κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Βόμβα» Γεωργιάδη για αποβολή των Σπαρτιατών από τη Βουλή!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: «Βόμβα» Γεωργιάδη για αποβολή των Σπαρτιατών από τη Βουλή!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Νετο Γκουερινο
Ε τώρα τα ψιλομασησε στο Σκάι λίγο που ειδαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:33κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
Γιατί είναι ένας μλκς και θέλει να ακουστεί το όνομα του. Καμία συνωμοσία δε παίζει από πισωΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:33κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Space_Passenger
Λεγεται "προλειαινω το εδαφος" Ισως οι αποφασεις να εχουν παρθει ηδη. Θα δουμε συντομα.Ολα εξαρτωνται απο τον Αυτοκρατορα και τις βουλες του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:33 κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
Εγώ λέω να προχωρήσει ένα συνασπισμός της ριζοσπαστική δεξιάς με πολλές συνιστώσες. Για αρχηγό θα προτιμούσα τον ΒελόπουλοΑρίστος έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:50 Προσωπικα θελω συνεργασια του Πατριωτικου Συνασπισμου με το Εθνικο Μετωπο.
.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Εγώ πρώτη φορά τον έμαθα από την περιβόητη εκπομπή που είχε ως καλεσμένο τον Λαφαζάνη της ΛΑΕ. Είχαν λυσσαξει οι αριστεροί στα σοσιαλ. Ήσυχος τύπος φαινόταν, δεν χρυσαυγήτιζε.Ερμής έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:07
Σκέψου ο αρχηγός τους δήλωνε πως ήταν στο λαός και δε τον ήξερα καν. Ρώτησα έμαθα και ήταν τελικά ένα μέλος κάπου τρέχα γύρευε. Ούτε καν μια απλή θέση, στο λαός
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επειδή του μπήκαν ότι η νομοθετική ρύθμιση ήταν αναποτελεσματική.Αυτό θα λέει του λοιπού όλη η αριστερά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:33κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
Για να απαντήσει σε αυτό είπε ότι ήταν αποτελεσματική και δεν βγήκε ο Κασιδιάρης βουλευτής και ότι ο Άρειος Πάγος δεν μπορούσε να μυρίσει τα νύχια του για να ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ποιό κόμμα θα στηρίξει ο Κασιδιάρης ΜΕΤΑ την ανακήρυξη των υποψηφίων.Ο Άρειος Πάγος κάνει ΜΙΑ συνεδρίαση και αποφασίζει ποιοί είναι υποψήφιοι και όχι δεύτερη.Ο Κασιδιάρης μπορούσε να δηλώσει ότι στηρίζει οποιοδήποτε κόμμα μετά την ανακήρυξη χωρίς συνέπειες και έτσι έκανε.Δεν μπορούσε αναδρομικά να ακυρωθεί.
ΟΜΩΣ
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ο νόμος λέει ότι ο Άρειος Πάγος το κρίνει αυτό πριν τις εκλογές και όχι το Εκλογοδικείο και εκεί ο Γεωργιάδης είπε δεν είναι νομικός και ότι αποφασίσουν οι δικαστές.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Είπαμε. Θα τον στρίμωξε κάνας προοδευτικός σε κάποιο πανελ. Όλοι οι άλλοι ΝΔ δεν ασχολούνται. Πήραμε την εξουσία, γαμαμε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:33κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- EKPLIKTIKOS
ΑτενσιονχορισμοςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:33κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
Δεν μπορεί να μην πάρει "κάμερα σε μένα" σε οποιοδήποτε θέμα της επικαιρότητας, ακόμη κ αν είναι ότι ο δυσκοιλιος γείτονας καταφερε να χεσει επιτέλους
- Υδράργυρος
- Υδράργυρος
Λαγος ο αδωνης για ακομα μια φορα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ή επειδή είναι ο ΜΟΝΟΣ στη ΝΔ που θεωρεί ότι οφείλει να απαντά σε όλα όσα θέτουν οι αντίπαλοι.Ερμής έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:35Γιατί είναι ένας μλκς και θέλει να ακουστεί το όνομα του. Καμία συνωμοσία δε παίζει από πισωΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 22:33κι εγώ έτσι πιστεύω, αλλά γιατί βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει τέτοια;
Σήμερα σε όλα τα πάνελ πασόκοι και αριστεροί κατηγορούσαν τη ρύθμιση Γεραπετρίτη για αποτυχημένη.
Όλοι οι άλλοι νεοδημοκράτες κάνανε το κορόιδο.Τι τους νοιάζει αυτούς τι ακούει ο Γεραπετρίτης,δεν τους αφορά.Ο Γεωργιάδης όμως έχει νοοτροπία αριστερού,θεωρεί ότι τον αφορά οτιδήποτε για το οποίο κατηγορείται η ΝΔ.Και τον Καραμανλή για τα Τέμπη βγήκε να υποστηρίξει και όλους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γενικα ο αρχηγός τους φαινεται μετριοπαθης. Αλλά τέτοιου τύπου πλέον στα δεξιά υπάρχουν πολύ από τον κουλή μέχρι τον νατσιο. Για να κάνει ντόρο, έπρεπε να πάρει τη ναζιστικη σφραγίδα, η οποία πλέον στη. Ελλάδα βάζει κόμμα μέσα, ειδικά αν η αποχή είναι υψηλή. Γι αυτό του τσιπρα περί ψηφοφόρων της χρυσής αυγης παραπλανημενων ήταν πιπες. εχουν φτιάξει ένα 4% μπλοκ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- taxalata xalasa
Η ωμή πραγματικότητα της Λακωνίας.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ποια είναι η νομοθετική παρέμβαση που ζητούσε η αντιπολίτευση προκειμένου να μην μπορεί να στηρίξει κάποιο κόμμα κρυφά ή φανερά ο Κασιδιάρης; Πως θα γινόταν πρακτικά αυτό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 333 Απαντήσεις