!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν είναι κακό αυτό. Δηλαδή τί θα έπρεπε να κάνουν; Να τους αφορίσουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιουν 2023, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσένα δεν σου έχω πει να μην μου απευθύνεσαι και είπες ok;
Τι υποτροπιάζεις;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
αν θελουν 72 παρθένες και πιλάφια να κατσουν στην χώρα τους.
Έκανα ήδη διόρθωση στην παράθεση μου, απλώς γιατί δεν έπαιζε καμμία πρόθεση εκ μέρους μου το να απευθυνθώ σε σένα, αλλά σε σχολιασμό στην είδηση που ανέβασες.
Και ως είδηση τη βρήκα ενδιαφέρουσα. Οι απόψεις σου, μου είναι παντελώς αδιάφορες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:33Μπορουμε να κανουμε ο,τι η Αυστραλια: θα σε σωσουμε, θα σε περιθαλψουμε και θα σου πληρωσουμε το εισιτηριο. Δικαιωμα εγκαταστασης ομως στην Ευρωπη, απο τη στιγμη που ηρθες μεσω θαλασσης διασχιζοντας μη επικινδυνες χωρες, δεν αποκτας ποτε των ποτων, δεν πα να εισαι εγκυος αντιστασιακη νομπελιστρια ειρηνης με σημαδια βασανιστηριων στη μουρη σου.ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:21Πήρα θέση και είναι ξεκάθαρη. Αν μπορούν να γίνουν περιπολίες, θαλάσσιοι φράχτες ή κάποια συνεργασία με τις χώρες από τις οποίες έρχονται, καλώς να γίνουν. Θεωρώ ότι είναι απίθανο αλλά δεν είμαι εναντίον. Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω. Είναι η τρίτη φορά.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:12 Ενιγουέι, είναι πλέον σίγουρο ότι πραγματικά δεν θέλεις να πάρεις θέση ή αρνείσαι να δεις το δάσος και παίζεις με τις ενδελεχείς αναλύσεις των φύλλων.
Έχω ζητήσει δε και σε αυτό το νήμα και σε παλιότερα, παραδειγματική τιμωρία των διακινητών.
Αλλά. Από την στιγμή που για κάποιο λόγο βρεθεί άνθρωπος στη θάλασσα υπάρχει η ηθική και νομική υποχρέωση να τον βοηθήσουμε. Αυτό το γνωρίζουν και οι διακινητές που βυθίζουν εσκεμμένα τις βάρκες στο Αιγαίο. ΟΚ, είμαστε σε μειονεκτική θέση όταν γίνει αυτό. Το αποδέχομαι. Δεν βλέπω εύκολη λύση. Τι θέλεις να κάνω; Το να σου πω άστους να πνιγούν για να μάθουν οι άλλοι, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εδώ σταματούν οι λύσεις που μπορώ να σκεφτώ σήμερα ως εφικτές.
Τον μέσο Πακιστανό να τον στείλεις πίσω.
Τον Σύριο; Ή τον οποιοδήποτε από εμπόλεμη χώρα, που δεν μπορείς να τον στείλεις πίσω στην πατρίδα του;
- Otto Weininger
Δε συνορεύεις με καμία εμπόλεμη χώρα.Theseus έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:28foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:33Μπορουμε να κανουμε ο,τι η Αυστραλια: θα σε σωσουμε, θα σε περιθαλψουμε και θα σου πληρωσουμε το εισιτηριο. Δικαιωμα εγκαταστασης ομως στην Ευρωπη, απο τη στιγμη που ηρθες μεσω θαλασσης διασχιζοντας μη επικινδυνες χωρες, δεν αποκτας ποτε των ποτων, δεν πα να εισαι εγκυος αντιστασιακη νομπελιστρια ειρηνης με σημαδια βασανιστηριων στη μουρη σου.ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:21
Πήρα θέση και είναι ξεκάθαρη. Αν μπορούν να γίνουν περιπολίες, θαλάσσιοι φράχτες ή κάποια συνεργασία με τις χώρες από τις οποίες έρχονται, καλώς να γίνουν. Θεωρώ ότι είναι απίθανο αλλά δεν είμαι εναντίον. Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω. Είναι η τρίτη φορά.
Έχω ζητήσει δε και σε αυτό το νήμα και σε παλιότερα, παραδειγματική τιμωρία των διακινητών.
Αλλά. Από την στιγμή που για κάποιο λόγο βρεθεί άνθρωπος στη θάλασσα υπάρχει η ηθική και νομική υποχρέωση να τον βοηθήσουμε. Αυτό το γνωρίζουν και οι διακινητές που βυθίζουν εσκεμμένα τις βάρκες στο Αιγαίο. ΟΚ, είμαστε σε μειονεκτική θέση όταν γίνει αυτό. Το αποδέχομαι. Δεν βλέπω εύκολη λύση. Τι θέλεις να κάνω; Το να σου πω άστους να πνιγούν για να μάθουν οι άλλοι, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εδώ σταματούν οι λύσεις που μπορώ να σκεφτώ σήμερα ως εφικτές.
Τον Σύριο; Ή τον οποιοδήποτε από εμπόλεμη χώρα, που δεν μπορείς να τον στείλεις πίσω στην πατρίδα του;
Ναι, δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι όλοι τους παράνομα εδώ, ακόμα κι οι Σύριοι είναι λαθρομετανάστες.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:33Δε συνορεύεις με καμία εμπόλεμη χώρα.Theseus έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:28foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:33
Μπορουμε να κανουμε ο,τι η Αυστραλια: θα σε σωσουμε, θα σε περιθαλψουμε και θα σου πληρωσουμε το εισιτηριο. Δικαιωμα εγκαταστασης ομως στην Ευρωπη, απο τη στιγμη που ηρθες μεσω θαλασσης διασχιζοντας μη επικινδυνες χωρες, δεν αποκτας ποτε των ποτων, δεν πα να εισαι εγκυος αντιστασιακη νομπελιστρια ειρηνης με σημαδια βασανιστηριων στη μουρη σου.
Αλλά τον λαθρομετανάστη από το Πακιστάν τον στέλνεις στο Πακιστάν.
Τον Σύριο δεν μπορείς να τον στείλεις στη Συρία
Για αυτους να υπαρχουν νομιμοι διαυλοι.Theseus έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:28foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:33Μπορουμε να κανουμε ο,τι η Αυστραλια: θα σε σωσουμε, θα σε περιθαλψουμε και θα σου πληρωσουμε το εισιτηριο. Δικαιωμα εγκαταστασης ομως στην Ευρωπη, απο τη στιγμη που ηρθες μεσω θαλασσης διασχιζοντας μη επικινδυνες χωρες, δεν αποκτας ποτε των ποτων, δεν πα να εισαι εγκυος αντιστασιακη νομπελιστρια ειρηνης με σημαδια βασανιστηριων στη μουρη σου.ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:21
Πήρα θέση και είναι ξεκάθαρη. Αν μπορούν να γίνουν περιπολίες, θαλάσσιοι φράχτες ή κάποια συνεργασία με τις χώρες από τις οποίες έρχονται, καλώς να γίνουν. Θεωρώ ότι είναι απίθανο αλλά δεν είμαι εναντίον. Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω. Είναι η τρίτη φορά.
- Otto Weininger
Φυσικά και μπορείς. Στην Δαμασκό.Theseus έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:37Ναι, δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι όλοι τους παράνομα εδώ, ακόμα κι οι Σύριοι είναι λαθρομετανάστες.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:33Δε συνορεύεις με καμία εμπόλεμη χώρα.Theseus έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:28
Αλλά τον λαθρομετανάστη από το Πακιστάν τον στέλνεις στο Πακιστάν.
Τον Σύριο δεν μπορείς να τον στείλεις στη Συρία
- Otto Weininger
Το Συριος από μόνος του δεν λέει τίποτα. Αν είναι Συριος που φοβάται να παει στην Δαμασκό ή όποιο άλλο μέρος ελέγχει ο Ασαντ, γιατί τόσο καιρό πολεμούσε μαζί με τα τζιχαντια, τότε ψόφος.foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:50Για αυτους να υπαρχουν νομιμοι διαυλοι.Theseus έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:28foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:33
Μπορουμε να κανουμε ο,τι η Αυστραλια: θα σε σωσουμε, θα σε περιθαλψουμε και θα σου πληρωσουμε το εισιτηριο. Δικαιωμα εγκαταστασης ομως στην Ευρωπη, απο τη στιγμη που ηρθες μεσω θαλασσης διασχιζοντας μη επικινδυνες χωρες, δεν αποκτας ποτε των ποτων, δεν πα να εισαι εγκυος αντιστασιακη νομπελιστρια ειρηνης με σημαδια βασανιστηριων στη μουρη σου.
Μόνο στη βορειοδυτική Συρία έχουν θυλακες οι ισλαμιστες αντάρτεςOtto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2023, 18:53Το Συριος από μόνος του δεν λέει τίποτα. Αν είναι Συριος που φοβάται να παει στην Δαμασκό ή όποιο άλλο μέρος ελέγχει ο Ασαντ, γιατί τόσο καιρό πολεμούσε μαζί με τα τζιχαντια, τότε ψόφος.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Το ενδεχόμενο ο Συρίος να ήθελε να ζήσει ειρηνικά και να μην ήθελε να πολεμήσει ούτε υπέρ του Ασαντ η υπέρ των τζιχαντιστων ούτε που σας πέρασε από το μυαλό.
Επίσης να θυμίσω ότι η Συρία είναι σε καθεστώς κυρώσεων με την συμμετοχή της Ελλάδας όπου οδηγούν τους Συριους σε εξαθλίωση.
Επίσης να θυμίσω ότι η Συρία είναι σε καθεστώς κυρώσεων με την συμμετοχή της Ελλάδας όπου οδηγούν τους Συριους σε εξαθλίωση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-