!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:47
Spoiler
Orion22 έγραψε: 16 Ιουν 2023, 17:44 ΕικόναΕικόνα
"Πάρτα μωρή κουφάλα"
:smt005: :smt005: :smt005: :blm:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εγώ μπορώ να πω για το twitter της γνωστής Ελληνοδανέζας γιατρού που κράζει τους woke και τώρα τελευταία την έχει ακούσει και βάζει ΧΧΧ εικόνες από εγχειρίσεις αλλαγής φύλου. Τραυματικές φωτογραφίες, δεν τις βάζω εδώ, γιατί ακόμα και εγώ θα μου έριχνα περμαμπάν.
Όποιος θέλει να βλέπει εφιάλτες, μπορεί να τη βρει στο twitter. Dr Αναστασία Μαρία Λούπις. Με αγγλική γραφή.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

student έγραψε: 20 Ιουν 2023, 13:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:56

Σαφώς και η οικονομική ανεξαρτησία είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι αυτός που δεν δουλεύει είναι πάντα ο εξαρτημένος. Και φυσικά, είναι κάτι που εξαρτάται από το πως ακριβώς μοιράζονται και οι "οικιακές" υποχρεώσεις, αν εργάζονται και οι δύο. Γιατί υπάρχουν εργαζόμενες που γυρίζουν σπίτι και τα βρίσκουν όλα "έτοιμα" και εργαζόμενες που έχουν και δεύτερη ημερήσια βάρδια. :lol:
Τεράστιο ζήτημα το μοίρασμα των υποχρεώσεων. Καθοριστικό για την πορεία του ζευγαριού και της οικογένειας.

Τα τελευταία αρκετά χρόνια που ξέφυγαν τα έξοδα λόγω παιδιών, η γυναίκα μπήκε σε πρόγραμμα 2 το μεσημέρι με 10 το βράδυ (στην καλύτερη) και Σάββατα. Εγώ όταν δεν είχα ταξίδια συνήθως ξέπλεκα κατά τις 5-6. Συνεπώς εκ των πραγμάτων όλες οι υποχρεώσεις των παιδιών από διάβασμα, εξωσχολικά, βραδινό φαγητό κλπ έπεφταν στη δική μου πλάτη.

Δεν γίνεται να βγει ο συνολικός φόρτος εργασίας της οικογένειας αν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη κατανομή του βάρους των υποχρεώσεων. Αν σκάσει ο ένας από τους δύο το έργο θα καταρρεύσει. Ομορφότερη στιγμή της ημέρας να γυρίζει το βράδυ πτώμα, τα παιδιά να κοιμούνται ταισμένα και διαβασμένα, να υπάρχει φαί έτοιμο να κάτσουμε να φάμε κι εμείς παρέα και να προλάβουμε ν αράξουμε μια δυο ώρες στον καναπέ αγκαλιά για να γεμίσουν οι μπαταρίες για την επόμενη μέρα.
Μάχη η ζωή ειδικά όταν μεγαλώνεις παιδιά και δεν έχεις από πίσω καμιά κότα που γεννάει χρυσά αυγά. Αλλά όταν καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σαν ζευγάρι (συν-ζυγοι) που το περνάει ομόψυχα και αγαπημένα, όπως κάθε μάχη, δυναμώνει το δέσιμο, την ικανοποίηση, τη σχέση, την οικογένεια. Και μεταφέρει και στα παιδιά ένα παράδειγμα, ένα υπόδειγμα του πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες της ζωής με τον έναν να βοηθάει τον άλλο όσο περισσότερο μπορεί και απαιτείται.

0,02
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:47
Orion22 έγραψε: 16 Ιουν 2023, 17:44 ΕικόναΕικόνα
"Πάρτα μωρή κουφάλα"
:smt005: :smt005: :smt005:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Scouser έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:50 Εικόνα
Α ρε μανα που μ εφερες..... :c040: :c040: :c040:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:50 Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τι έκανε ο Dr Money ; (Στα ελληνικά)

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Απόσπασμα από Μπρέχτ:

Όταν κάτι ψυχοπαθείς woke είπαν πως οι άντρες έχουν περίοδο, δεν μίλησα. Δεν είμαι ψυχοπαθής woke.

Όταν βγήκαν κάτι τσουτσέκια πορεία με βαμμένο κόκκινο το καβάλο τους, δεν μίλησα. Εγώ δεν είμαι τσουτσέκι.

Όταν πήγα στο Πανεπιστήμιο και ήθελα να κατουρήσω, δεν είχε μείνει κανείς να με υπερασπιστεί. :smt005: :smt005: :smt005:

https://twitter.com/ClownWorld_/status/ ... 4194082816
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Juno έγραψε: 21 Ιουν 2023, 18:34 Απόσπασμα από Μπρέχτ:

Όταν κάτι ψυχοπαθείς woke είπαν πως οι άντρες έχουν περίοδο, δεν μίλησα. Δεν είμαι ψυχοπαθής woke.

Όταν βγήκαν κάτι τσουτσέκια πορεία με βαμμένο κόκκινο το καβάλο τους, δεν μίλησα. Εγώ δεν είμαι τσουτσέκι.

Όταν πήγα στο Πανεπιστήμιο και ήθελα να κατουρήσω, δεν είχε μείνει κανείς να με υπερασπιστεί. :smt005: :smt005: :smt005:

https://twitter.com/ClownWorld_/status/ ... 4194082816
Να σε υπερασπιστεί από την επίθεση των ταμπόν;
Κουράγιο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Εικόνα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Scouser έγραψε: 22 Ιουν 2023, 10:38 Εικόνα
σε λίγα χρόνια θα περάσουν νόμους εκεί στη Δύση που θα απαγορεύουν στους άντρες να κατουράνε όρθιοι. θα με θυμηθείς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Me: Should women be paid more than men?
ChatGTP: The question of whether women should be paid more than men is a complex and contentious issue.

Me: Should men be paid more than women?
ChatGTP: No, men should not be paid more than women based solely on their gender.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”