!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξελίξεις στη Μόσχα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Εξελίξεις στη Μόσχα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Εντωμεταξύ οι στενοί συνεργάτες του πουτινιάρη λακησαν ο καθένας με το ιδιωτικό τζετ.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:38 Τζάμπα πάλι είναι, θα πω τη μλκια μου και πάλι.
Μήπως η όλη ιστορία είναι μουφα μεταξύ Πουτιν Λουκασενκο και μισθοφόρου για να ξηλωσουν τον σοϊγκου;

Μπορεί να έχει ειπωθεί, δεν έχω διαβάσει.
Aν για να ξήλωσαν έναν Υπουργό χρειαζόταν όλο αυτό το μασκαραλικι τότε ο Πουτιν δεν είναι απλά αδύναμος.

Είναι strawman ανδρείκελο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

George_V έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:43
Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:38 Τζάμπα πάλι είναι, θα πω τη μλκια μου και πάλι.
Μήπως η όλη ιστορία είναι μουφα μεταξύ Πουτιν Λουκασενκο και μισθοφόρου για να ξηλωσουν τον σοϊγκου;

Aν για να ξήλωσαν έναν Υπουργό χρειαζόταν όλο αυτό το μασκαραλικι τότε ο Πουτιν δεν είναι απλά αδύναμος.

Δε ξέρω, δεν είμαι στα υπόγεια της φσβ αλλά μπορεί όλο αυτό να είναι οργανωμένο από τον ίδιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Και πάλι, δεν είναι δυνατόν να είναι μούφα απο τη στιγμή που στο διάγγελμα τον χαρακτήρισε προδότη. Δεν έχει νόημα να τον χαρακτηρίσει προδότη και μετά να του κάνει το χατίρι αν ήταν συνεννοημένοι. Ο Πούτιν σήμερα γυμνώθηκε, δεν κέρδισε τίποτα απο την κατάσταση.

Όσο ο Πριγκόζιν απαιτούσε καθαίρεση του υπουργείου χωρίς να βάζει στο στόμα τον Πούτιν σαφώς και έμοιαζε πιθανό να είναι στημένο, αλλά απο τη στιγμή που μίλησε για προδότη και στη συνέχεια υπέκυψε στις απαιτήσεις του αφού έγινε όλο αυτό το σκηνικό όπως έγινε, είναι τελιώς παράλογο ο Πούτιν να συμμετείχε εν γνώσει του
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

George_V έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:43

Ο Πούτιν θυμίζει Καμμένο που ψήφιζε τα πάντα στα τέσσερα μόνο και μόνο να κρατήσει μια μέρα παραπάνω στην καρέκλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick την 24 Ιουν 2023, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Fipps έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:41
Οργισμένος έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:28
Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:25

Υπάρχει αλλά είναι πολύ μετά τον Πριγκοζίν πλέον...
Λαθος, εχει τελειωσει οριστικα.
Όπως φαίνεται, από 'δώ και στο εξής, όποτε ο Πριγκόζιν θα βαράει νταούλια, ο Πούτιν θα χορεύει σαν την αρκούδα...
"Όμηρος" του εστιάτορα κατέληξε τελικά ο μέγας σκακιστής...
Ο Πούτιν έχει ανάγκη τον Πριγκόζιν ακριβώς επειδή υπάρχει ο πόλεμος.Δεν θέλει να κάνει επιστράτευση διότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και χρειάζεται κάθε στρατιώτη που πάει με μισθό ή με υπόσχεση αποφυλάκισης για τους καταδίκους.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τι να πω. Πιθανό. Το σίγουρο είναι πως όχι μόνο δε μπορεί να ανταγωνιστεί τις ΕΠΑ σε κανένα τομέα, άλλο όπως φαίνεται ούτε και αυτή την αδερφιαρα ΕΕ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:45

Και πάλι, δεν είναι δυνατόν να είναι μούφα απο τη στιγμή που στο διάγγελμα τον χαρακτήρισε προδότη. Δεν έχει νόημα να τον χαρακτηρίσει προδότη και μετά να του κάνει το χατίρι αν ήταν συνεννοημένοι. Ο Πούτιν σήμερα γυμνώθηκε, δεν κέρδισε τίποτα απο την κατάσταση.

Όσο ο Πριγκόζιν απαιτούσε καθαίρεση του υπουργείου χωρίς να βάζει στο στόμα τον Πούτιν σαφώς και έμοιαζε πιθανό να είναι στημένο, αλλά απο τη στιγμή που μίλησε για προδότη και στη συνέχεια υπέκυψε στις απαιτήσεις του αφού έγινε όλο αυτό το σκηνικό όπως έγινε, είναι τελιώς παράλογο ο Πούτιν να συμμετείχε εν γνώσει του
Σε ποιες απαιτήσεις υπέκυψε; Την ξέρεις την συμφωνία; Ή μιλάς με εικασίες;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:47 Τι να πω. Πιθανό. Το σίγουρο είναι πως όχι μόνο δε μπορεί να ανταγωνιστεί τις ΕΠΑ σε κανένα τομέα, άλλο όπως φαίνεται ούτε και αυτή την αδερφιαρα ΕΕ
Μα δεν υπάρχει πεδίο ανταγωνισμού με την ΕΕ.Στον οικονομικό τομέα η διαφορά είναι έτσι κι αλλιώς χαώδης
και στον στρατιωτικό δεν υπάρχει ΕΕ αλλά μόνο ΝΑΤΟ.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Maspoli έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:49

Αν δεν συλληφθεί ο Πριγκοζίν τότε ο Πούτιν θα έχει υποκύψει.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Στο πχωρουμ είσαι...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ριζος Σπαστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ριζος Σπαστης »

Το timeline των αντιδρασεων του Αριστου
Spoiler
-Τον Αυγουστο τα Brics ανακοινωνουν το δικο τους νομισμα και ΟΣΟΥΣ Πριγκοζιν και να χρησιμοποιησουν οι Αμερικανοι δεν το γλυτωνουν
- Τη Wagner μπορουν να την αντικαταστησουν Ιρανοι μαχητες.
-Σας τρωει ο κωλος σας για πυρηνικα;
-Οι ρωσικες εφημεριδες σημερα στοιχηματιζουν ποσα χρονια θα κατσει ο Πριγκοζιν στη φυλακη.
-Σοβαρη Δυση, δεν μπορεσε να σωσει τους δισεκατομμυριουχους απο το ναυαγιο του Τιτανικου αλλα ονειρευεται οτι η Wagner θα φτασει στη Μοσχα.
-Ειτε μπλοφαρει ο Πριγκοζιν, ειτε πηρε λεφτα απο τους Αμερικανους, σε καθε περιπτωση αν δεν υπαρξει συμβιβασμος και παει το θεμα στα ακρα δεν θα αφησουν λεπι απο τη Wagner οι Ρωσοι.
-Πως θα ισοπεδωσει τα ρωσικα μαχητικα που θα λιανισουν το στρατο του;
-Αν η Βαγκνερ συνεχισει μετα το Ροστοβ να εισχωρει στη Ρωσια τι θα εμποδισει τους Ρωσους να ριξουν τρεις θερμοβαρικες βομβες στη Βαγνερ;
-Στο Βυζαντιο οι Γερμανοι μισθοφοροι το 400 μ.Χ. κατεσφαγησαν μεσα στην Κωνσταντινουπολη μεχρις ενος.
-Οι μισθοφοροι θα πανε με αυτον που θα πληρωσει περισσοτερα.
-Οι μεγαλοι ηγετες ηδονιζονται σε στιγμες κρισης.
-Ο Πουτιν θα τους ξεφτυλισει.
-Οκευ μεσα στο Ροστοβ δεν θα πεσουν θερμοβαρικες, ας ξεμυτισουν εκτος Ροστοβ και θα τις φανε στο κεφαλι.
-Θα τους τις ριξει στο μεσοδιαστημα αναμεσα σε πολεις.
-Οχι ρε μαλακαντρεα θα τον αφησει να μπει ανενοχλητος στη Μοσχα.
-Αν συμβαινει σε μενα μια που ειμαι μαχητης του λογου σκεψου ποσο θα ηδονιζονται οι κανονικοι πολεμιστες και ηγετες.
-Εσυ τωρα δηλαδη πιστευεις οτι κατευθυνονται για τη ΜΟσχα, ε ρε καψιμο.
-Κανενα Βορονεζ δεν εχουν παρει, συνερθετε κακομοιρηδες.
-Ποια επαρχια κατελαβαν μαρη λουλου; Στο Ροστοβ αποσυρθηκαν με την εγκριση του ρωσικου στρατου.
-Το μονο που εχουν καταλαβει ειναι το Διοικητηριο του Νοτιου Ροστοβ...δηλάδη ουτε καν ολο το Ροστοβ.
-Με τη ΜΟΣΧΑ τι σχεση εχουν ολα αυτα;Μηπως ο τιτλος του νηματος επρεπε να ειναι Εξελιξεις στο Ροστοβ;
-ο τιτλος του νηματος ειναι fake.Εξελιξεις εχουμε μονο στο Ροστοβ.Καποιοι νομιζουν οτι μπηκαν στη Μοσχα αλλα ειναι μονο διπλα στα ουκρανικα συνορα το Ροστοβ.
-Οταν θα μπειτε στη Μοσχα να μου στειλετε καρτ ποσταλ, εγω τωρα παω να απλωσω την κορμαρα μου σε ξαπλωστρα του Σαρωνικου και να πιω παγωμενο φραπε.
-Τωρα αν εβγαλε και δυο φωτογραφιες οτι δηθεν οι Ρωσοι ετοιμαζουν αμυντικα εργα (με βουναλακια αμμου :smt005: ) για να συγκρατησουν τη δηθεν προελαση της Βαγνερ (10 φορτηγα πανε να καταλαβουν τη Μοσχα :lol: )μαλλον με βαζει σε σκεψεις για στημενη ρωσικη υπερπαραγωγη ωστε να δικαιολογησει την επιβολη στρατιωτικου νομου στη Ρωσια απο τουδε και στο εξης.
-Οσοι πονταρουνε στις 25.000 του Πριγκοζιν ενω απετυχε η Βερμαχτ με τα εκατομμυρια κανονικοτατου σκληροτραχηλου στρατου ειναι πολυ νουμερα.
-με 25000 θα τα βαλετε με τον κανονικο στρατο των 600.000 Ρωσων που δεν πολεμανε στην ΟΥκρανια.
-Παιδια αν υπολογιζετε να νικησετε τη ΡΩσια με αποστολες αυτοκτονιας κοκκακηδων εισαστε εντελως ΓΙΟΥΧΟΥ.
-Δεν ηξερε ο Χιτλερ να μισθωσει τους 25000 της Βαγκνερ να καθαρισει τη Μοσχα σε 3 μερες.
-Μια προκεχωρημενη ομαδα της Wagner εκανε μια τρομοκρατικη ενεργεια στο Βορονεζ και κατελαβε δυο κτιρια μεταφραστηκε οτι κατελαβε την πολη.
-Προς το παρον οποιους εχουν βαλει οι Αμερικανοι να πολεμησουν τον Πουτιν εχουν δει τα ραδικια αναποδα...
-Η ολη ιστορια γινεται μπας και αυτομολησει μερος του ρωσικου στρατου τις πρωτες μερες του πραξικοπηματος.Αν αυτο δεν γινει θα καταρρευσει η Wagner.
-Οι Μπολσεβικοι παντως την επανασταση την καναν στην Αγια Πετρουπολη και τη Μοσχα, οχι στο Ροστοβ
-Ακομη γελαω με τα οχυρωματικα εργα που στηνει ο ρωσικος στρατος για να σταματησει τις μεραρχιες των Βαγκνερ που κατεβαινουν με τους Aγριους τωρα που επεσε ο χειμωνας στο Γουεστερος.
-Φτανει δεν αντεχω αλλο, καινουργιο σηκωτι καναμε σημερα
-Εν τω μεταξυ το ΜΟΝΟ που εχει καταλαβει η Βαγκνερ ειναι το κυβερνητικο κτιριο στο Νοτιο Ροστοβ...
και ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ διοικητικο κτιριο της πολης...
Κατα τα αλλα στελνει μεραρχιες να καταλαβουν τη Μοσχα.
-Αυτο που συμβαινει ειναι οτι πρακτικα ουτε μια πολη δεν εχει καταλαβει η Βαγκνερ (αφου ανενοχλητοι μπηκαν και στο Ροστοβ οι Τσετσενοι) αλλα για καποιο λογο θα καταλαβει τη Μοσχα που ολο αναμενεται να φτασει ανενοχλητη και που την περιμενουν οι Ρωσοι πισω απο προχειροφτιαγμενα ταμπουρια.
-Εφτασαν οι Τσετσενοι στο Ροστοβ.
-Να ξεκαθαρισω εδω οτι δεν ειμαι πουτινικος με την εννοια τουλαχιστον που το θετουν καποιοι
-To κονβοι για την Περσια πιαστηκε στην ΚΟρινθια.
Τωρα κλαιτε ολα τα αλανια που θα μεινετε χαρμανια. :lol:
-Ακομη πιστευεις οτι εσκαβαν δρομους και υψωναν βουναλακια αμμου για να μην καταλαβει η Βαγκνερ τη Μοσχα;
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Criminal Case Against Prigozhin To Be Dropped, ‘He Will Go To Belarus’ — Kremlin Spokesman Peskov
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

vagabondo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:51

Στο πχωρουμ είσαι...
Πείτε μας ρε ρωσοψεκ τι έγινε σήμερα να καταλάβουμε κι εμεις
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

πατησιωτης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:41
Maspoli έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:36
πατησιωτης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:32

Δεν είναι γνωστή η συμφωνία.Αυτό πάντως ήταν το αίτημα μαζί με τη διατήρηση της αυτονομίας της Βάγκνερ.Δεν ξέρουμε τι συμφωνήθηκε,απλώς κυκλοφορούν φήμες.
Μπορεί να παραμείνει ανεξάρτητη η Βάγκνερ και να μείνει και ο Σοιγκού ή να πάρει προαγωγή για άλλη θέση.
Αφού λοιπον δεν ξέρουμε, εχει κανένα νόημα η εξιστόρηση περί Φωτόπουλου;

Μεγάλες ομοιότητες.Συνήθως οι απεργίες γίνονταν για παρόμοια θέματα μισθών και "αντιλαικής διοίκησης" και πασπαλίζονταν με διάφορα ψευδοαιτήματα τύπου "δημόσια επιχείρηση για το καλό του λαού και του τόπου" αλλά όλοι ήξεραν ότι τα πραγματικά αιτήματα ήσαν οι μισθοί.
Και εδώ ο Πριγκόζιν έλεγε πολλά και διάφορα για τον πόλεμο,ότι δεν του έδιναν πυρομαχικά (δεν γίνονται παραγγελίες υλικών θα έλεγαν κάποιοι ) μέχρι και ότι δεν έπρεπε να γίνει ο πόλεμος είπε αλλά αυτό που ήθελε ήταν να διατηρηθεί η Βάγκνερ.
Εσύ βλεπεις ομοιότητες, εγώ καμία. Όταν το 1986 υπήρχαν κινητόποιήσεις στη ΔΕΗ με πασόκους να εχουν τη ΓΕΝΟΠ, η σύγκρουση βάστηξε 3 μήνες.Σήμερα η σύγκρουση δεν κράτησε μια μέρα. Τοτε τα αιτηματαωεγιναν ολα δεκτά, σήμερα δεν ξέρουμε τι εγινε δεκτό κ τι οχι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”