Ναι ειναι γνωστο αλλωστε οτι στα δυσκολα κρυβομαι...
.
Υπάρχει μια διαφορά στις περιπτώσεις που αναφέρεις. Ο Χίτλερ και ο Ερντογαν ήταν εκτός του βαθύ κράτους των χωρών τους που κατάφεραν σταδιακά να το ξεδοντιασουν και να φτιάξουν δικό τους. Ο Πούτιν ήταν ένας κωλοφαρδος που τον τσίμπησαν και τον έκαναν πρόεδρο. Αποδυνάμωσε τους πιθανούς αντιπάλους του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έκανε ο Χίτλερ και ο Ερντογαν. Αν επιβίωσει του πραξικοπηματος, το συζητάμε.Scouser έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:55Το ''βαθύ κράτος'' δεν είναι πασπαρτού για κάθε φαινομενικά ανεξήγητη κατάσταση στο εσωτερικό μιας χώρας. Δεν υπάρχει ''βαθύ κράτος'' στη Ρωσία μετά από 23 χρόνια πουτινισμού, όπως δεν υπάρχει πλέον και στην Τουρκία. Όπως δεν υπήρχε και στη Γερμανία το 1944, όταν έγινε η απόπειρα κατά του Χίτλερ. Υπάρχουν όμως κύκλοι εξουσίας, φαινομενικά πιστοί στον Πούτιν, που ίσως είδαν εδώ μια ευκαιρία. Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος ότι αυτό που θα προκύψει θα είναι ''για καλό''.The Great Leader έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:51Η Βάγκνερ είναι η αιχμή του δόρατος για να ξεμπλεξουν με τον κοντό. Το βαθύ κράτος θέλει να σώσει τα προνόμια του και όσο ο πόλεμος κρατάει, δεν βοηθάει την κατάσταση. Ο Πριγκοζιν δεν θα τολμούσε ότι έκανε, αν δεν είχε την σιωπηλή στήριξη ανθρώπων μέσα στο ρωσικό κράτος.Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:47
Ρε συ Αρίστο όλα καλά και ωραία. Ένα γαμημένο αεροπλάνο δεν έχουν να σηκώσουν να τινάξει στον αέρα το κονβόι της Βάγκνερ;
Τίποτα ;
Μου κάνει εντύπωση ότι νωρίτερα έτρεξες να με εντάξεις στους αντιπουτινικούς, εννοώντας οτι εσύ είσαι πουτινικός.Αρίστος έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:08Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:03Στο σημείο αυτό να πω ότι δεν βλέπω με καλό μάτι τις μαλακιες αυτές.Αρίστος έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:59
Αυτη τη στιγμη ακουγεται οτι το κονβόι εχει σταματησει απο ωρες και διεξαγονται μυστικες συνομιλιες μεταξυ των δυο πλευρων, δεν ξερω αν ισχυει αλλα το βλεπω την πιθανοτερη εξηγηση.
.
Δεν χρειάζεται να είσαι πουτινικός για να αντιληφθείς ότι αυτές οι παπαριες που οργανώνουν στη Δύση, κοστίζουν ακριβά στο τέλος.
Να ξεκαθαρισω εδω οτι δεν ειμαι πουτινικος με την εννοια τουλαχιστον που το θετουν καποιοι, αν πιχι στις ΗΠΑ κυβερνουσε Τραμπ και στη Γαλλια Λεπεν μια χαρα θα στηριζα τη νεα οικοδομηση της Δυσης.
.
FUCK DONALD TRUMP
Μεταξύ Βάγκνερ και Πούτιν ή νέου Γέλτσιν και Πούτιν, εγώ προτιμώ ξεκάθαρα τον Πούτιν πάντως.
αυτό είναι το θέμα ότι δεν κρύβεσαι.υποστηρίζεις κάτι άλλο σαν να το έκανες μια ζωή
Λεγεών έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:16
Μου κάνει εντύπωση ότι νωρίτερα έτρεξες να με εντάξεις στους αντιπουτινικούς, εννοώντας οτι εσύ είσαι πουτινικός.
Άκουσε κανείς κάναν κόκορα;
Είχαμε τα ορφανά του Στάλιν, τώρα θα έχουμε και τα ορφανά του Πούτιν!
Γιατί, ήταν ποτέ υπέρ της Ρωσίας και του Πούτιν ο Αρίστος; Όχι βέβαια! Ο Αρίστος ήταν πάντα ενάντιος στον Πούτιν!
FUCK DONALD TRUMP
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:17 Στιβαρός Αυγερινός, θεσμικός, προεδρικός, παραμένει σταθερός σε γραμμή πουτιν/αρίστου. Πριγκοζιν ύποπτος, από προβοκάτορας έως τρελός. Ο πουτιν είναι μετριοπαθης, μην κάνει το λάθος η δύση.
Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:16Μεταξύ Βάγκνερ και Πούτιν ή νέου Γέλτσιν και Πούτιν, εγώ προτιμώ ξεκάθαρα τον Πούτιν πάντως.