δεν θα μπω στη διαδικασια να σου πω τι γνωριζω γιατι δεν εχει νοημα να βαλω προσωπικη αποψη και να τη γενικευσω ...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 17:52Ναι, σε καταλαβαίνω νομίζω, αλλά παράλληλα καλό θα ήταν να μην μιλάμε μόνο μέσα από κουτάκια. Επίσης ξεκόλλα ρε, και αριστερός να ήμουν πάλι μια χαρά συζήτηση θα μπορούσαμε να κάνουμε πιστεύω. Δεν στηρίζω Παλαιστίνη περ σε προσωπικά, μελετώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια την φάση και προσπαθώ να κατανοήσω πρωτίστως περί τίνος πρόκειται χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες, θα είμαι ο πρώτος αντιπαλαιστίνιος όταν αρχίσουν να κάνουν τα ίδια που τους κάνουν τώρα οι Εβραίοι. Μέχρι τότε δεν γίνεται να υποστηρίζω απαρτχάιντ όπως και κάνενας άλλος πολιτισμένος άνθρωπος της δύσης και όχι μόνον.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 17:37αν δεν εισαι αριστερος κακως σε χαρακτηρισα ετσι ... παρασυρθηκα γιατι συνηθως υπαρχει μια ακριτη τυφλη υποστηριξη της αριστερας στο λεγομενο Παλαιστινιακο αγωνα που πηγαζει απο τις σχεσεις της PLO με το εξοκοινοβουλευτικο αριστερο κινημα αλλα και με ακροδεξιους ριζοσπαστες αντισημιτες ... το β και γ που εβαλες εξηγουνται απο τα οσα προαναφερα ... δεν υπαρχει αριστερος η τερμα ακροδεξιος που να μην στηριζει Παλαιστινη ασχετα αν δεν υπαρχει βαση για τη στηριξη αυτη κοντρακαι σε εθνικα συμφερονταsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 17:31
Δεν είναι θέμα αν με ενόχλησε, είναι θέμα το γεγονός ότι α δεν είμαι αριστερός, β δεν σχολιάζουμε τις ιδεολογικές προσλαμβάνουσες του καθενός μας αλλά κάτι διαφορετικό (οκ μπορούμε να το κάνουμε αυτό - έχει πλάκα καμμιά φορά - αρκεί==>) γ η ιδεολογία του καθενός να μην αποτελεί επιχείρημα (γιατί κυρίως ΔΕΝ είναι επιχείρημα ή) - αντεπιχείρημα σε φάση "εσείς είστε αριστεροί - δεξιοί - κεντρώοι άρα λέτε πάντα μαλακίες και λάθος πράγματα".
Παρεμπιπτόντως οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι της Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλλίτερα από εσένα και εμένα τι κουμάσια είναι τόσο οι αριστεράντζες όσο και οι ούγκα μπούγκα, γι' αυτό σε ρώτησα πως αξιολογείς τις γνώσεις σου πάνω στον λαό της Παλαιστίνης, τουλάχιστον να δούμε, ξέρεις ότι δεν ξέρεις ή τουλάχιστον μέχρι πόσο νομίζεις ότι ξέρεις.
Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά πάντως από ότι νομίζεις όσον αφορά τον λαό, μπορώ να μοιραστώ σταδιακά τα λίγα που γνωρίζω εάν και όταν παρουσιαστεί η ανάγκη εάν δεν βαριέμαι, δεν μιλάω ειρωνικά, βαριέμαι πολύ εύκολα δυστυχώς.
εγω αυτο που σου λεω ειναι οτι η δημοκρατικα εκλεγμενη Παλαιστινιακη Αρχη καταδικαζει τις τρομοκρατικες ενεργειας της Χαμας και των ισλαμοφασιστικων παραφυαδων ... συμφωνα με την ΠΑ οι πετσετοκεφαλοι που αναφερα λειτουργουν ως προβοκατορες εναντια στον αγωνα της Παλαιστινης ...
οποτε καθε στηριξη σε ενεργειες αυτων των προβοκατορων πρεπει να καταδικαζονται και απο τους φιλους του Παλαιστινιακου λαου ... πιο ξεκαθαρα δεν γινεται να το θεσω