Τελικά η φάση με το αντιμνημονιακο πατάρι απέτυχε επειδή ήταν λάιτ. Τώρα με τον άριστο ως πριγκοζιν αλλά πιο διανοούμενο, ετοιμάζουμε μισθοφορικη ομάδα με όλα τα μέλη του πατριωτικό φορουμικου αντί ΝΤΠ μετώπου, από αριστερά μέχρι δεξιά, να πολεμάμε όπου χρειάζεται ο ελληνισμός, και να δημιουργούμε εντός της χώρας καταστάσεις και τετελεσμενα. Εγώ βέβαια ήμουν γιωτας στον στρατό, αλλά ταψιά θα υπάρχουν σίγουρα, και ο πριγκοζιν ταβερνιαρησ ήταν, αρχίζεις από χαμηλά.Sid Vicious έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:50Το καταλυτικό είναι ποιους στηριζει ο DCD* Kauldron.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:46 Ο Αρίστος στηρίζει πουτιν, πεσμένο το ηθικό στις δυνάμεις της Βάγκνερ σαν μαθεύτηκε η είδηση.
*Dark Cloud of Destruction
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 24 Ιουν 2023, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:53Russia's Kommersant newspaper quoted two diplomatic sources as saying that during their closed-door meeting on Thursday Lavrov had asked Truss if she recognised Russian sovereignty over Rostov and Voronezh - two regions in the south of the country where Russia has been building up its forces.
Kommersant said Truss replied that Britain would never recognise them as Russian![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
5d chess από το μαρούλι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Sid Vicious
H σημαντικότερη τοποθέτηση των κομμάτων είναι επί του λαθροεποικιστικούπατησιωτης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:53Κανονικά πρέπει να τοπθετηθούν όλα τα ρωσόφιλα κόμματα δεξιάς και αριστεράς για να ξέρει και ο κόσμος ποιόν να ψηφίσει αύριο.Sid Vicious έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:50Το καταλυτικό είναι ποιους στηριζει ο DCD* Kauldron.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:46 Ο Αρίστος στηρίζει πουτιν, πεσμένο το ηθικό στις δυνάμεις της Βάγκνερ σαν μαθεύτηκε η είδηση.
Ας πούμε ότι κάποιος είναι μεταξύ Σπαρτιατων και Νατσιού και είναι πριγκοζινικός.Δεν θα πρέπει να ξέρει με ποιόν είναι ο καθένας για να πάρει τις αποφάσεις του;![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κρατήστε πάντως και την πιθανότητα να πρόκειται για ακραία περίπτωση μασκίροβα. ΑΝ η φάση καταλήξει με τον Πριγκόζιν ζωντανό και τον Πούτιν να παραμένει στην εξουσία, μάλλον είναι το πιθανότερο σενάριο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
θυμάμαι έλεγες ότι είναι ηλίθιος οποίος πιστεύει ότι ο Πριγκοζίν ενεργεί μόνος τους και δεν είναι ο Πούτιν από πίσω.Scouser έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:57 Κρατήστε πάντως και την πιθανότητα να πρόκειται για ακραία περίπτωση μασκίροβα. ΑΝ η φάση καταλήξει με τον Πριγκόζιν ζωντανό και τον Πούτιν να παραμένει στην εξουσία, μάλλον είναι το πιθανότερο σενάριο.
Καλά, αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι τόσο τρελά και απρόβλεπτα που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το τι θα γίνει στο τέλος.Scouser έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:57 Κρατήστε πάντως και την πιθανότητα να πρόκειται για ακραία περίπτωση μασκίροβα. ΑΝ η φάση καταλήξει με τον Πριγκόζιν ζωντανό και τον Πούτιν να παραμένει στην εξουσία, μάλλον είναι το πιθανότερο σενάριο.
BREAKING: Pictures of Wagner PMC military equipment in Russia's Lipetsk Oblast, fighters might be in Moscow by the evening
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Dwarven Blacksmith
Scouser έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:57 Κρατήστε πάντως και την πιθανότητα να πρόκειται για ακραία περίπτωση μασκίροβα. ΑΝ η φάση καταλήξει με τον Πριγκόζιν ζωντανό και τον Πούτιν να παραμένει στην εξουσία, μάλλον είναι το πιθανότερο σενάριο.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είναι ένα μάτσο ακροδεξιά καθίκια, σαν αυτούς που μπουκάρισαν στο Καπιτώλιο, δεν είναι με την ευλογία του κράτους και τους παρακολουθεί το FBI..Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:44Εχμ, ξέρεις, αυτό ισχύει ΒΑΣΙΚΑ για την Αμερική.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:43Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Η Ρωσία έχει γεμίσει με παραστρατιωτικές οργανώσεις με το χαιδεμα του κράτους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 8774960128
Μα δεν τελειώωωωωωσαμε
Δε γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε
Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε
Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς
Και μου το ορκίστηκες
Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες
Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες
Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς
Μα δεν τελειώωωωωωσαμε
Δε γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε
Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε
Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς
Και μου το ορκίστηκες
Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες
Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες
Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Sid Vicious
Εγω φιλε δεν γινεται ειμαι αναρχικος εθνικιστηςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:55Τελικά η φάση με το αντιμνημονιακο πατάρι απέτυχε επειδή ήταν λάιτ. Τώρα με τον άριστο ως πριγκοζιν αλλά πιο διανοούμενο, ετοιμάζουμε μισθοφορικη ομάδα με όλα τα μέλη του πατριωτικό φορουμικου αντί ΝΤΠ μετώπου, από αριστερά μέχρι δεξιά, να πολεμάμε όπου χρειάζεται ο ελληνισμός, και να δημιουργούμε εντός της χώρας καταστάσεις και τετελεσμενα. Εγώ βέβαια ήμουν γιωτας στον στρατό, αλλά ταψιά θα υπάρχουν σίγουρα, και ο πριγκοζιν ταβερνιαρησ ήταν, αρχίζεις από χαμηλά.Sid Vicious έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:50Το καταλυτικό είναι ποιους στηριζει ο DCD* Kauldron.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:46 Ο Αρίστος στηρίζει πουτιν, πεσμένο το ηθικό στις δυνάμεις της Βάγκνερ σαν μαθεύτηκε η είδηση.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ευκαιρία πάντως για τους Ουκρανούς. Φουλ επίθεση όσο διαρκεί η αναμπουμπούλα στους ρωσσοναζι. Ένα Τσακ θέλει και μπορεί όλο το μέτωπο να καταρρεύσει.
Ως στρατιωτικός,
25.000 ειδικοδυναμιτες είναι σαν 250.000 απλούς στρατιώτες...
Ή κάνω λάθος
Όντως κρίσιμο τι θα κάνει η αεροπορία.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις