Όχι βρε... τέτοια γαλάζια καμάρια, τα θαυμάζω... εδώ θα είμαι για να βάζεις κάθε 2 μέρες πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον Τσίριζα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αύριο τελειώνουμε τους Ζαίους
Re: Αύριο τελειώνουμε τους Ζαίους
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
https://twitter.com/taurothanos/status/ ... 1466881026nrg έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:05 Όχι βρε... τέτοια γαλάζια καμάρια, τα θαυμάζω... εδώ θα είμαι για να βάζεις κάθε 2 μέρες πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον Τσίριζα.
Και σου υπόσχομαι πως δεν θα ξαναβάλω πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξανασχοληθώ δηλαδή με αποκόμματα.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Σε καταλαβαίνω, πίστεψέ με. Γαμήσαν μια γενιά που δούλεψε σα σκυλί.vag_el έγραψε: 25 Ιουν 2023, 17:28Εμένα ο πατέρας μου προ κρίσης έπαιρνε 1800 ευρώ ,και μόλις έγινε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς την έφτασε τη σύνταξη 1070 ευρώ.Εκόψε δηλαδή 8 κατοστάρικα.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Με συγκίνησες βρε μπαγάσα...dtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:10https://twitter.com/taurothanos/status/ ... 1466881026nrg έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:05 Όχι βρε... τέτοια γαλάζια καμάρια, τα θαυμάζω... εδώ θα είμαι για να βάζεις κάθε 2 μέρες πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον Τσίριζα.
Και σου υπόσχομαι πως δεν θα ξαναβάλω πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξανασχοληθώ δηλαδή με αποκόμματα.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Βρε τσιφούτη... Βγήκατε πρώτοι και με διαφορά και μόνο ένα πακέτο έχεις να δώσεις;
Μήπως κάνετε οικονομία για να ξεχρεώσετε κανένα ψιλό από 400 μύρια που κλέψατε από την χώρα;
Αν είναι για αυτό, τότε πάω πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg την 25 Ιουν 2023, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
πάρε από τα 100 δις του βαρουφάκη και τις οφσορ που ελέγχουν την αυγή.nrg έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:23Βρε τσιφούτη... Βγήκατε πρώτοι και με διαφορά και μόνο ένα πακέτο έχεις να δώσεις;
Μήπως κάνετε οικονομία για να ξεχρεώσετε κανένα ψιλό από 400 μύρια που κλέψατε από την χώρα;
μπορεί να σου δώσει και ο πολάκης από το κρυφό ταμείο του, θα δει τα διπλά βιβλία του και θα σου πει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Dwarven Blacksmith
klaiw από το cringedtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:10https://twitter.com/taurothanos/status/ ... 1466881026nrg έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:05 Όχι βρε... τέτοια γαλάζια καμάρια, τα θαυμάζω... εδώ θα είμαι για να βάζεις κάθε 2 μέρες πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον Τσίριζα.
Και πολύ σου είναι.nrg έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:23 Βρε τσιφούτη... Βγήκατε πρώτοι και με διαφορά και μόνο ένα πακέτο έχεις να δώσεις;
Άλλωστε δεν έχει και μεγάλη σημασία πια! Σε λίγο θα πάψετε να υπάρχετε, θα γυρίσετε στην κανονική σας θέση, στο 3%.
Μην εξαφανιστείς, όπως οι υπόλοιποι.
Με φανταστικά λεφτά αγοράζεις εσύ τα χαρτομάντιλα;Lord Brum έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:26πάρε από τα 100 δις του βαρουφάκη και τις οφσορ που ελέγχουν την αυγή.nrg έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:23Βρε τσιφούτη... Βγήκατε πρώτοι και με διαφορά και μόνο ένα πακέτο έχεις να δώσεις;
μπορεί να σου δώσει και ο πολάκης από το κρυφό ταμείο του, θα δει τα διπλά βιβλία του και θα σου πει
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:27klaiw από το cringedtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:10https://twitter.com/taurothanos/status/ ... 1466881026nrg έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:05 Όχι βρε... τέτοια γαλάζια καμάρια, τα θαυμάζω... εδώ θα είμαι για να βάζεις κάθε 2 μέρες πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον Τσίριζα.

- Dwarven Blacksmith
Φφφφ, να 'σαι καλά!dtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:31Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:27klaiw από το cringedtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 21:10
https://twitter.com/taurothanos/status/ ... 1466881026
Και σου υπόσχομαι πως δεν θα ξαναβάλω πόσο μπροστά θα είναι η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ξανασχοληθώ δηλαδή με αποκόμματα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση