Δεν ειναι καλυτερα να λεμε για πραματα που γινονται ή εστω που βολευουν; Τον αυχενα τον μετρησες;Ορέστης 35 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:20Καταμετρησα ολους τους δυνατους συνδυασμους, ασχετως προσωπικων προτιμησεων, και εβγαλα το τελικο 12.Custom_F έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:17και
Εσυ τα μετρας για δυο, που σε βολευει να τραβας και με ταριστερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα βρακιά έχετε;
Re: Πόσα βρακιά έχετε;
Μολις μετρησα 15. Μεσα και ο αυχενας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αρκετές φορές. Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που λες. Τέσλα μωρέ κάντε ότι σας φωτίζει ο νους σας. Λέμε τώρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:40 Έχω καμιά 50ρια στρινγκ, να τα φορτώνω στα ταξίδια για να μην πιάνου χώρο στη βαλίτσα (τα βάζω σε μια κάλτσα/θήκη κλπ και μετά και μέσα σε ένα παπούτσι).
Και καμιά 20αριά αυτά του γυμναστηρίου, σκάστε ναι, τις σωβράκες της γιαγιάς εννοώ, απλά δεν φαίνεται ο κώλος στα σκουωτς και βολεύουν. Επίσης δεν με βολεύει να μπαίνει το στρινγκ μες στον κώλο ενώ γυμνάζομαι. Επίσης κάνουν και για περίοδο, για να έχει επιφάνεια να κολλάει η σερβιέτα.

-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Να πάρεις.
Δεν ήθελα να το γράψω με την αγοραία έκφραση: πήδημα. Που υπολογίζει πριν να πηδήξει. Η γάτα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Για όσους έχουν λίγα βρακιά, τα Λιντλ αυτές τις ημέρες έχουν φτηνά και καλά μποξεράκια.
Κουραστικό πράγμα φίλε. Εγώ θα ξεκαθάριζα, ή της σκίζω το βρακί άμα γουστάρει και τέλος ή το βγάζει σαν άνθρωπος και την πηδάω.Πάνας έγραψε: 26 Οκτ 2018, 23:31Πολλά τα μηνύματα, πολλά.don't speak έγραψε: 26 Οκτ 2018, 23:08Είχα πάει και το είχα ξαναπάρει το ίδιο.
Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δεν έχω λάβει δώρο εσώρουχο.![]()
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που σκίζεται και όχι το σκίσιμο αυτό καθεαυτό. Θεωρώ με τα δόντια είναι ο πιο ερεθιστικός.
Τι είμαστε ρε να κάνουμε τόσα, σαρβάιβορ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εσείς χάνετε, εγώ παραδίδω μαθήματα που ανεβάζουν την λίμπιντο.Χαοτικός έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:49Κουραστικό πράγμα φίλε. Εγώ θα ξεκαθάριζα, ή της σκίζω το βρακί άμα γουστάρει και τέλος ή το βγάζει σαν άνθρωπος και την πηδάω.Πάνας έγραψε: 26 Οκτ 2018, 23:31Πολλά τα μηνύματα, πολλά.don't speak έγραψε: 26 Οκτ 2018, 23:08
Είχα πάει και το είχα ξαναπάρει το ίδιο.
Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δεν έχω λάβει δώρο εσώρουχο.![]()
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που σκίζεται και όχι το σκίσιμο αυτό καθεαυτό. Θεωρώ με τα δόντια είναι ο πιο ερεθιστικός.
Τι είμαστε ρε να κάνουμε τόσα, σαρβάιβορ;
the end
Μην κάνεις τέτοιες μαλακίες. Εγώ όποτε είχα ανεβασμένη λίμπιντο γαμιόμουνα στα έξοδα. Δεν λέει ρε συ, οικονομία λίγο!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
-
- 129 Απαντήσεις