!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
Ας πω και εγώ τη γνώμη μου τζάμπα είναι.
Φυσικά και η Ρωσία είναι ένα κουτσό άλογο και αυτό φάνηκε πριν καμιά δεκαετία και βάλε που τρεις χαρτογυακαδες των ΗΠΑ έτσι για πλάκα έκαναν τον πουτιν να τρέχει.
Το σημερινό όμως δε νομίζω πως θα ρίξει τον κοντό. Αντιθέτως θα τον βγάλει πιο δυνατό εντός Ρωσίας και πιο μουρλό. Δυστυχώς.
Εντάξει το να στηρίζει κάποιος αυτό το πράγμα τον πριγκοζιν πως τον λένε είναι αστειοτητα. Ένας Αρκαν από τα λιντλ που δεν έχει πολεμήσει ποτέ στη ζωή του
Φυσικά και η Ρωσία είναι ένα κουτσό άλογο και αυτό φάνηκε πριν καμιά δεκαετία και βάλε που τρεις χαρτογυακαδες των ΗΠΑ έτσι για πλάκα έκαναν τον πουτιν να τρέχει.
Το σημερινό όμως δε νομίζω πως θα ρίξει τον κοντό. Αντιθέτως θα τον βγάλει πιο δυνατό εντός Ρωσίας και πιο μουρλό. Δυστυχώς.
Εντάξει το να στηρίζει κάποιος αυτό το πράγμα τον πριγκοζιν πως τον λένε είναι αστειοτητα. Ένας Αρκαν από τα λιντλ που δεν έχει πολεμήσει ποτέ στη ζωή του
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:34 Ας πω και εγώ τη γνώμη μου τζάμπα είναι.
- Space_Passenger
Μακαρι να ΦΑΓΩΘΟΥΝ με πολλες απωλειες εκατερωθεν. Δεν πιστευω να πεσει ο Πουτιν αλλα θα πρεπει να διαθεσει αλλου δυναμεις και οχι στην Ουκρανια. Επισης το κυρος του εβληθη.
Το κύρος του εντός Ρωσίας μπορεί να δυναμώσει αλλά θα πρέπει να κάνει κάτι που μοιραία θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση απέξωSpace_Passenger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:38 Μακαρι να ΦΑΓΩΘΟΥΝ με πολλες απωλειες εκατερωθεν. Δεν πιστευω να πεσει ο Πουτιν αλλα θα πρεπει να διαθεσει αλλου δυναμεις και οχι στην Ουκρανια. Επισης το κυρος του εβληθη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
«Ο Πούτιν έκανε την λάθος επιλογή. Τόσο το χειρότερο για αυτόν. Σύντομα θα έχουμε νέο πρόεδρο» αναφέρει το μήνυμα της «Wagner».Υδράργυρος έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:57Δεν παιζεται το κεφαλι του πουτιν. Του σοιγκου παιζεταιgiotis2005 έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:37 Και η μαλακία είναι ότι έχουμε στηρίξει ένα σωρό προφητείες στον Πούτιν!
Τι θα κάνουμε τώρα που θα πέσει?
η Ρωσια μπορει να ριξει στην μαχη 10εκ στρατευμα τι κι αν χαθουν 10.000 20.000 μαχητες μικρη η διαφοραSpace_Passenger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:38 Μακαρι να ΦΑΓΩΘΟΥΝ με πολλες απωλειες εκατερωθεν. Δεν πιστευω να πεσει ο Πουτιν αλλα θα πρεπει να διαθεσει αλλου δυναμεις και οχι στην Ουκρανια. Επισης το κυρος του εβληθη.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπορει ο διαδοχος του Πουτιν να ειναι και ενας σαν τον Γιελτσιν τι οχι;Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:18 The one million dollar question
Αν το πραξικόπημα πετύχει, ο διάδοχος του Πούτιν θα είναι πιο 'ήπιος' ή πιο τρελαμένος; Εγώ όταν βλέπω μεγάλες αλλαγές στο στάτους κβο, φοβάμαι.
killzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:40η Ρωσια μπορει να ριξει στην μαχη 10εκ στρατευμα τι κι αν χαθουν 10.000 20.000 μαχητες μικρη η διαφοραSpace_Passenger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:38 Μακαρι να ΦΑΓΩΘΟΥΝ με πολλες απωλειες εκατερωθεν. Δεν πιστευω να πεσει ο Πουτιν αλλα θα πρεπει να διαθεσει αλλου δυναμεις και οχι στην Ουκρανια. Επισης το κυρος του εβληθη.
- Dwarven Blacksmith
Αν επικρατήσει ο Πούτιν μετά απ' αυτό θα συνεχίσει το τσούκου-τσούκου; Κάτι θα πρέπει να αλλάξει.
σε πανικό το νατο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σαν να βλέπω το opening scene του Crimson Tide ειναι ρε πστη μου.
Πολύ μπροστά το Χόλιγουντ το είχε πιάσει από το 1996
Πολύ μπροστά το Χόλιγουντ το είχε πιάσει από το 1996
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
talaipwros
και τι θες, να στειλουμε τα F35 να τελειωσει η φαση;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:43 Αν επικρατήσει ο Πούτιν μετά απ' αυτό θα συνεχίσει το τσούκου-τσούκου; Κάτι θα πρέπει να αλλάξει.
Γελαει ο αλλοςΣενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:43killzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:40η Ρωσια μπορει να ριξει στην μαχη 10εκ στρατευμα τι κι αν χαθουν 10.000 20.000 μαχητες μικρη η διαφοραSpace_Passenger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:38 Μακαρι να ΦΑΓΩΘΟΥΝ με πολλες απωλειες εκατερωθεν. Δεν πιστευω να πεσει ο Πουτιν αλλα θα πρεπει να διαθεσει αλλου δυναμεις και οχι στην Ουκρανια. Επισης το κυρος του εβληθη.![]()
Το ξανα λεω η Ρωσια στις επισημες δηλωσεις μπορει να επιστρατευσει 20εκ ε λοιπον εγω σας λεω απο τα 20εκ στην πραγματικοτητα θα λαβουν παρων οι 10εκ
Ρε συ νιώσε λίγο! Υπάρχει ένα πραξικόπημα εν εξελίξει το οποίο δεν ξέρεις τι υποστήριξη διαθέτει και η αντίδραση ποιά θα είναι; Να μοιράσεις όπλα σε 10.000.000 ανεξέλεγκτους πολίτες;killzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:40η Ρωσια μπορει να ριξει στην μαχη 10εκ στρατευμα τι κι αν χαθουν 10.000 20.000 μαχητες μικρη η διαφοραSpace_Passenger έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:38 Μακαρι να ΦΑΓΩΘΟΥΝ με πολλες απωλειες εκατερωθεν. Δεν πιστευω να πεσει ο Πουτιν αλλα θα πρεπει να διαθεσει αλλου δυναμεις και οχι στην Ουκρανια. Επισης το κυρος του εβληθη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις