!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
Τι γίνεται ρε πούστη μου. Της πουτάνας. Μαλάκες σε τι φοβερή εποχή ζούμε. Προβλέπω ότι ο Πούτιν τελικά θα πέσει το πολύ σε 3-4 μέρες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν μπορούν να σταματήσουν μια δράκα ψωραλέους - όπως το υπονοούν οι πουτινίτσες - και σκάβουν τώρα ορύγματα έξω από την Μόσχα!
The MIGHTY Russia is a just a sewage rat.
Η ξεφτίλα του πούτλερ έφτασε στον ουρανό!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
talaipwros
zteo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:37 Απλή λογική με ένα διάταγμα εντάξουν την Βάγκνερ στον Ρωσικό στρατό ώστε να δέχονται εντολές από το Ρωσικό επιτελείο. Έτσι όσοι συνεχίσουν την ανταρσία είναι επισήμως πραξικοποιηματιες.
Χώρια που μια τέτοια κίνηση θα διασπάσει την Βάγκνερ.
θυμιζει το Απλή λογική με ένα νομο και ενα αρθρο τυπωνουμε δραχμες και οριζουμε ισοτιμια μια δραχμη = χιλια ευρω. Μετα τυπωνουμε 350 εκατομμυρια δραχμες και ξεχρεωνουμε.
Το σκατο στην καλτσα στον Περισσό;zteo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:37 Απλή λογική με ένα διάταγμα εντάξουν την Βάγκνερ στον Ρωσικό στρατό ώστε να δέχονται εντολές από το Ρωσικό επιτελείο. Έτσι όσοι συνεχίσουν την ανταρσία είναι επισήμως πραξικοποιηματιες.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παλιές καλές εποχές...Evritis έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:37 Πάντως, το ότι θα ζήσουμε εποχές ρωμαϊκής/βυζαντινής αυτοκρατορίας στην εποχή μας, με στρατηγούς να προσπαθούν να πάρουν τον θρόνο και εμφυλίους ταυτόχρονα με πόλεμο με εξωτερικό εχθρό δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Τελικά πράγματι η ιστορία κάνει κύκλους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καμία σχέση ο Πούτιν στο διάγγελμα του έδειξε πόσο αντικουμμουνιστης είναιnick έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:39Το σκατο στην καλτσα στον Περισσό;zteo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:37 Απλή λογική με ένα διάταγμα εντάξουν την Βάγκνερ στον Ρωσικό στρατό ώστε να δέχονται εντολές από το Ρωσικό επιτελείο. Έτσι όσοι συνεχίσουν την ανταρσία είναι επισήμως πραξικοποιηματιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
4D Chess απο τον μαστερ στρατετζιστ πουτιν

Ποιος ήταν που έλεγε ότι κάναμε μαλακία που δεν επενδύσαμε σε Ρώσους τουρίστες κι ότι όλοι θα πάνε στην Τουρκία τώρα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Prince Imrahil
ρε μλκς πότε προλάβατε να γράψετε τόσες σελίδες. ήθελα να κάτσω να διαβάσω από την αρχή αλλά βαριέμαι
Αυξάνει η πιθανότητα για πυρηνικό ολοκαύτωμα.
- Nandros
Θα σταματήσουν τα ρούβλια.nick έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:39Το σκατο στην καλτσα στον Περισσό;zteo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:37 Απλή λογική με ένα διάταγμα εντάξουν την Βάγκνερ στον Ρωσικό στρατό ώστε να δέχονται εντολές από το Ρωσικό επιτελείο. Έτσι όσοι συνεχίσουν την ανταρσία είναι επισήμως πραξικοποιηματιες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Η δείχνει τώρα την πυγμή του ο Πούτιν η είναι άξιος της μοίρας του.talaipwros έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:39zteo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:37 Απλή λογική με ένα διάταγμα εντάξουν την Βάγκνερ στον Ρωσικό στρατό ώστε να δέχονται εντολές από το Ρωσικό επιτελείο. Έτσι όσοι συνεχίσουν την ανταρσία είναι επισήμως πραξικοποιηματιες.
Χώρια που μια τέτοια κίνηση θα διασπάσει την Βάγκνερ.![]()
θυμιζει το Απλή λογική με ένα νομο και ενα αρθρο τυπωνουμε δραχμες και οριζουμε ισοτιμια μια δραχμη = χιλια ευρω. Μετα τυπωνουμε 350 εκατομμυρια δραχμες και ξεχρεωνουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
Οι πληρωμένες - ή απλήρωτες και φυσικά ηλίθιες - πουτινίτσες.Isildur έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:42 Ποιος ήταν που έλεγε ότι κάναμε μαλακία που δεν επενδύσαμε σε Ρώσους τουρίστες κι ότι όλοι θα πάνε στην Τουρκία τώρα;
ΜπαααΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:39 Τι γίνεται ρε πούστη μου. Της πουτάνας. Μαλάκες σε τι φοβερή εποχή ζούμε. Προβλέπω ότι ο Πούτιν τελικά θα πέσει το πολύ σε 3-4 μέρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις