Οι παλαιοημερολογίτες ενδιαφέρονται μόνο για τους θρησκευτικούς τους φανατισμούς. Δεν είναι πρώτη μου προτεραιότητα, προέχει το έθνος και όχι η θρησκεία σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε. Το Εθνικό Μέτωπο το γουστάρω πολύ, θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου αν μπορούσα να ψηφίσω δύο φορές. Για τη ΝΙΚΗ επιμένω, μακάρι στη θέση της να βρισκόταν ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌΣ.Green Dragon έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:41Έχεις φαγωθεί με τη Νίκη, κακώς δεν την μετράς στις πατριωτικές δυνάμεις παρά τα περίεργά τους, λες και οι υπόλοιποι δεν έχουν. Το μόνο κόμμα που φαίνεται να είναι σχεδόν εντελώς προσγειωμένο αν και μικρό είναι το Εθνικό Μέτωπο.Κλεομένης Γ έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:13 Δεν υπάρχει ενότητα αυτού του 10-12%. Ειδικά το ποσοστό της ΝΙΚΗΣ προσωπικά δεν το λογαριάζω σε αυτό το κομμάτι. Μακάρι να μην υπήρχε η ΝΙΚΗ και να είχε τα ποσοστά της ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Re: Νήμα για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
- Eθνικοκοινωνιστης
απο γενια σε γενια η τυροπιταBazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:31Ανετα επαιρνε ενα 10αρακι με δικο του κομμα. Εχει τρομερη επηρροη στην νεολαια.kameron έγραψε: 25 Ιουν 2023, 17:54 Πάντως αν όντως πάρει ο Κασιδιάρης πάνω από 4% (ουσιαστικά μέσα σε ελάχιστες ημέρες) απλά με μια ντιρεκτίβα του από τις φυλακές, θα είναι σίγουρα αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
εσυ που εισαι της λακωνικης φραξιας δεν δαγκωσες την τυροπιτα του κατσαριδιαρη και προτιμησες του κουλη?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
Θετικό να μπουν οι Σπαρτιάτες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ ξέρω πως ο φασισμός νικήθηκε από τα αστικά δικαστήρια, πανηγύρισαμε, βγάλαμε και βιβλία, για κάτσε. Εκτός αν οι μέλισσες ψόφησαν από τα φωτοβολταϊκά πάνελ, να το μελετήσουμε, μπορεί να έχουμε να κάνουμε με συνομωσια της δεξιάς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- taxalata xalasa
Αυτός ειναι Αρβανίτης! Τι δουλεια έχει με τους Σπαρτούς;
Αχταρμας!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
1) Εξηγησε λιγο τι σημαινει αυτο με την τυροπιτα που λες συνεχως.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:44απο γενια σε γενια η τυροπιταBazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:31Ανετα επαιρνε ενα 10αρακι με δικο του κομμα. Εχει τρομερη επηρροη στην νεολαια.kameron έγραψε: 25 Ιουν 2023, 17:54 Πάντως αν όντως πάρει ο Κασιδιάρης πάνω από 4% (ουσιαστικά μέσα σε ελάχιστες ημέρες) απλά με μια ντιρεκτίβα του από τις φυλακές, θα είναι σίγουρα αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό.![]()
2) Εξηγησε λιγο με ποια λογικη ειναι τυροπιτας ο Κασιδιαρης και πες μου εναν κομματικο σχηματισμο που δεν εχει δαγκωσει τυροπιτα για να καταλαβω την λογικη της κατηγοριοποιησης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
λαος της τυροπιταςBazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:501) Εξηγησε λιγο τι σημαινει αυτο με την τυροπιτα που λες συνεχως.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:44απο γενια σε γενια η τυροπιταBazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:31
Ανετα επαιρνε ενα 10αρακι με δικο του κομμα. Εχει τρομερη επηρροη στην νεολαια.![]()
2) Εξηγησε λιγο με ποια λογικη ειναι τυροπιτας ο Κασιδιαρης και πες μου εναν κομματικο σχηματισμο που δεν εχει δαγκωσει τυροπιτα για να καταλαβω την λογικη της κατηγοριοποιησης.
γιαυτο και τα υψηλα ποσοστα της κνδ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα μου πεις τι σημαινει αυτο με την τυροπιτα; Ποιο ειναι το συγκειμενο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:51λαος της τυροπιταςBazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:501) Εξηγησε λιγο τι σημαινει αυτο με την τυροπιτα που λες συνεχως.
2) Εξηγησε λιγο με ποια λογικη ειναι τυροπιτας ο Κασιδιαρης και πες μου εναν κομματικο σχηματισμο που δεν εχει δαγκωσει τυροπιτα για να καταλαβω την λογικη της κατηγοριοποιησης.![]()
γιαυτο και τα υψηλα ποσοστα της κνδ![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Προς το παρόν Σπαρτιάτες 5ο κόμμα. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
ήδη ένα θετικό
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Έχω ανοίξει κρασι και απολαμβάνω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Eθνικοκοινωνιστης
τους αγοραζεις με μια τυροπιταBazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:53Θα μου πεις τι σημαινει αυτο με την τυροπιτα; Ποιο ειναι το συγκειμενο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:51λαος της τυροπιταςBazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 18:50
1) Εξηγησε λιγο τι σημαινει αυτο με την τυροπιτα που λες συνεχως.
2) Εξηγησε λιγο με ποια λογικη ειναι τυροπιτας ο Κασιδιαρης και πες μου εναν κομματικο σχηματισμο που δεν εχει δαγκωσει τυροπιτα για να καταλαβω την λογικη της κατηγοριοποιησης.![]()
γιαυτο και τα υψηλα ποσοστα της κνδ![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
με τυροπιτουλα αυστηραLugozzi έγραψε: 25 Ιουν 2023, 19:01Έχω ανοίξει κρασι και απολαμβάνω
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 353 Απαντήσεις
- 7727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess