!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο Έλληνες είμαστε

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πόσο Έλληνες είμαστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Εγώ στις Εθνικές επετείους κτλ δεν βγάζω ποτέ σημαία έξω, έχω πάντα μια μικρή όλο το χρόνο στο μπαλκόνι η οποία όμως δεν φαίνεται από έξω την οποία βάζω μέσα στις επετείους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2018, 02:47 Εγώ περισσότερο σημειώνω το γεγονός ότι αγόρασαν ελληνική σημαία για να πανηγυρίσουν ένας Τούρκος και μια τσιγγάνα.
ως μιας μορφής εθίμου; Όπως πάει πχ ο Κάρολος στην Αυστραλία και συμμετέχει σε διάφορα παραδοσιακά δρώμενα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2018, 02:47 Εγώ περισσότερο σημειώνω το γεγονός ότι αγόρασαν ελληνική σημαία για να πανηγυρίσουν ένας Τούρκος και μια τσιγγάνα.
Τις άλλες χρονιές όμως δεν μας είπες την κατανομή, πρέπει να έχουμε ένα κόντεξτ θέλω να πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sys3x έγραψε: 27 Οκτ 2018, 02:52
Τις άλλες χρονιές όμως δεν μας είπες την κατανομή, πρέπει να έχουμε ένα κόντεξτ θέλω να πω.
Δεν θυμάμαι ιδιαίτερα την κατανομή αλλά σίγουρα πούλησα σε ξένους.

Να σημειώσω εδώ ότι τα ανίψια του Τούρκου που πήρε την σημαία είναι τα μόνα παιδιά της γειτονιάς που ξέρουν άψογα τα κάλαντα και τα λένε μέχρι τέλους, άσχετα αν έχουν πληρωθεί. Στα συν ότι δεν είναι φάλτσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Οι Έλληνες ρομά πράγματι έχουν μια κάποια περηφάνεια για τη σημαία και εξάλλου πολλοί από αυτούς είναι πλανόδιοι και την πουλάνε τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 02:45
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Χρόνια Πολλά. Δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ σημαιάκι από τότε που ενηλικιώθηκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σημαία στο σπίτι. Αλλά σημαία δεν αγοράζεις κάθε τόσο. Την έχεις για χρόνια. Επίσης ξέρω αρκετούς που δεν βάζουν σημαία αλλά αγαπάνε την πατρίδα και θα πήγαιναν να πολεμήσουν αν χρειαζόταν. Δεν πιστεύω ότι το να αγοράσει κάποιος σημαιάκι είναι κριτήριο αλλά μπορεί στους μεγάλους αριθμούς να δείχνει κάτι.
Τέλος μου φαίνεται ότι η χρήση της σημαίας σε πολιτικές και αθλητικές συγκεντρώσεις δημιούργησε μια κακή εικόνα.
εμείς παίρναμε μικροί, ξεσκίζαμε την σημαία, βγάζαμε τον σταυρό και το μετασχηματίζαμε σε φυσοκάλαμο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Βινόσαυρος έγραψε: 28 Οκτ 2018, 05:43
ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 02:45
hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Χρόνια Πολλά. Δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ σημαιάκι από τότε που ενηλικιώθηκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σημαία στο σπίτι. Αλλά σημαία δεν αγοράζεις κάθε τόσο. Την έχεις για χρόνια. Επίσης ξέρω αρκετούς που δεν βάζουν σημαία αλλά αγαπάνε την πατρίδα και θα πήγαιναν να πολεμήσουν αν χρειαζόταν. Δεν πιστεύω ότι το να αγοράσει κάποιος σημαιάκι είναι κριτήριο αλλά μπορεί στους μεγάλους αριθμούς να δείχνει κάτι.
Τέλος μου φαίνεται ότι η χρήση της σημαίας σε πολιτικές και αθλητικές συγκεντρώσεις δημιούργησε μια κακή εικόνα.
εμείς παίρναμε μικροί, ξεσκίζαμε την σημαία, βγάζαμε τον σταυρό και το μετασχηματίζαμε σε φυσοκάλαμο
Και σημαδεύετε μπατριώτες;
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:21 Ευχαριστώ.

Η αλήθεια είναι ότι ένας μού ζήτησε μεγάλη για το μπαλκόνι του. Ρουμάνος.
ειχα ενα γειτονα αλβανο οικοδομο καποτε, το αμαξι του ηταν κανονικο ελληναραδομομπιλ: παναγιτσες, ηλιος μακεδονιας, και μια τεραστια γαλανολευκη στο πισω παραθυρο, ολο το πακετο. "Για να μ αφηνουν ησυχο τα κωλαδικα" ελεγε :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 07:41

ειχα ενα γειτονα αλβανο οικοδομο καποτε, το αμαξι του ηταν κανονικο ελληναραδομομπιλ: παναγιτσες, ηλιος μακεδονιας, και μια τεραστια γαλανολευκη στο πισω παραθυρο, ολο το πακετο. "Για να μ αφηνουν ησυχο τα κωλαδικα" ελεγε :smt005: :smt005:
Κατά τα φαινόμενα, τον αφήνουν ήσυχο και οι αντιφά. Αν μη τι άλλο, τα παιδιά έχουν ένστικτο επιβίωσης. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 08:26

Κατά τα φαινόμενα, τον αφήνουν ήσυχο και οι αντιφά. Αν μη τι άλλο, τα παιδιά έχουν ένστικτο επιβίωσης. :lol:
ειναι γνωστο πως οι αντιφα επιτιθενται σε ξενους εργατες και στα φτηνα πολυμεταχειρισμενα αυτοκινητα τους, ο ιδιος παντως δεν μου ειπε τιποτα σχετικο, ισως επειδη φοβοταν να μιλησει γι αυτους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 08:34

ειναι γνωστο πως οι αντιφα επιτιθενται σε ξενους εργατες και στα φτηνα πολυμεταχειρισμενα αυτοκινητα τους, ο ιδιος παντως δεν μου ειπε τιποτα σχετικο, ισως επειδη φοβοταν να μιλησει γι αυτους.
Ναι μωρέ, αυτό θα έγινε. Σε φοβήθηκε ο αλβανός οικοδόμος. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 08:53

γι αυτο με καλουσε συνεχεια σπιτι του για τσιπουρα, ηθελε να με καλοπιασει μαλλον, ειχε παρει χαμπαρι πως ειμαι αρχηγος της αντιφα και ηθελε να τα χει καλα μαζι μου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

blackpaint έγραψε: 28 Οκτ 2018, 08:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 08:53

γι αυτο με καλουσε συνεχεια σπιτι του για τσιπουρα, ηθελε να με καλοπιασει μαλλον, ειχε παρει χαμπαρι πως ειμαι αρχηγος της αντιφα και ηθελε να τα χει καλα μαζι μου.
Βρε κουτό, ο άνθρωπος ήταν λογικός επαγγελματίας και τίποτε περισσότερο. Θα είχε μηδενική πελατεία αν έβαζε αλβανική σημαία. Κατά τα άλλα, αν θεωρείς ότι οι αλβανοί δεν ξέρουν πως να διευθετούν ευαίσθητα ζητήματα όπως το τυχόν σπάσιμο του αυτοκινήτου τους με κάτι πιο αποτελεσματικό από τσιπουρομεζέδες στον Ρόμπιν Παν :lol: της γειτονιάς, είσαι γελασμένος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

κάλυψη-απόκρυψη
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2018, 09:11
Βρε κουτό, ο άνθρωπος ήταν λογικός επαγγελματίας και τίποτε περισσότερο. Θα είχε μηδενική πελατεία αν έβαζε αλβανική σημαία. Κατά τα άλλα, αν θεωρείς ότι οι αλβανοί δεν ξέρουν πως να διευθετούν ευαίσθητα ζητήματα όπως το τυχόν σπάσιμο του αυτοκινήτου τους με κάτι πιο αποτελεσματικό από τσιπουρομεζέδες στον Ρόμπιν Παν :lol: της γειτονιάς, είσαι γελασμένος.
μη με λες κουτο βρε γαλη, δεν σου παει και δεν σε παιρνει. Το αστειο ειναι πως δεν αντιλαμβανεσαι πως σε δουλευω ψιλο γαζι τοση ωρα, γιατι ο συμπαθεστατος γειτονας μου οχι μονο δεν ειχε ποτε προβλημα με τους αντιφαδες, αλλα πιθανοτατα δεν ηξερε καν οτι υπηρχαν, κι αυτα σε μια γειτονια οπου κανουν συχνα πορειες και εχουν παντου αφισες. Ουτε του σπασε κανεις το ελληναραδικο αμαξι του κι ας ειναι γεματος ο δρομος που το παρκαρει με αντιφα συνθηματα και αφισσες. Τα μονα προβληματα του τα δημιουργουσε η αστυνομια και αυτοι ηταν οι αποδεκτες του πατριωτικου καμουφλαζ του. Οσο τωρα για τι πλατες ειχε ο τυπος και τι εχω εγω, αυτο ειναι αλλη συζητηση που δεν χωραει εδω, αλλα ετσι κι αλλιως ειναι εκτος θεματος, γιατι αφενος δεν επαιξε μπιφ μεταξυ μας και αφετερου εγω δεν κυκλοφορω με το ζωναρι μου λυμενο για καυγα.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”