Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:59
Τα κατάπιε ο Πούτιν...
Ζοριζεσαι επειδη θα ηθελες να αλληλοεξοντωνοντουσαν οι Βαγκνερ με τους Τσετσενους εξω απο τη Μοσχα.
Ε δεν σου εκαναν το χατηρι.
.
Κερδάνε οι φίλοι σου τελικά Αρίστο; Ή αυτός που θεωρείτε τον ο μεγαλύτερο ηγέτη του κόσμου τρόμαξε από μερικούς μισθοφόρους και έβαλε την ουρά στα σκέλια;
Θα θελατε πολυ να ηταν μαλακες οι Ρωσοι και να εκαναν εμφυλιο πολεμο, δεν σας εκαναν το χατηρι.
Και γενικοτερα ισχυει οτι εκει στο ΝΑΤΟ εισαστε ΚΟΤΕΣ, ολο με ξενα κολυβα θελετε να πολεματε.
Ποτε βαζοντας μπροστα τους Ουκρανους και τωρα σας γυαλισε η ιδια η Βαγκνερ.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 25 Ιουν 2023, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζοριζεσαι επειδη θα ηθελες να αλληλοεξοντωνοντουσαν οι Βαγκνερ με τους Τσετσενους εξω απο τη Μοσχα.
.
Κερδάνε οι φίλοι σου τελικά Αρίστο; Ή αυτός που θεωρείτε τον ο μεγαλύτερο ηγέτη του κόσμου τρόμαξε από μερικούς μισθοφόρους και έβαλε την ουρά στα σκέλια;
Θα θελατε πολυ να ηταν μαλακες οι Ρωσοι και να εκαναν εμφυλιο πολεμο, δεν σας εκαναν το χατηρι.
Και γενικοτερα ισχυει οτι εκει στο ΝΑΤΟ εισαστε ΚΟΤΕΣ, ολο με ξενα κολυβα θελετε να πολεματε.
.
Τελικά, κερδάνε οι φίλοι σου; Ή βάλανε την ουρά στα σκέλια;
Η αλήθεια είναι πως δεν κερδάνε, τα κάνανε "σκατά και απόσκατα". Όλα τα άλλα είναι φούμαρα, να 'χαμε να λέγαμε.
Μαλλον κερδανε λεω εγω για να εχουν καταλαβει το 25% της Ουκρανιας κοντρα σε ολο το ΝΑΤΟ και να μην εχουν επηρεαστει απο τις κυρωσεις που θα γονατιζαν οποιαδηποτε αλλη χωρα.
Ραντεβου τωρα στη ΣΥνεδριαση των Brics τον Αυγουστο.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:44
Πάντως ρε παιδιά περιέργως ο Ευγένιος εξορίστηκε στην Λευκωρωσία. Δηλαδή θέλω να πω. Κι από εκεί μπορεί να επιτεθεί στην Ουκρανία. Τελοσπαντων. Δεν ξέρω τι γίνεται φυσικά μα αν όλο αυτό είναι σχεδιασμένο, δεν ξέρω, όχι αμερικάνοι, εξωγήινοι χιλιαδες χρόνια μπροστά από εμάς θα πρέπει να παίρνουν μαθήματα από τους ρώσους.
Ρε, ειστε καμενοι τελειως;
Εστησαν θεατρο για να παει ο Πριγκοζιν στη Λευκορωσια και να χτυπησει το Κιεβο;
Σοβαρα, και γιατι δεν πηγαινε χωρις να γινει ολο αυτο, ποιος τον εμποδιζε, ο Λουκασενκο;
Εχετε μεγαλο προβλημα μερικοι!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
.
Τελικά, κερδάνε οι φίλοι σου; Ή βάλανε την ουρά στα σκέλια;
Η αλήθεια είναι πως δεν κερδάνε, τα κάνανε "σκατά και απόσκατα". Όλα τα άλλα είναι φούμαρα, να 'χαμε να λέγαμε.
Ρε τράβα ανέβα στον ιστό να κατεβάσεις τη σημαία της Βάγκνερ τώρα. Άντε, μόνο 100 μέτρα ύψος είναι.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:44
Πάντως ρε παιδιά περιέργως ο Ευγένιος εξορίστηκε στην Λευκωρωσία. Δηλαδή θέλω να πω. Κι από εκεί μπορεί να επιτεθεί στην Ουκρανία. Τελοσπαντων. Δεν ξέρω τι γίνεται φυσικά μα αν όλο αυτό είναι σχεδιασμένο, δεν ξέρω, όχι αμερικάνοι, εξωγήινοι χιλιαδες χρόνια μπροστά από εμάς θα πρέπει να παίρνουν μαθήματα από τους ρώσους.
Ρε, ειστε καμενοι τελειως;
Εστησαν θεατρο για να παει ο Πριγκοζιν στη Λευκορωσια και να χτυπησει το Κιεβο;
Σοβαρα, και γιατι δεν πηγαινε χωρις να γινει ολο αυτο, ποιος τον εμποδιζε, ο Λουκασενκο;
Εχετε μεγαλο προβλημα μερικοι!
Σενέκας έγραψε: 25 Ιουν 2023, 15:56
η χαρά του Τσέζαρε Λομπρόζο
Deep cut
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:53
Όσο περνάει η ώρα φαίνεται πως ο Πούτιν κέρδισε...
Κατέλαβαν μεν 2 πόλεις οι βαγκνερίτες, αλλά δεν υπήρξε κανένας πανικός.
Αν κοιτάξει κανείς τα βίντεο από το Ροστόβ, πηγαίνανε όλοι στις δουλειές τους.
Και με ένα τηλέφωνο τελείωσε το πραξικόπημα.
Κανένας δεν πανικοβλήθηκε απολύτως.
Η αν κοιτάξει κανείς τα βίντεο που σκάβουν στην Μόσχα, οι πολίτες προχωρούν ατάραχοι.
Γιατί υπήρξε εμπιστοσύνη στην σταθερότητα του συστήματος.
Τι θα έκανε επίθεση με 20 χιλιάδες(αν ήταν τόσοι) στρατιώτες σε πόλη 12 μυρίων ,
.
AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:53
Όσο περνάει η ώρα φαίνεται πως ο Πούτιν κέρδισε...
Κατέλαβαν μεν 2 πόλεις οι βαγκνερίτες, αλλά δεν υπήρξε κανένας πανικός.
Αν κοιτάξει κανείς τα βίντεο από το Ροστόβ, πηγαίνανε όλοι στις δουλειές τους. Και με ένα τηλέφωνο τελείωσε το πραξικόπημα.
Κανένας δεν πανικοβλήθηκε απολύτως.
Η αν κοιτάξει κανείς τα βίντεο που σκάβουν στην Μόσχα, οι πολίτες προχωρούν ατάραχοι.
Γιατί υπήρξε εμπιστοσύνη στην σταθερότητα του συστήματος.
Τι θα έκανε επίθεση με 20 χιλιάδες(αν ήταν τόσοι) στρατιώτες σε πόλη 12 μυρίων ,
tromera epixeirhmata...
Δεν προσέχεις, στο έβαλα με μεγάλα... Ο μέγας σκακιστής με ένα τηλεφώνημα καθαρίζει! Ενάμιση χρόνο τώρα πάω στοίχημα δεν έχει σκοτωθεί ούτε ένας Ρώσος. Ούτε ένας (1)! Θα μάς το πούνε κι αυτό, περίμενε και θα δεις.