!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο user name;
Re: Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο user name;
Εσπρωχνα κατι ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΟΠΙΣΘΙΑ και μου φωναζε συνεχως η κοπελα DAJE, DAJE, DAJE, οποτε το διαλεξα για να τα θυμαμαι καθε φορα που ποσταρω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εγώ είπα ψέματά πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για το nick, ή ότι σου αρέσει το σεχ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Φυσικά από τις 2 αγαπημένες μου ομάδες.
Για το νικ φυσικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Armageddon
...Μου θυμίζει ένα όνειρο που είχα δει. 
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
Έψαχνα κάποιο με συγκεκριμένο συνδυασμό λέξεων -η μια εκ των οποίων να είναι "cat". 

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ε οχι.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 10:19 Έψαχνα κάποιο με συγκεκριμένο συνδυασμό λέξεων -η μια εκ των οποίων να είναι "cat".![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Νομίζω ότι το θεωρεί προφανές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
από βιβλίο του Philip Dick: The Simulacra
o Richard Kongrosian είναι βασικός ήρωας και ψυχοκινητιστής πιανίστας στα όρια του ψυχωτικού επεισοδίου.
περισσσότερα στο βιβλίο: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Simulacra
o Richard Kongrosian είναι βασικός ήρωας και ψυχοκινητιστής πιανίστας στα όρια του ψυχωτικού επεισοδίου.
περισσσότερα στο βιβλίο: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Simulacra
Α, οκ...
Spoiler
Παρεμπιπτόντως, θεωρώ από τα κορυφαία καλύτερα το δικό σου νικ.
Τέλειο στην απλότητά του και συνάμα σπάνιο, λόγω της επιλογής της αρχαίας . Εύγε!
Τέλειο στην απλότητά του και συνάμα σπάνιο, λόγω της επιλογής της αρχαίας . Εύγε!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σ' ευχαριστώ αλλά η αρχαϊκή λιτότητα, δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η Ανάγκη με οδήγησε.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 10:55Α, οκ...![]()
Spoiler
Παρεμπιπτόντως, θεωρώ από τα κορυφαία καλύτερα το δικό σου νικ.![]()
Τέλειο στην απλότητά του και συνάμα σπάνιο, λόγω της επιλογής της αρχαίας . Εύγε!![]()
Spoiler
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:52
Κάπου στο 2000 με 2001, έπαθα έρωτα με ένα αδέσποτο φουντωτό πλασματάκι, που με είχε μονίμως γραμμένη.
Επιχείρησα ως πρώτη επιλογή το "Γάτα" αλλά έπαιζε με τετραψήφιους αριθμούς ως συμπλήρωμα, οπότε κατέληξα στη μόνη διαθέσιμη επιλογή που ήταν μονολεκτική.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ίσως κάποιες φορές η ανάγκη κάνει τις καλύτερες επιλογές.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:07Σ' ευχαριστώ αλλά η αρχαϊκή λιτότητα, δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η Ανάγκη με οδήγησε.![]()
Spoiler
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:52
Κάπου στο 2000 με 2001, έπαθα έρωτα με ένα αδέσποτο φουντωτό πλασματάκι, που με είχε μονίμως γραμμένη.
Επιχείρησα ως πρώτη επιλογή το "Γάτα" αλλά έπαιζε με τετραψήφιους αριθμούς ως συμπλήρωμα, οπότε κατέληξα στη μόνη διαθέσιμη επιλογή που ήταν μονολεκτική.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης