!!! DEVELOPMENT MODE !!!
First dates-star
Re: First dates-star
devastated
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τα πρωτα 10 χρόνια αγαμίας ήταν τα δυσκολα, καρδουλες και νεραιδοσκονη δάσκαλε
Δυνατό. Επεισόδιο σήμερα.
Αλλά που είναι ο βαντονος, που είναι ο Δάσκαλος να το απογειώσουν;

Αλλά που είναι ο βαντονος, που είναι ο Δάσκαλος να το απογειώσουν;
jason0 έγραψε: 23 Ιουν 2023, 00:55 Τα πρωτα 10 χρόνια αγαμίας ήταν τα δυσκολα, καρδουλες και νεραιδοσκονη δάσκαλε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχει και αύριο;
Αναρωτιέμαι πόσα να τους πληρώνουν τους παίκτες για να ξεφτιλιστούν εμφανιστούν
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τι λες τώρα, οι ίδιοι θα πληρώνουνaLiCat έγραψε: 23 Ιουν 2023, 00:57 Έχει και αύριο;
Εγώ αν έμενα Λάρισα αυριο μα τω Θεώ θα πήγαινα στον Λαρισαίο να με ενημερώσει για κρυπτο
Το μαγαζί της σαλονικιας μπαργουμαν αυριο παίζει να χει 200% πάνω
Η σαλονικια μου φάνηκε φίνο τυπακι πάντως.
Τώρα μας έβαλαν και την Κυρά Ζωή που από ντομινατριξ το γύρισε και μιλάει σα να έχει πάρει ζαναξ
Τώρα μας έβαλαν και την Κυρά Ζωή που από ντομινατριξ το γύρισε και μιλάει σα να έχει πάρει ζαναξ
Ναι,σωστά, όμως δεν είναι όλοι επαγγελματίες...jason0 έγραψε: 23 Ιουν 2023, 00:59Τι λες τώρα, οι ίδιοι θα πληρώνουνaLiCat έγραψε: 23 Ιουν 2023, 00:57 Έχει και αύριο;
Εγώ αν έμενα Λάρισα αυριο μα τω Θεώ θα πήγαινα στον Λαρισαίο να με ενημερώσει για κρυπτο
Το μαγαζί της σαλονικιας μπαργουμαν αυριο παίζει να χει 200% πάνω
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι ρε, αυτό έβλεπα τώραΕρμής έγραψε: 23 Ιουν 2023, 01:02 Η σαλονικια μου φάνηκε φίνο τυπακι πάντως.
Επαθε κάνα εγκεφαλικό
Μόνο το δωμάτιο 308 στην Ηγουμενίτσα θα μείνει ακατοίκητο και θα γυρνάει ο πριγκηπας σαν τον ΤζακaLiCat έγραψε: 23 Ιουν 2023, 01:03Ναι,σωστά, όμως δεν είναι όλοι επαγγελματίες...jason0 έγραψε: 23 Ιουν 2023, 00:59Τι λες τώρα, οι ίδιοι θα πληρώνουνaLiCat έγραψε: 23 Ιουν 2023, 00:57 Έχει και αύριο;
Το μαγαζί της σαλονικιας μπαργουμαν αυριο παίζει να χει 200% πάνω![]()

jason0 έγραψε: 23 Ιουν 2023, 01:06Μόνο το δωμάτιο 308 στην Ηγουμενίτσα θα μείνει ακατοίκητο και θα γυρνάει ο πριγκηπας σαν τον ΤζακaLiCat έγραψε: 23 Ιουν 2023, 01:03Ναι,σωστά, όμως δεν είναι όλοι επαγγελματίες...jason0 έγραψε: 23 Ιουν 2023, 00:59
Τι λες τώρα, οι ίδιοι θα πληρώνουν
Το μαγαζί της σαλονικιας μπαργουμαν αυριο παίζει να χει 200% πάνω![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και η άλλη η Μακεδονισσα μέτραγε εμφανισιακά αλλά ναι και εγώ ψηφίζω σαλονικια γιατί τον δίκασε τον άλλο με χειρουργικό τρόπο, τον άφησε να γίνει ρεντικολο.
ΣΥΝ πως είχε μαύρα νύχια
- Eθνικοκοινωνιστης
Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2023, 01:07Και η άλλη η Μακεδονισσα μέτραγε εμφανισιακά αλλά ναι και εγώ ψηφίζω σαλονικια γιατί τον δίκασε τον άλλο με χειρουργικό τρόπο, τον άφησε να γίνει ρεντικολο.
ΣΥΝ πως είχε μαύρα νύχια![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Δημοκράτης
Τι πουσταρα είναι αυτη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 00:46Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2023, 01:07Και η άλλη η Μακεδονισσα μέτραγε εμφανισιακά αλλά ναι και εγώ ψηφίζω σαλονικια γιατί τον δίκασε τον άλλο με χειρουργικό τρόπο, τον άφησε να γίνει ρεντικολο.
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
Δημοκράτης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 00:48Τι πουσταρα είναι αυτη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 00:46Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2023, 01:07
Και η άλλη η Μακεδονισσα μέτραγε εμφανισιακά αλλά ναι και εγώ ψηφίζω σαλονικια γιατί τον δίκασε τον άλλο με χειρουργικό τρόπο, τον άφησε να γίνει ρεντικολο.
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay