μάλιστα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
σωστα, πρακτορικά εχεις δίκιο, θα παω μεσα μετά εθελοντικά. Τεχνικά λεω αν θες να δεις, ειναι απλο πολυ να δεις αν ηταν 3 ή 30 μιλια.
- Otto Weininger
Meanwhile
https://twitter.com/e_amyna/status/1670 ... we3gA&s=19
μιας και λέμε για καταθέσεις
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε καμία έκπληξη, το κράτος οπερέτα βάλλεται πανταχόθεν.
- Bill Hicks
όχι ότι πίστεψες ότι το 30μετρο αλιευτικό χωράει 700 άτομα, οπότε δεν μπορεί να μην τους πέρνει το 40μετρο περιπολικό, ε;enaon έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:14ε ναι ειπαμε ασχετο, απλα το παρατήρησα και το εγραψα με αφορμη το ασχετο σχόλιο του πουθενα.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:07 άλλο άσχετο, αλλά αυτό το μέγεθος παράκτιου περιπολικού μπορεί να διασώσει 20-30 άτομα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
ακούστε τον καπετάν εναον ρε μαλάκες.απάνω στο τασκμπαρ έχει πάντα κολλημένο το τσαττζιτιπι που ψαχουλεύουν οι αναζητητάδες,ντουμ-ντουμ ντουμ-ντουμ ντουμντούμ ντουμντούμ
οχι, για να ρωτάς δευτερη φορά δεν διαβασες το σχόλιο του πουθενά, ή εισαι κολλημένος;Bill Hicks έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:55 όχι ότι πίστεψες ότι το 30μετρο αλιευτικό χωράει 700 άτομα, οπότε δεν μπορεί να μην τους πέρνει το 40μετρο περιπολικό, ε;
το μαλακες το πετυχες νομιζω, αλλα δεν εχω πει τιποτα καπετανικο, θα με μπέρδεψες με τον μπιλ
Αν είναι ο ίδιος σκυλοπνίχτης αυτός, στα αμπάρια πρέπει να είχαν βαμβάκι. Άντε, το πολύ, αφρό πολυουρεθάνης (διογκωμένο).Otto Weininger έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:47Meanwhile
https://twitter.com/e_amyna/status/1670 ... we3gA&s=19
μιας και λέμε για καταθέσεις
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Bill Hicks
αν δεν έχει άλλες επιλογές, δεν διαβασα το σχόλιο του πουθενά.enaon έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:57οχι, για να ρωτάς δευτερη φορά δεν διαβασες το σχόλιο του πουθενά, ή εισαι κολλημένος;Bill Hicks έγραψε: 20 Ιουν 2023, 16:55 όχι ότι πίστεψες ότι το 30μετρο αλιευτικό χωράει 700 άτομα, οπότε δεν μπορεί να μην τους πέρνει το 40μετρο περιπολικό, ε;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
το ότι γινόταν να δέσουν σε ένα καράβι που δεν ήθελε να τους ακολουθησει και να το τραβήξουν κιόλας μέχρι το λιμάνι ήταν η γνώμη σου σαν κομμωτής?enaon έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:02 το μαλακες μαλακες το πετυχες νομιζω, αλλα δεν εχω πει τιποτα καπετανικο, θα με μπέρδεψες με τον μπιλ
μπιλ σου λεω τρίτη φορά οτι εκανες λαθος, βοηθάει;Bill Hicks έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:06 αν δεν έχει άλλες επιλογές, δεν διαβασα το σχόλιο του πουθενά.
οχι αγόρι μου δεν εχω σχολιάσει για αυτα, δεν ξερω πως τα καταφερνετε και τα ξερετε ολα, αλλα οκ, δεν ειμαι νεος εδώ. Απλα διαβασα το αστειο με το μουνι και το καραβι που εκανες, και ειχα δει οτι ειναι 40 μετρα, και μου φάνηκε τόσο βλακεια που ειπα να σε βοηθήσω να βελτιώσεις λιγο το χιουμορ σου. Αλλα εμπλεξα με τον μπιλ.nowhere έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:06 το ότι γινόταν να δέσουν σε ένα καράβι που δεν ήθελε να τους ακολουθησει και να το τραβήξουν κιόλας μέχρι το λιμάνι ήταν η γνώμη σου σαν κομμωτής?
Έγραψες κάτι και δεν το κατάλαβαν και σε παρεξήγησαν; Περίεργο...enaon έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:10οχι αγόρι μου δεν εχω σχολιάσει για αυτα, δεν ξερω πως τα καταφερνετε και τα ξερετε ολα, αλλα οκ, δεν ειμαι νεος εδώ. Απλα διαβασα το αστειο με το μουνι και το καραβι που εκανες, και ειχα δει οτι ειναι 40 μετρα, και μου φάνηκε τόσο βλακεια που ειπα να σε βοηθήσω να βελτιώσεις λιγο το χιουμορ σου. Αλλα εμπλεξα με τον μπιλ.nowhere έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:06 το ότι γινόταν να δέσουν σε ένα καράβι που δεν ήθελε να τους ακολουθησει και να το τραβήξουν κιόλας μέχρι το λιμάνι ήταν η γνώμη σου σαν κομμωτής?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
ναι ναι, αυτο φταίει, το ειπα περίεργα, τους παρέσυρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Ιουν 2023, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις