Πώς πάμε εκεί όμως, υπάρχει κάποιο πόρταλ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
- Dwarven Blacksmith
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
- Οργισμένος
Parte va8ies anases monaxa kai isos kati na genei
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
dna replication έγραψε: 25 Ιουν 2023, 15:27https://twitter.com/Ramy_Sawma/status/1 ... 5641863170independent44 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:36 Κλάμα όλο το δημοσιογραφικό κατεστημένο που δεν έγινε μακελειό.
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Τελικα κερδανε οι Ισραηλινοι ;dtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 19:16
Τελικά, κερδάνε οι φίλοι σου; Ή βάλανε την ουρά στα σκέλια;
Η αλήθεια είναι πως δεν κερδάνε, τα κάνανε "σκατά και απόσκατα". Όλα τα άλλα είναι φούμαρα, να 'χαμε να λέγαμε.
Δεν κανω πλακα η ειρωνια, ζηταω μια απαντηση για να κανω γεοπολιτικη συγκριση και να απαντησω σε αυτο το ερωτημα.
- Dwarven Blacksmith
ειπαμε το έστησε ο Πουτιν, το είπαν όλοι οι "αντιψεκ¨independent44 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 23:32dna replication έγραψε: 25 Ιουν 2023, 15:27https://twitter.com/Ramy_Sawma/status/1 ... 5641863170independent44 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:36 Κλάμα όλο το δημοσιογραφικό κατεστημένο που δεν έγινε μακελειό.
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...![]()
![]()
![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Αν υπήρχε μονάδα μέτρησης κρίσης και αντιληπτικής ικανότητας ο μέσος δυτικός θα ήταν χαμηλότερα και από την αμοιβάδα στην κατάταξη. Οι τύποι είναι έτοιμοι να αφομοιώσουν και να διαδώσουν οποιαδήποτε πληροφορία αρκεί αυτοί να προέρχεται από την μήτρα των fake news(bbc, cnn κλπ). Αδιανόητη κατάντια.
- Frappezitis
Καθε φορα που ο Πουτιν θα θελει να ενισχυσει το προφιλ του στην Διεθνη σκηνη θα βαζει εναν περιεργο τυπο ,εναν τρελλο ,να απειλει το Κρεμλινο , απ το παρει ενα τετοιος το βαλιτσακι με τα πυρηνικα θα πινουν νερο στο ονομα του Πουτιν .Παραλληλα θα ξεμπερδευει με προδοτες που θα ξεπεταγονται και θα στηριζουν τον τρελλο .
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Που κολλάνε οι Ισραηλινοί σε αυτήν την φαρσοκωμωδία;Passager έγραψε: 26 Ιουν 2023, 00:00Τελικα κερδανε οι Ισραηλινοι ;dtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 19:16
Τελικά, κερδάνε οι φίλοι σου; Ή βάλανε την ουρά στα σκέλια;
Η αλήθεια είναι πως δεν κερδάνε, τα κάνανε "σκατά και απόσκατα". Όλα τα άλλα είναι φούμαρα, να 'χαμε να λέγαμε.
Δεν κανω πλακα η ειρωνια, ζηταω μια απαντηση για να κανω γεοπολιτικη συγκριση και να απαντησω σε αυτο το ερωτημα.
Πουτινάκι και εσύ;Frappezitis έγραψε: 26 Ιουν 2023, 06:55 Καθε φορα που ο Πουτιν θα θελει να ενισχυσει το προφιλ του στην Διεθνη σκηνη θα βαζει εναν περιεργο τυπο ,εναν τρελλο ,να απειλει το Κρεμλινο , απ το παρει ενα τετοιος το βαλιτσακι με τα πυρηνικα θα πινουν νερο στο ονομα του Πουτιν .Παραλληλα θα ξεμπερδευει με προδοτες που θα ξεπεταγονται και θα στηριζουν τον τρελλο .
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν καταφέρεις κάποια στιγμή να διαβάσεις πέρα από μια πρόταση θα ανακαλύψεις πως στο ποστ που κάνεις κουοτ γράφω ότι δεν ξέρω τι γίνεται. Δηλαδή ότι δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Δεν είμαι στο μυαλό ούτε του Πούτιν ούτε του Πριγκόζιν. Θεωρώ ωστόσο πολύ περίεργο όχι μόνο την εξορία του στη Λευκορωσία μα και το ότι είναι ακόμα ζωντανός. Θυμίζω επίσης ότι η μανία του έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, όχι τώρα. Και στο τέλος φίλε μου, δεν το φέρνω μόνο εγώ σαν πιθανότητα. Το λέει το ευυπόληπτο, σοβαρό, κάθε άλλο από ρωσοψεκ, sky news.Thor έγραψε: 25 Ιουν 2023, 20:36Ρε, ειστε καμενοι τελειως;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:44 Πάντως ρε παιδιά περιέργως ο Ευγένιος εξορίστηκε στην Λευκωρωσία. Δηλαδή θέλω να πω. Κι από εκεί μπορεί να επιτεθεί στην Ουκρανία. Τελοσπαντων. Δεν ξέρω τι γίνεται φυσικά μα αν όλο αυτό είναι σχεδιασμένο, δεν ξέρω, όχι αμερικάνοι, εξωγήινοι χιλιαδες χρόνια μπροστά από εμάς θα πρέπει να παίρνουν μαθήματα από τους ρώσους.
Εστησαν θεατρο για να παει ο Πριγκοζιν στη Λευκορωσια και να χτυπησει το Κιεβο;
Σοβαρα, και γιατι δεν πηγαινε χωρις να γινει ολο αυτο, ποιος τον εμποδιζε, ο Λουκασενκο;
Εχετε μεγαλο προβλημα μερικοι!
Δεν θα κάτσω φυσικά να παίξω την κολοκυθιά μαζί σου μα οι ψεκασμένοι σε αυτόν τον πόλεμο έχουν φανεί εξαρχής και φυσικά είσαι ένας από αυτούς αφού καταπίνεις αμάσητο ό,τι τα δυτικά μέσα έχουν να σου δώσουν (με εξαίρεση ένα αρθρακι από sky news). Κάτσε να μετρήσεις πόσες φορές έχεις πει αναμασήσει παπαριές που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποδείχθηκε αυτό μετά περίτρανα και θα καταλάβεις ποιος είναι ο ψεκασμένος. Άλλο χαρακτηριστικό σας είναι ότι ποτέ ποτέ ποτέ κανείς από εσάς δεν έχει παραδεχτεί ότι, ναι, είπα μαλακία, δεν σκεφτόμουν λογικά ξερωγω, δεν ήταν τελικά έτσι. Αυτό συμβαίνει επειδή σχεδόν όλοι σας είστε μικροί νάρκισσοι και έρχεστε σε ένα φόρουμ συζήτησης αρματωμένοι μόνο με ατάκες χωρίς χιούμορ, χωρίς γνώση, χωρίς μελέτη, χωρίς παρελθόν. Μόνο χαιρεκακία. Επίσης,
Λαβρόφ
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ποτινάκι και καπακαπα, αλλά άμα τον ρωτάς τα αυτονόητα, στρίβει, κάνει πως δεν κατάλαβε.dtri2020 έγραψε: 26 Ιουν 2023, 07:56Πουτινάκι και εσύ;Frappezitis έγραψε: 26 Ιουν 2023, 06:55 Καθε φορα που ο Πουτιν θα θελει να ενισχυσει το προφιλ του στην Διεθνη σκηνη θα βαζει εναν περιεργο τυπο ,εναν τρελλο ,να απειλει το Κρεμλινο , απ το παρει ενα τετοιος το βαλιτσακι με τα πυρηνικα θα πινουν νερο στο ονομα του Πουτιν .Παραλληλα θα ξεμπερδευει με προδοτες που θα ξεπεταγονται και θα στηριζουν τον τρελλο .
Κανονικοί προβοκάτορες του λαικού κινήματος, υπάλληλοι της γκα γκε μπε χωρίς να το ξέρουν
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις