Δεν γνωρίζω. Έχω ακούσει να λένε πάντως πως περνώντας έξω από το σπίτι του Άδωνις πολλοί έχουν ακούσει γατιά να στριγγλίζουν. Μπορεί όμως να ήταν απλά ο Άδωνις.Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:26Μπα, αστικοί μύθοι είναι τα περί καρότων και γατιών.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:07 Και για τον Άδωνη έχω ακούσει ότι του αρέσει να γαμάει ψόφιες γάτες, τις γαμάει αφου τις στραγγαλίσει, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το κάνει. Μπορεί να το κάνει, μπορεί και όχι. Γι' αυτό ρωτάω.
Μήπως τα συγχέεις με τους Εβραίους, που πίνουν το αίμα Χριστιανόπουλων;
Ρώτα τους Σπαρτιάτες σχετικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαβριήλ Σακελλαρίδης για αρχηγία Σύριζα?
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Γαβριήλ Σακελλαρίδης για αρχηγία Σύριζα?
Το βίντεο με το καρότο και τον Σακελλαρίδη το είχαν βγάλει δύο φασίστες ναζί της ΧΑ
Το να ασχολούμαστε με αυτό σήμερα δείχνει πόσο έχει ξεφτυλιστει ο πολιτικός λόγος στην Ελλάδα.
Το να ασχολούμαστε με αυτό σήμερα δείχνει πόσο έχει ξεφτυλιστει ο πολιτικός λόγος στην Ελλάδα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είναι μικρή χώρα η ελλάδα κι αυτά κυκλοφορούν.Σε γνωστό μπαρ ο Άδωνις τις προάλλες ήταν με ένα φίλο του ενώ δίπλα μια παρέα άκουγε την συνομιλία. του λέει ο φίλος.
- καλά ρε άδωνις έχεις τέτοια μουνάρα στο σπίτι και πας και γαμάς αδέσποτα
- χε, κάνει ο Άδωνις, ξέρεις τι γκάβλα βγάζει μια στραγγαλισμένη γάτα;
Όλα αυτά βέβαια μπορεί και να μην είναι αλήθεια. Σας λέω τι έχω ακούσει.
- καλά ρε άδωνις έχεις τέτοια μουνάρα στο σπίτι και πας και γαμάς αδέσποτα
- χε, κάνει ο Άδωνις, ξέρεις τι γκάβλα βγάζει μια στραγγαλισμένη γάτα;
Όλα αυτά βέβαια μπορεί και να μην είναι αλήθεια. Σας λέω τι έχω ακούσει.
- Λίνο Βεντούρα
Δηλαδή αφού το έβγαλαν οι φασιστοναζϊ δεν μετράει;zteo έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:31 Το βίντεο με το καρότο και τον Σακελλαρίδη το είχαν βγάλει δύο φασίστες ναζί της ΧΑ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:29Δεν γνωρίζω. Έχω ακούσει να λένε πάντως πως περνώντας έξω από το σπίτι του Άδωνις πολλοί έχουν ακούσει γατιά να στριγγλίζουν. Μπορεί όμως να ήταν απλά ο Άδωνις.Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:26Μπα, αστικοί μύθοι είναι τα περί καρότων και γατιών.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:07 Και για τον Άδωνη έχω ακούσει ότι του αρέσει να γαμάει ψόφιες γάτες, τις γαμάει αφου τις στραγγαλίσει, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το κάνει. Μπορεί να το κάνει, μπορεί και όχι. Γι' αυτό ρωτάω.
Πάνος Σκουρλέτης
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:29Δεν γνωρίζω. Έχω ακούσει να λένε πάντως πως περνώντας έξω από το σπίτι του Άδωνις πολλοί έχουν ακούσει γατιά να στριγγλίζουν. Μπορεί όμως να ήταν απλά ο Άδωνις.Saliveros έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:26Μπα, αστικοί μύθοι είναι τα περί καρότων και γατιών.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:07 Και για τον Άδωνη έχω ακούσει ότι του αρέσει να γαμάει ψόφιες γάτες, τις γαμάει αφου τις στραγγαλίσει, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το κάνει. Μπορεί να το κάνει, μπορεί και όχι. Γι' αυτό ρωτάω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Otto Weininger
Μου αρέσει που παίρνεις σοβαρά τον Εθνι.Juno έγραψε: 22 Ιουν 2023, 00:33![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Χωρίς τον Τσίπρα, σύριζα δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι ως κόμμα εξουσίας.
Αυτό που νομίζω πως θα συμβεί μετά τις εκλογές, είναι ότι ο ίδιος ο Τσίπρας θα προκαλέσει εσωκομματικές εξελίξεις και δομικές αλλαγές στον σύριζα, όπως συνέβη στη νουδού το '16 και, κατά πάσα πιθανότητα, κάποιοι θα αποχωρήσουν από τον συριζα δημιουργώντας τουλάχιστον έναν καινούργιο πολιτικό σχηματισμό.
Αυτό που νομίζω πως θα συμβεί μετά τις εκλογές, είναι ότι ο ίδιος ο Τσίπρας θα προκαλέσει εσωκομματικές εξελίξεις και δομικές αλλαγές στον σύριζα, όπως συνέβη στη νουδού το '16 και, κατά πάσα πιθανότητα, κάποιοι θα αποχωρήσουν από τον συριζα δημιουργώντας τουλάχιστον έναν καινούργιο πολιτικό σχηματισμό.
Φυσικα κ δεν μετραει - η ολη φαση με τα καροτα κ τα πρωτεινουχα ροφηματα θεωρειται ως μη γενομενηΛίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:35Δηλαδή αφού το έβγαλαν οι φασιστοναζϊ δεν μετράει;zteo έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:31 Το βίντεο με το καρότο και τον Σακελλαρίδη το είχαν βγάλει δύο φασίστες ναζί της ΧΑ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υδράργυρος
Ο καθένας στις ιδιωτικές του στιγμές βάζει οτι θέλει στον κώλο του και καταπίνει ότι γουστάρει.Αγις έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:51Φυσικα κ δεν μετραει - η ολη φαση με τα καροτα κ τα πρωτεινουχα ροφηματα θεωρειται ως μη γενομενηΛίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:35Δηλαδή αφού το έβγαλαν οι φασιστοναζϊ δεν μετράει;zteo έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:31 Το βίντεο με το καρότο και τον Σακελλαρίδη το είχαν βγάλει δύο φασίστες ναζί της ΧΑ
για πες που το ακουσες και που το διαβασες να συμβαινει;Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 09:00Ο καθένας στις ιδιωτικές του στιγμές βάζει οτι θέλει στον κώλο του και καταπίνει ότι γουστάρει.Αγις έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:51Φυσικα κ δεν μετραει - η ολη φαση με τα καροτα κ τα πρωτεινουχα ροφηματα θεωρειται ως μη γενομενη
- Otto Weininger
Συμφωνώ 100%.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 09:00Ο καθένας στις ιδιωτικές του στιγμές βάζει οτι θέλει στον κώλο του και καταπίνει ότι γουστάρει.Αγις έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:51Φυσικα κ δεν μετραει - η ολη φαση με τα καροτα κ τα πρωτεινουχα ροφηματα θεωρειται ως μη γενομενη
Καλός μαλάκας και αυτός βέβαια αν έκανε τέτοια σε livestream, λες και δεν ξέρει ότι μπορεί να το αποθηκεύσει ο οποιοσδήποτε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδή; Είναι υποχρεωτικό προκειμένου να χαρακτηριστεί κανείς ως προοδευτικός;Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 09:00 Ο καθένας στις ιδιωτικές του στιγμές βάζει οτι θέλει στον κώλο του και καταπίνει ότι γουστάρει.
Πάνος Σκουρλέτης
Ούτως ή άλλως έπαψαν να είναι κόμμα εξουσίαςΝαύτης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 08:42 Χωρίς τον Τσίπρα, σύριζα δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι ως κόμμα εξουσίας.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Ο Γαβριήλ θα οδηγήσει το Σύριζα μπροστά, με το καλό ή με το κακό θα τον ακολουθήσουν όλοι. Καρότο και μαστίγιο που λέει ο λόγος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 9 Απαντήσεις