Με ποια πυρομαχικά μπορεί να κάτι το οτιδήποτε; Μήπως έχει και εργοστάσια δικά του από πίσω να τον τροφοδοτούν;Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 06:12 αν είναι όντως σχέδιο του Πούτιν για να καρατομήσει τον Σοιγκού, παίρνει τρελό ρίσκο αφήνοντας 5 μεθυσμένους μισθοφόρους να καταλαμβάνουν ρώσικες πόλεις χωρίς αντίσταση και να φτάνουν χιλιόμετρα έξω απο τη Μόσχα. Δεν είναι εικόνα κράτους αυτή που δείχνει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
εδώ αποφεύγει ο ίδιος ο Πούτιν να πάρει θέση ανάμεσα σε Πριγκόζιν και Σοιγκού, θα πάρει ο Νατσιός; Ακόμα δεν έχει βγάλει διάγγελμα να στηρίξει τις ένοπλες δυνάμεις και τους πολίτες τουπατησιωτης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:26 Nα τοποθετηθούν Βελόπουλος,Νατσιός,Κουτσούμπας,Βαρουφάκης,Κασιδιάρης με ποιόν είναι ο καθένας,με τον Πούτιν ή με τον Πριγκόζιν για να ξέρει ο κόσμος και τι θα ψηφίσει αύριο.![]()
Αν αποφύγουν να μιλήσουν αυτοί ας μας πει ο Αρίστος τουλάχιστον τι λέει ο Κοττάκης.
δε χρειάστηκε και πολλά πυρομαχικά μέχρι τώρα. Βλέπεις ότι έχει καταλάβει το Ροστόφ χωρίς να πέσει σφαίρα. Αυτό λέμεvagabondo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:34Με ποια πυρομαχικά μπορεί να κάτι το οτιδήποτε; Μήπως έχει και εργοστάσια δικά του από πίσω να τον τροφοδοτούν;Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 06:12 αν είναι όντως σχέδιο του Πούτιν για να καρατομήσει τον Σοιγκού, παίρνει τρελό ρίσκο αφήνοντας 5 μεθυσμένους μισθοφόρους να καταλαμβάνουν ρώσικες πόλεις χωρίς αντίσταση και να φτάνουν χιλιόμετρα έξω απο τη Μόσχα. Δεν είναι εικόνα κράτους αυτή που δείχνει![]()
- The Great Leader
Μου αρέσει που κάποιοι θεωρούσαν ότι η Ρωσία του Πούτιν είναι το αντίπαλο δέος της Δύσης....
Εγώ θεωρώ οτι όταν επιστρέφει το κονβόι 60 χιλιομέτρων που βρίσκόνταν έξω απο το Κίεβο, όλα θα ομαλοποιηθούν και η κανονικότητα στην πανέμορφη Ρωσική κοινωνία, θα επιστρέψει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μόσχα;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τι εννοείς με το κατέλαβε; Παρέταξε τα άδεια του άρματα στην μέση του δρόμου και ζητάει λεφτά από τον Πούτιν.;Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:37δε χρειάστηκε και πολλά πυρομαχικά μέχρι τώρα. Βλέπεις ότι έχει καταλάβει το Ροστόφ χωρίς να πέσει σφαίρα. Αυτό λέμεvagabondo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:34Με ποια πυρομαχικά μπορεί να κάτι το οτιδήποτε; Μήπως έχει και εργοστάσια δικά του από πίσω να τον τροφοδοτούν;Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 06:12 αν είναι όντως σχέδιο του Πούτιν για να καρατομήσει τον Σοιγκού, παίρνει τρελό ρίσκο αφήνοντας 5 μεθυσμένους μισθοφόρους να καταλαμβάνουν ρώσικες πόλεις χωρίς αντίσταση και να φτάνουν χιλιόμετρα έξω απο τη Μόσχα. Δεν είναι εικόνα κράτους αυτή που δείχνει![]()
Occasio facit furem
Ροστόφ. Ο τύπος με το περιβραχιώνειο είναι βάγκνερ
https://twitter.com/joshsmith/status/16 ... 9311361026
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:47Ροστόφ. Ο τύπος με το περιβραχιώνειο είναι βάγκνερ
https://twitter.com/joshsmith/status/16 ... 9311361026
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
έλα εντάξει, δε θα μπούμε σε κωλντρνίστικα παιχνίδια πρωί πρωί. Αν αποφασίσεις να συζητήσεις, τότε κάνε quote να πούμε ο,τι θεςvagabondo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:46Τι εννοείς με το κατέλαβε; Παρέταξε τα άδεια του άρματα στην μέση του δρόμου και ζητάει λεφτά από τον Πούτιν.;Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:37δε χρειάστηκε και πολλά πυρομαχικά μέχρι τώρα. Βλέπεις ότι έχει καταλάβει το Ροστόφ χωρίς να πέσει σφαίρα. Αυτό λέμεvagabondo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 07:34
Με ποια πυρομαχικά μπορεί να κάτι το οτιδήποτε; Μήπως έχει και εργοστάσια δικά του από πίσω να τον τροφοδοτούν;
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ