Βαντόναινα: Ε οκ, δε σου λέω να ψηφίσεις ΝΔ, ψήφισε Κούλη. Για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή σου θα το κανεις και το ξερεις. Εσύ αν δεν ψηφίσεις τώρα ΝΔ με τον Κούλη, δεν πρόκειται να ψηφίσεις ποτέ. Δεν προκειται να βρεθεί κανένας άλλος της ΝΔ που να ειναι τόσο κοντά ιδεολογικά με σένα όσο ο Κούλης, να είσαι σίγουρος.
Εγώ: .......
Β/να: Σκέψου και πόσες διαγραφές ακροδεξιών που εξέφρασαν ρατσιστικό λόγο, έχει κάνει με το που ανέλαβε το τιμόνι του κόμματος. Εγώ ξέρεις πόσο το έχω εκτιμήσει αυτό και ο ίδιος λες οτι κάτι τέτοια ειναι προς τιμήν του και τον χειροκροτάς. Και δε μου λες, Μπακογιάννη πώς ψήφισες δηλαδή?
Εγώ: Καλά, άλλη περίπτωση οι δημοτικές, τι κάθεσαι και μου λες τώρα? Άλλωστε πρώτον, με Μπακό είχε κατέβει ο ..... (κοινός μας φίλος) και μου ειχε ζητήσει να τον ψηφίσω και δεύτερον, ο Μπακό μου ειναι συμπαθής. Φυσικά και δεν ειμαι ευχαριστημένος με την όλη θητεία του βέβαια και δεν θα τον ξαναψηφίσω, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι μου είναι συμπαθής φυσιογνωμικά, σε αντίθεση με τον Κούλη που φυσιογνωμικά συμπαθής δεν μου είναι.
Β/να: Ούτε εμένα μου ειναι και απόλυτα συμπαθής αλλά είναι ο,τι καλύτερο και προοδευτικότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο δεξιό στρατόπεδο και με μια αρκετά πετυχημένη θητεία, αν τον συγκρίνεις και με όλους τους άλλους που έχουν περάσει.
Εσύ εν τω μεταξύ, έλα τώρα που δυσκολεύεσαι να ψηφίσεις Κούλη, μας το παίζεις προοδευτικός αλλά κοίτα καταβάθος πόσο παραδοσιακός είσαι. Πιστός σε μια σχέση τόσα χρόνια και για πάντα ερωτευμένος!
Εγώ: ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχΧΑΧΑΧΑΑΧ
Β/να: Καλά άσε τα γελάκια, σε ξέρω. Σε έχει λατρέψει μέχρι και ο πατέρας μου που ούτε εγώ δεν τον αντέχω πάνω απο 5 λεπτά έτσι οπως είναι.
Εγώ:

Θέλω τη στήριξή σας, πχορουμικά αδέρφια μου
Ελπίζω να μη τη δει Λυσιστράτη, και αρχίσει να με πολεμάει με ύπουλα και βρώμικα όπλα.