δεν μιλαμε για εσενα ... εγω αναφερθηκα στο πρωτο ποστ viewtopic.php?f=30&t=46636&start=105 που αναφερει μονο τις αντεκδικησεις των Ισραηλινων χωρις να υπαρχει η ελαχιστη αναφορα στο θανατο 4 Ισραηλινων που προηγηθηκε ...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 12:04Μα δεν μίλησε κανείς για μονόπλευρη βιαιότητα, τι 'ναι αυτά που λες. Έτερον εκάτερον, δεν κατάλαβες.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:10εγραψες Φαύλος κύκλος ... μια χαρα το καταλαβα ... αλλα δεν μπορει να μην γινεται αναφορα οτι εγινε τρομοκρατικη επιθεση με 4 νεκρους και να μιλαμε μονο για βιαιοτητα μονοπλευρη...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:03
Φυσικά και τις βλέπουμε αλλά νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι σου έγραψα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στο Ισραήλ.
Re: Εξελίξεις στο Ισραήλ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αν ειχαν σκοπο να σκοτωσουνε το μικρο παιδι σιγουρα ειναι ... αλλα αν ειναι αυτη τρομοκρατικη επιθεση τοτε ειναι και οι βομβαρδισμοι των Ρωσων στην Ουκρανια εκτος και αν υπαρχουν καλοι δολοφονοι αμαχωνΣτρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:22https://www.bbc.com/news/world-middle-east-65812442nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:10
εγραψες Φαύλος κύκλος ... μια χαρα το καταλαβα ... αλλα δεν μπορει να μην γινεται αναφορα οτι εγινε τρομοκρατικη επιθεση με 4 νεκρους και να μιλαμε μονο για βιαιοτητα μονοπλευρη...
Αυτο ειναι τρομοκρατικη ενεργεια ναι η οχι?
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Για τα οποια περιστατικα εχει 100% ευθηνή η Ισραηλινη κυβερνηση και οι πολιτικες της καθως οταν παραγεμιζεις με εποικους την δυτικη οχθη αναποφευκτα θα υπαρξουν τετοια περιστατικα εκατερωθενnostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:05
δεν μιλαμε για εσενα ... εγω αναφερθηκα στο πρωτο ποστ viewtopic.php?f=30&t=46636&start=105 που αναφερει μονο τις αντεκδικησεις των Ισραηλινων χωρις να υπαρχει η ελαχιστη αναφορα στο θανατο 4 Ισραηλινων που προηγηθηκε ...
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
αυτο συμφωνα με εσενα ... το συνολο του κοσμου παντως δινει τεραστιες ευθυνες σε οργανωσεις Παλαιστηνιων που δεν θελουνε συμβιωση αλλα καταστροφη του Ισραηλ ...Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:08Για τα οποια περιστατικα εχει 100% ευθηνή η Ισραηλινη κυβερνηση και οι πολιτικες της καθως οταν παραγεμιζεις με εποικους την δυτικη οχθη αναποφευκτα θα υπαρξουν τετοια περιστατικα εκατερωθενnostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:05
δεν μιλαμε για εσενα ... εγω αναφερθηκα στο πρωτο ποστ viewtopic.php?f=30&t=46636&start=105 που αναφερει μονο τις αντεκδικησεις των Ισραηλινων χωρις να υπαρχει η ελαχιστη αναφορα στο θανατο 4 Ισραηλινων που προηγηθηκε ...
οκ, παρεξήγησις τότες.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:05δεν μιλαμε για εσενα ... εγω αναφερθηκα στο πρωτο ποστ viewtopic.php?f=30&t=46636&start=105 που αναφερει μονο τις αντεκδικησεις των Ισραηλινων χωρις να υπαρχει η ελαχιστη αναφορα στο θανατο 4 Ισραηλινων που προηγηθηκε ...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 12:04Μα δεν μίλησε κανείς για μονόπλευρη βιαιότητα, τι 'ναι αυτά που λες. Έτερον εκάτερον, δεν κατάλαβες.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:10
εγραψες Φαύλος κύκλος ... μια χαρα το καταλαβα ... αλλα δεν μπορει να μην γινεται αναφορα οτι εγινε τρομοκρατικη επιθεση με 4 νεκρους και να μιλαμε μονο για βιαιοτητα μονοπλευρη...
Ισραηλινών στρατιωτών, ναι, σωστότατα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μα τι συμβιωση μπορεις να εχεις με καποιον που ανοιχτα λεει οτι πρεπει να σε εχει υπο καθεστως κατοχης?nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:10αυτο συμφωνα με εσενα ... το συνολο του κοσμου παντως δινει τεραστιες ευθυνες σε οργανωσεις Παλαιστηνιων που δεν θελουνε συμβιωση αλλα καταστροφη του Ισραηλ ...Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:08Για τα οποια περιστατικα εχει 100% ευθηνή η Ισραηλινη κυβερνηση και οι πολιτικες της καθως οταν παραγεμιζεις με εποικους την δυτικη οχθη αναποφευκτα θα υπαρξουν τετοια περιστατικα εκατερωθενnostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:05
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εσύ και εγώ, ορθά, δεν θέλουμε ούτε αναγνωρίζουμε το ψευδοκράτος στη Κύπρο, αυτοί δεν δέχονται τις αντίστοιχες προτάσεις για τον τόπο τους και τους κατηγορείς γι' αυτό; ρωτάω ε.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:10αυτο συμφωνα με εσενα ... το συνολο του κοσμου παντως δινει τεραστιες ευθυνες σε οργανωσεις Παλαιστηνιων που δεν θελουνε συμβιωση αλλα καταστροφη του Ισραηλ ...Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:08Για τα οποια περιστατικα εχει 100% ευθηνή η Ισραηλινη κυβερνηση και οι πολιτικες της καθως οταν παραγεμιζεις με εποικους την δυτικη οχθη αναποφευκτα θα υπαρξουν τετοια περιστατικα εκατερωθενnostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:05
.
.
Δεν το λέει απλά, το πράττει.Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:29Μα τι συμβιωση μπορεις να εχεις με καποιον που ανοιχτα λεει οτι πρεπει να σε εχει υπο καθεστως κατοχης?nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:10αυτο συμφωνα με εσενα ... το συνολο του κοσμου παντως δινει τεραστιες ευθυνες σε οργανωσεις Παλαιστηνιων που δεν θελουνε συμβιωση αλλα καταστροφη του Ισραηλ ...Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:08
Για τα οποια περιστατικα εχει 100% ευθηνή η Ισραηλινη κυβερνηση και οι πολιτικες της καθως οταν παραγεμιζεις με εποικους την δυτικη οχθη αναποφευκτα θα υπαρξουν τετοια περιστατικα εκατερωθεν
.
.
επειδη αυτο που βαζεις δεν ειναι ακριβες το εψαξα https://www.timesofisrael.com/liveblog-june-20-2023/ και βρηα οτι απο τα 4 θυματα οι 2 ειναι μαθητες λυκειου 17 ετων και ο τριτος 64 συνταξιουχος ... δεν ισχυει περι στρατιωτων που θα εδινε εστω ενα ελαχιστο ηθικο πλεονεκτημα στους τρομοκρατες ... οποτε καλο ειναι να μην αναπαραγουμε ανακριβειες ....sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:27οκ, παρεξήγησις τότες.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:05δεν μιλαμε για εσενα ... εγω αναφερθηκα στο πρωτο ποστ viewtopic.php?f=30&t=46636&start=105 που αναφερει μονο τις αντεκδικησεις των Ισραηλινων χωρις να υπαρχει η ελαχιστη αναφορα στο θανατο 4 Ισραηλινων που προηγηθηκε ...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 12:04
Μα δεν μίλησε κανείς για μονόπλευρη βιαιότητα, τι 'ναι αυτά που λες. Έτερον εκάτερον, δεν κατάλαβες.
Μισό να το ψάξω γιατί μπορεί να μιλάμε για διαφορετικά σκηνικά.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:34επειδη αυτο που βαζεις δεν ειναι ακριβες το εψαξα https://www.timesofisrael.com/liveblog-june-20-2023/ και βρηα οτι απο τα 4 θυματα οι 2 ειναι μαθητες λυκειου 17 ετων και ο τριτος 64 συνταξιουχος ... δεν ισχυει περι στρατιωτων που θα εδινε εστω ενα ελαχιστο ηθικο πλεονεκτημα στους τρομοκρατες ... οποτε καλο ειναι να μην αναπαραγουμε ανακριβειες ....sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:27οκ, παρεξήγησις τότες.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:05
***Οκ, εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου, το είχα διαβάσει προχτέ νομίζω, δεν τσέκαρα ημερομηνίες:
https://www.timesofisrael.com/two-israe ... an-border/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 22 Ιουν 2023, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
με τη διαφορα οτι αν οι ελαχιστοι Ελληνες που μεινανε στα κατεχομενα σκοτωσουνε 4 τουρκοκυπριους η Ελληνικη αριστερα θα τους καταδικασει ως ακροδεξιους ... ενω για τους παλαιστινιους το κανετε γαργαρα και μιλατε για εθνικοαπελευθερωτικο αγωναsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:32Εσύ και εγώ, ορθά, δεν θέλουμε ούτε αναγνωρίζουμε το ψευδοκράτος στη Κύπρο, αυτοί δεν δέχονται τις αντίστοιχες προτάσεις για τον τόπο τους και τους κατηγορείς γι' αυτό; ρωτάω ε.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:10αυτο συμφωνα με εσενα ... το συνολο του κοσμου παντως δινει τεραστιες ευθυνες σε οργανωσεις Παλαιστηνιων που δεν θελουνε συμβιωση αλλα καταστροφη του Ισραηλ ...Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:08
Για τα οποια περιστατικα εχει 100% ευθηνή η Ισραηλινη κυβερνηση και οι πολιτικες της καθως οταν παραγεμιζεις με εποικους την δυτικη οχθη αναποφευκτα θα υπαρξουν τετοια περιστατικα εκατερωθεν
αλλο περιστατικο αυτο με πρακτοριλικια ... σε αυτο που μας αφορα οι ενοπλοι μπηκανε σε εστιατοριο σταθμου οχηματων σκοτωσανε 4 πολιτες και τραυματισανε αλλους 4 ... πριν 3 μηνες στην ιδια περιοχη σκοτωσανε 2 αδερφια ... ολοι τους τυχαιοι πολιτεςsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:35Μισό να το ψάξω γιατί μπορεί να μιλάμε για διαφορετικά σκηνικά.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:34επειδη αυτο που βαζεις δεν ειναι ακριβες το εψαξα https://www.timesofisrael.com/liveblog-june-20-2023/ και βρηα οτι απο τα 4 θυματα οι 2 ειναι μαθητες λυκειου 17 ετων και ο τριτος 64 συνταξιουχος ... δεν ισχυει περι στρατιωτων που θα εδινε εστω ενα ελαχιστο ηθικο πλεονεκτημα στους τρομοκρατες ... οποτε καλο ειναι να μην αναπαραγουμε ανακριβειες ....
***Οκ, εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου, το είχα διαβάσει προχτέ νομίζω, δεν τσέκαρα ημερομηνίες:
Είναι κυριολεκτικά εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, μπαίνει άνετα και στην εγκυκλοπαίδεια σαν ορισμός.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:36με τη διαφορα οτι αν οι ελαχιστοι Ελληνες που μεινανε στα κατεχομενα σκοτωσουνε 4 τουρκοκυπριους η Ελληνικη αριστερα θα τους καταδικασει ως ακροδεξιους ... ενω για τους παλαιστινιους το κανετε γαργαρα και μιλατε για εθνικοαπελευθερωτικο αγωναsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:32Εσύ και εγώ, ορθά, δεν θέλουμε ούτε αναγνωρίζουμε το ψευδοκράτος στη Κύπρο, αυτοί δεν δέχονται τις αντίστοιχες προτάσεις για τον τόπο τους και τους κατηγορείς γι' αυτό; ρωτάω ε.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:10
αυτο συμφωνα με εσενα ... το συνολο του κοσμου παντως δινει τεραστιες ευθυνες σε οργανωσεις Παλαιστηνιων που δεν θελουνε συμβιωση αλλα καταστροφη του Ισραηλ ...
Ο δεύτερος πληθυντικός είναι πλεονασμός ε, δε νομίζεις;
.
.
μονο η Χαμας με τους ισλαμοφασιστες της διεξαγει τετοιο αγωνα ... η επισημη κυβερνηση των Παλαιστινιων την καταδικαζει ... οποτε πρεπει να διαλεξετε ποιοι ειναι οι υπερασπιστες των Παλαιστινιακων συμφεροντων ... η επισημη εκλεγμενη Παλαιστινιακη Αρχη η οι ματσουκαδες φονιαδες ισλαμοφασιστες της Χαμας ...?sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:44Είναι κυριολεκτικά εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, μπαίνει άνετα και στην εγκυκλοπαίδεια σαν ορισμός.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:36με τη διαφορα οτι αν οι ελαχιστοι Ελληνες που μεινανε στα κατεχομενα σκοτωσουνε 4 τουρκοκυπριους η Ελληνικη αριστερα θα τους καταδικασει ως ακροδεξιους ... ενω για τους παλαιστινιους το κανετε γαργαρα και μιλατε για εθνικοαπελευθερωτικο αγωναsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:32
Εσύ και εγώ, ορθά, δεν θέλουμε ούτε αναγνωρίζουμε το ψευδοκράτος στη Κύπρο, αυτοί δεν δέχονται τις αντίστοιχες προτάσεις για τον τόπο τους και τους κατηγορείς γι' αυτό; ρωτάω ε.
Ο δεύτερος πληθυντικός είναι πλεονασμός ε, δε νομίζεις;
Εσένα άμα σε ρίξουν σκατά στο νερό που πίνεις, σου πάρουν το σπίτι και δολοφονήσουν το παιδί σου πάνε τους λουλούδια.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:43αλλο περιστατικο αυτο με πρακτοριλικια ... σε αυτο που μας αφορα οι ενοπλοι μπηκανε σε εστιατοριο σταθμου οχηματων σκοτωσανε 4 πολιτες και τραυματισανε αλλους 4 ... πριν 3 μηνες στην ιδια περιοχη σκοτωσανε 2 αδερφια ... ολοι τους τυχαιοι πολιτεςsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:35Μισό να το ψάξω γιατί μπορεί να μιλάμε για διαφορετικά σκηνικά.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 16:34
επειδη αυτο που βαζεις δεν ειναι ακριβες το εψαξα https://www.timesofisrael.com/liveblog-june-20-2023/ και βρηα οτι απο τα 4 θυματα οι 2 ειναι μαθητες λυκειου 17 ετων και ο τριτος 64 συνταξιουχος ... δεν ισχυει περι στρατιωτων που θα εδινε εστω ενα ελαχιστο ηθικο πλεονεκτημα στους τρομοκρατες ... οποτε καλο ειναι να μην αναπαραγουμε ανακριβειες ....
Αυτοί έτσι αντιδρούν. Είναι φαύλος κύκλος είπαμε. Αυτό που δεν αλλάζει το κώλο μας να βαράμε κατ είναι το ποιος μπούκαρε στο σπίτι του άλλου βίαια, οκ και πολλά άλλα αφού έγινε αυτό αλλά ας μην πλατιάζουμε.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-