Green Dragon έγραψε: 23 Ιουν 2023, 17:32 Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!
Ε, ο Αιχμηρός στη Γερμανία βρίσκεται, οπότε...
Green Dragon έγραψε: 23 Ιουν 2023, 17:32 Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και γιατί να μην δοκιμάσουμε κι αυτόν, αφού δεν έχει βγει ποτέ... Αφού φταίνε οι πολιτικοί, θα πετύχουμε εκείνον που θα τα κάνει σωστά, πού θα πάει;southern έγραψε: 23 Ιουν 2023, 17:36 Όποιος θέλει μεσοπροθεσμα να βάλει βούτυρο στο ψωμί του Ανδρουλάκη ας εκφράζει τέτοιες απόψεις.
Τι αρβύλα είναι πάλι αυτή που πέταξες;Green Dragon έγραψε: 23 Ιουν 2023, 17:32 Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!
Στα γήπεδα η ελλάδα αναστενάζει
Στα καφενεία μπιλιάρδο καλαμπούρι και χαρτί
Στέκει στο περίπτερο διαβάζει
Φυλλάδες με μιάμιση δραχμή
?sharp έγραψε: 23 Ιουν 2023, 18:10Τι αρβύλα είναι πάλι αυτή που πέταξες;Green Dragon έγραψε: 23 Ιουν 2023, 17:32 Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!![]()
Εντελώς άσχετο με το θέμα μας.Green Dragon έγραψε: 23 Ιουν 2023, 18:11?sharp έγραψε: 23 Ιουν 2023, 18:10Τι αρβύλα είναι πάλι αυτή που πέταξες;Green Dragon έγραψε: 23 Ιουν 2023, 17:32 Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!![]()
Συλλογική ευθύνη των Εβραίων για τα δεινά της ανθρωπότητας. Αυτό δεν ισχυριζόταν;
Πόσους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ξυλουργούς, σιδεράδες, πλακάδες, μπογιατζήδες, εχτελούνταιμεταφορτζήδες, κλειδαράδες, φαναρτζήδες, κηπουρούς κλπ τεχνίτες ξέρεις που να σου δίνουν απόδειξη από μόνοι τους;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2023, 12:38 προφανώς όλοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας δε θα πήραμε κάπου απόδειξη κτλ κτλ
η χώρα δεν έπεσε έξω για τέτοια μικροπράγματα
Καθόλου. Διάβασε τις 3-4 τελευταίες σελίδες ξανά.
Αυτό που μού προτείνεις εχει σχέση, είναι χτιλερικό βασανιστήριο.
σου φαινομαι για κεντροαριστερος πασοκος που θα τον ψηφιζα; αν θελετε να εξαγριωσετετε το κοσμο τοτε καντε τη μαλακια.sharp έγραψε: 23 Ιουν 2023, 18:09Και γιατί να μην δοκιμάσουμε κι αυτόν, αφού δεν έχει βγει ποτέ... Αφού φταίνε οι πολιτικοί, θα πετύχουμε εκείνον που θα τα κάνει σωστά, πού θα πάει;southern έγραψε: 23 Ιουν 2023, 17:36 Όποιος θέλει μεσοπροθεσμα να βάλει βούτυρο στο ψωμί του Ανδρουλάκη ας εκφράζει τέτοιες απόψεις.![]()
αυτοφορακιας και καραγκιοζης ειναι. μεχρι και ατομα που ψηφιζουν ΝΔ τον θεωρουν γελοιοΝετο Γκουερινο έγραψε: 23 Ιουν 2023, 18:13 Θα πτωχεύσει αύριο η Ιταλία ας πούμε,θα θέλουν να πάρουν ένα μέτρο προστασίας των πολιτών και θα κάτσουν να αναρωτιούνται αν υπάρχει ίδιο μέτρο στις άλλες χώρες της ΕΕ
Δεν είναι βλακας ο Άδωνις σε βλάκες χειροκροτητες απευθύνεται
Πόσους ψήφους πήρε στις πρώτες;southern έγραψε: 23 Ιουν 2023, 18:19αυτοφορακιας και καραγκιοζης ειναι. μεχρι και ατομα που ψηφιζουν ΝΔ τον θεωρουν γελοιοΝετο Γκουερινο έγραψε: 23 Ιουν 2023, 18:13 Θα πτωχεύσει αύριο η Ιταλία ας πούμε,θα θέλουν να πάρουν ένα μέτρο προστασίας των πολιτών και θα κάτσουν να αναρωτιούνται αν υπάρχει ίδιο μέτρο στις άλλες χώρες της ΕΕ
Δεν είναι βλακας ο Άδωνις σε βλάκες χειροκροτητες απευθύνεται