Niki έγραψε: 24 Ιουν 2023, 09:08
Ελα Πούτιν κατέβασε τις τέσσερεις μεραρχίες των στρατιωτών του μέλλοντος που έλεγες ότι έφτιαξες το 2020 εχουμε 2023 πότε θα τις δούμε;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ελα Πούτιν κατέβασε τις τέσσερεις μεραρχίες των στρατιωτών του μέλλοντος που έλεγες ότι έφτιαξες το 2020 εχουμε 2023 πότε θα τις δούμε;
Έλα μην αργείς.
Ο Πουτιν θα τους ξεφτυλισει.
.
Εγω θέλω να δω τις τέσσερεις μεραρχίες των υπερστρατιωτών.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Έλα μην αργείς.
Ο Πουτιν θα τους ξεφτυλισει.
.
Για ποιο λογο, υπαρχει κανας φοβερος συναγερμος με τις μπλοφες του Πριγκοζιν;
Οκευ μεσα στο Ροστοβ δεν θα πεσουν θερμοβαρικες, ας ξεμυτισουν εκτος Ροστοβ και θα τις φανε στο κεφαλι.
.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
67 χιλιόμετρα κονβοι στον πάτο σου Αρίστο. Πάρε δρόμο όσο είναι νωρίς. Η IP σου είναι καταγεγραμμένη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Για ποιο λογο, υπαρχει κανας φοβερος συναγερμος με τις μπλοφες του Πριγκοζιν;
.
Δεν πατε καλα
Πες οτι δεν ειναι σοβαρος ο συναγερμος και στον πουτιν γιατι δεν το εχει μαθει ακομα και θετει την Μοσχα σε κατασταση συναγερμου δια νομου.
Ο αλλος ο ψυχακιας μπηκε στο στρατηγειο του Ροστοβ, εβΛε στρατο στις πολεις, εστειλαν στρατηγους για διαπραγματευσεις κι ο Αριστος δεν βλεπει φοβερο συναγερμο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Unique έγραψε: 24 Ιουν 2023, 09:12
67 χιλιόμετρα κονβοι στον πάτο σου Αρίστο. Πάρε δρόμο όσο είναι νωρίς. Η IP σου είναι καταγεγραμμένη.
Εγω σας καταγραφω νουμερα.
.
Τελειώνουν τα ρουβλια, θα τελειώσετε και εσείς.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.