"It takes one to know one", που λένε και στο χωριό μου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:34Φυσικά και τες πατάει , καθότι και πιθανή ξαδέλφη μου κύριοι.enaon έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:31γιατι δεν παραδέχονται τα ρεμαλια οτι η νυχτα τους παταει ολους. Ε και τα πηρε απο την αδικία η γαλή, λογικό ειναι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς κάνεις έτσι;Bazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:35Μόλις το είδα, σε ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει καν.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:31Υπάρχει κι άλλο ποστ. Δεν σου έστειλε πμ η γαλή για να κάνεις επεξεργασία;Bazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:28
Το έβαλα σε spoiler. Εάν επιθυμήσει η νύχτα να διαγράψει την φώτο, το λινκ του σπόηλερ δεν πρόκειται να εμφανίσει τίποτα.
Κάνε ρε συ τον κόπο να διαγράψεις τις παραθέσεις, ας μην το συνεχίζουμε άλλο.
Μαύρη κοντομάνικη, με γκρι ισοθερμικό και γκρι κάργκο.
Πολύ ευαισθητούλης είσαι κι εσύ. Τι έκανε στην τελική;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχω καλή αλλά ειλικρινή καρδιά και άποψη.
Για όποιον τη γουστάρει, έχει καλώς. Για όποιον δεν τη γουστάρει, έχει καλύτερα που κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσει...
Οι συμμαχίες των καλών ανθρώπων καταλήγουν πάντα σε προσωπικά δράματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πρωτα απ ολα αν θελησει να τη διαγραψει(δεν υπαρχει λογος γιατι ειναι ωραια και ετσι και αλλιως την εχουμε κατεβασει) μπορει να το κανει απευθειας στο postimg.cc και να εξαφανιστει απο παντου.Αρα γιατι χτυπιεστε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δια το σημειολογικόν του πράγματος. Επίσης αυτό εγώ δεν το εγνώριζα.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:41 Πρωτα απ ολα αν θελησει να τη διαγραψει(δεν υπαρχει λογος γιατι ειναι ωραια και ετσι και αλλιως την εχουμε κατεβασει) μπορει να το κανει απευθειας στο postimg.cc και να εξαφανιστει απο παντου.Αρα γιατι χτυπιεστε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τί έγινε;enaon έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:27ε τι γιατι; Κανεις παρατήρηση αλλα κανεις και παραθεση, δεν μπορείς σκετη παρατήρηση, πρεπει να σε φερει εκει που ειναι;
την νυχτα εννοεις; Δεν παμε καλα![]()
Ξαναδίνουν παραστάσεις τα μπαζουμπάκια στο πλαίσιο των θερινών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων;
Ειδοποιάτε βρε. Μη μας στερείτε τις ανάσες κουλτούρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ τι φταίω? Εγώ το κορμί μου ξεπούλησα μονο και μόνο για να κατευνάσω και να αποσυμπιεσω την κατάσταση του τεταμένου κλιματος. Αλλά δυστυχώς δεν βλεπω να κατάφερα κάτι.
Θα με αναγκάσουν να περάσω σε πιο βαριά όπλα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
vagabondo έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:37Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:34Φυσικά και τες πατάει , καθότι και πιθανή ξαδέλφη μου κύριοι.enaon έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:31
γιατι δεν παραδέχονται τα ρεμαλια οτι η νυχτα τους παταει ολους. Ε και τα πηρε απο την αδικία η γαλή, λογικό ειναι.![]()
Ενδεχομένως και ανιψουλα. Κάποια συγγένεια πρέπει να υπάρχει το δίχως άλλο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ψωνίζετε και οι δύο από κινέζικα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:47vagabondo έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:37Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:34
Φυσικά και τες πατάει , καθότι και πιθανή ξαδέλφη μου κύριοι.![]()
Ενδεχομένως και ανιψουλα. Κάποια συγγένεια πρέπει να υπάρχει το δίχως άλλο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Βεβαια αν δεν εχεις acccount και δεν εχεις κρατησει το λινκ για το ντιλιτ δεν μπορεις.Ετσι την ειχα πατησει στο imgur με μια ντικπικBazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:44Δια το σημειολογικόν του πράγματος. Επίσης αυτό εγώ δεν το εγνώριζα.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:41 Πρωτα απ ολα αν θελησει να τη διαγραψει(δεν υπαρχει λογος γιατι ειναι ωραια και ετσι και αλλιως την εχουμε κατεβασει) μπορει να το κανει απευθειας στο postimg.cc και να εξαφανιστει απο παντου.Αρα γιατι χτυπιεστε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αλήθεια λέει, επιβεβαιώνω.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:50Βεβαια αν δεν εχεις acccount και δεν εχεις κρατησει το λινκ για το ντιλιτ δεν μπορεις.Ετσι την ειχα πατησει στο imgur με μια ντικπικBazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:44Δια το σημειολογικόν του πράγματος. Επίσης αυτό εγώ δεν το εγνώριζα.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:41 Πρωτα απ ολα αν θελησει να τη διαγραψει(δεν υπαρχει λογος γιατι ειναι ωραια και ετσι και αλλιως την εχουμε κατεβασει) μπορει να το κανει απευθειας στο postimg.cc και να εξαφανιστει απο παντου.Αρα γιατι χτυπιεστε;
Ποιοι χτυπήθηκαν για το θέμα;GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 21:41 Πρωτα απ ολα αν θελησει να τη διαγραψει(δεν υπαρχει λογος γιατι ειναι ωραια και ετσι και αλλιως την εχουμε κατεβασει) μπορει να το κανει απευθειας στο postimg.cc και να εξαφανιστει απο παντου.Αρα γιατι χτυπιεστε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάμε για παρέλαση προχωκάγκουρων που την είδαν υπερασπιστές του ήθους...
Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δεν εξηγείται αλλιώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
βρε σταματα να γραφεις συνεχεια, θα νομιζει κανεις ασχετος οτι παλι για εσενα θες να πεις, δεν θα καταλαβει οτι ολα τα κανεις για το δικαιο της νυχτας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη