ιδεα σου ειναι. οι περισσοτεροι (ειδικα οι αντρες) δεν εχουν ιδεα τι ειναι αυτη η τσαντα, μη σου πω δεν παρατηρουν καν αν κρατας τσαντα, οχι αν αυτη "μιλαει" κιολας.Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:03
Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η τσάντα που κρατούσα, αυτή η ακριβή που την είχα πάρει κοψοχρονιά και που τέτοια πετυχαίνω μια φορά τη δεκαετία, η μοναδική τέτοια σούπερ τσάντα που έχω και που είναι σαν να λέει "θα σέβεστε", στη δουλειά, στο σχολείο των παιδιών, στο δρόμο, στα μαγαζιά που μπαίνω και το απέδωσα και εκεί γιατί δεν με κοιτάνε πχιο συχνά έτσι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ότι μαλακία μας έρθει.
Re: Ότι μαλακία μας έρθει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έχεις δίκιο, συνήθως γυναίκες μου κάνουν τεμενάδες όταν την κυκλοφορώ ΤΗΝ τσάντα... Όταν θέλω να κάνω εντύπωση σε όλους γενικά το συνδυάζω και με ντύσιμο. Αλλά έπρεπε να βρω μια λογική εξήγηση και εγώ, γιατί τόσο πχια εχαμούρεψα ξαφνικά;Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:22ιδεα σου ειναι. οι περισσοτεροι (ειδικα οι αντρες) δεν εχουν ιδεα τι ειναι αυτη η τσαντα, μη σου πω δεν παρατηρουν καν αν κρατας τσαντα, οχι αν αυτη "μιλαει" κιολας.Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:03
Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η τσάντα που κρατούσα, αυτή η ακριβή που την είχα πάρει κοψοχρονιά και που τέτοια πετυχαίνω μια φορά τη δεκαετία, η μοναδική τέτοια σούπερ τσάντα που έχω και που είναι σαν να λέει "θα σέβεστε", στη δουλειά, στο σχολείο των παιδιών, στο δρόμο, στα μαγαζιά που μπαίνω και το απέδωσα και εκεί γιατί δεν με κοιτάνε πχιο συχνά έτσι...
Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:51
Έχεις δίκιο, συνήθως γυναίκες μου κάνουν τεμενάδες όταν την κυκλοφορώ ΤΗΝ τσάντα... Όταν θέλω να κάνω εντύπωση σε όλους γενικά το συνδυάζω και με ντύσιμο. Αλλά έπρεπε να βρω μια λογική εξήγηση και εγώ, γιατί τόσο πχια εχαμούρεψα ξαφνικά;
the end
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στασου μυγδαλαααααααα

Γκούγκλαρα τον πρώην. Πρώτη φορά εδώ και χρόνια φαίνεται ευτυχισμένος και ότι έχει αγάπη. Ανοιχτό βιβλίο αυτός ο άνθρωπος. Τόσα χρόνια σε επαγγελματικές φωτογραφίες έδειχνε μαραμένος. Καλά ήταν να δείχνει έτσι τώρα. Πολύς κόσμος απλά την παλεύει...
- ΜπλεΜπουμπυς
Μου στέλνει η άλλη να διαβάσω "5 τρόποι για να χάσετε κιλά".
Της στέλνω "10 τρόποι για να δείχνετε πιο ψηλή".
Δεν μου απάντησε.
Κάτι τέτοια "διαβάστηκε" πολύ τα χαίρομαι!
Της στέλνω "10 τρόποι για να δείχνετε πιο ψηλή".
Δεν μου απάντησε.
Κάτι τέτοια "διαβάστηκε" πολύ τα χαίρομαι!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Γραφικός
Πολύ μου αρέσει που ήρθανε νέα μέλη κι ό,τι πολιτικό που χρειάζεται δομημένη γραφή θεωρώ ότι χρειάζεται να ειπωθεί το γράφουν αυτά. Νιώθω ελεύθερος να αναλώνομαι σε μαλακιούλες. Το καινούργιο πχόρουμ μ' αρέσει περισσότερο απ' το παλιό.
-
Ορέστης 35
Παλιωσες.Γραφικός έγραψε: 28 Οκτ 2018, 08:58 Πολύ μου αρέσει που ήρθανε νέα μέλη κι ό,τι πολιτικό που χρειάζεται δομημένη γραφή θεωρώ ότι χρειάζεται να ειπωθεί το γράφουν αυτά. Νιώθω ελεύθερος να αναλώνομαι σε μαλακιούλες. Το καινούργιο πχόρουμ μ' αρέσει περισσότερο απ' το παλιό.
Για ποια μιλαμε;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:51Έχεις δίκιο, συνήθως γυναίκες μου κάνουν τεμενάδες όταν την κυκλοφορώ ΤΗΝ τσάντα... Όταν θέλω να κάνω εντύπωση σε όλους γενικά το συνδυάζω και με ντύσιμο. Αλλά έπρεπε να βρω μια λογική εξήγηση και εγώ, γιατί τόσο πχια εχαμούρεψα ξαφνικά;Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:22ιδεα σου ειναι. οι περισσοτεροι (ειδικα οι αντρες) δεν εχουν ιδεα τι ειναι αυτη η τσαντα, μη σου πω δεν παρατηρουν καν αν κρατας τσαντα, οχι αν αυτη "μιλαει" κιολας.Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:03
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι καμία συγκεκριμένη, δηλαδή δεν είναι κανένα διάσημο μοντέλο. Απλά είναι καλή, δερμάτινη, νομίζω την πήρα από την Carpisa της Γλυφάδας στις εκπτώσεις. Απλά δεν με τραβούσε τόσα χρόνια να πάρω μια καλή τσάντα και έτυχε να δω αυτή και να μου αρέσει. Παρατηρώ διαφορά στο όταν την κρατάω και στο όταν όχι... Αλλά δεν μου χρειάζεται ιδιαίτερα να κάνω εντύπωση συνέχεια. Καμιά φορά σπάνια.
Μήπως επειδή σου αρέσει εσένα και τη βλέπεις έτσι εσυ έχεις κι άλλον αέρα;Athina__P έγραψε: 28 Οκτ 2018, 18:44 Δεν είναι καμία συγκεκριμένη, δηλαδή δεν είναι κανένα διάσημο μοντέλο. Απλά είναι καλή, δερμάτινη, νομίζω την πήρα από την Carpisa της Γλυφάδας στις εκπτώσεις. Απλά δεν με τραβούσε τόσα χρόνια να πάρω μια καλή τσάντα και έτυχε να δω αυτή και να μου αρέσει. Παρατηρώ διαφορά στο όταν την κρατάω και στο όταν όχι... Αλλά δεν μου χρειάζεται ιδιαίτερα να κάνω εντύπωση συνέχεια. Καμιά φορά σπάνια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 3499 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-