσμα για το πως χειρίστηκε το θέμα της ροζ κουτσουλιάς στη Θράκη. Έφερε ένα τέτοιο θέμα στο προσκήνιο καταφέρνοντας τελικά οι μειονοτικοί να πάρουν περισσοτερους ψήφους και η ροζ κουτσουλιά να συνεχίσει να υπάρχει.
Δεν μπορείς να απαγορεύσεις μα ψηφίσουν όσοι έχουν αυτό το δικαίωμα.
Προφανώς και η ΕΥΠ έχει δουλειά. Μόλις την τελειώσει, θα σας μείνουν μόνο τα σωφρονιστικά ιδρύματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γνωστή η αλαζονεία και η χυδαιοτητα σας, που επιβεβαιώνει άμεσα τα λεγόμενα μου.
Κι αυτό που λένε τα παιδιά γίνεται, και τα σπρώχνει πιο πολυ σε τέτοιες αδιέξοδα ακραίες δηθενιες, σε ένα φαύλο κύκλο αυταρχισμού και σεχταρισμου. Μακάρι σε αυτην την νέα Ελλάδα της ορμπανανιας, να ασχοληθεί η νεολαία με το σοβαρό αναρχικό χώρο, γιατί έτσι κι αλλιώς, διέξοδο άλλοι δεν υπάρχουν, πέρα από μετανάστευση, μισθοί της πείνας, και τραπεγκληματα