!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ουγγαρία: Ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος πρεσβευτής των ΗΠΑ κατήγγειλε την "ομοφοβική και οπορτουνιστική" πολιτική της κυβέρνηση
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Ουγγαρία: Ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος πρεσβευτής των ΗΠΑ κατήγγειλε την "ομοφοβική και οπορτουνιστική" πολιτική της κυβέρ
Πατέρα, μητέρα από δω ο φίλος μου Ζεράρντ. γιατρός, μιλάει πέντε γλώσσες και καταπληκτικός γαμιάς. Δηλαδή Κάπου δεν μου κάθεται καλά όλο αυτό. Το πραιντ,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Ουγγαρία: Ο ανοιχτά ομοφυλόφιλος πρεσβευτής των ΗΠΑ κατήγγειλε την "ομοφοβική και οπορτουνιστική" πολιτική της κυβέρ
Κάτσε να σου δείξω μια φωτογραφία του γιου μου. Α είναι φοβερός. Να εδώ ρουφάει μια πούτσα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι πρόβλημα έχετε με τους γκέι; Κομμουνιστές και ακροδεξιοί;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτός είναι ο δικός του στόχος πάντως.Δεν είναι το πρώτο εθνικό κίνημα που πλασάρεται σε μια παγκόσμια ιδεολογική διαμάχη για να ωφεληθεί.Scouser έγραψε: 18 Ιουν 2023, 12:45Πιστεύεις πραγματικά ότι ο Ορμπάν φαντάζεται ότι θα πάρει κάποτε η Ουγγαρία την Τρανσυλβανία απο τη Ρουμανία; Ή μήπως θεωρείς ότι το πρόβλημα του συστήματος Σορος με τον Ορμπάν είναι αυτο;πατησιωτης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 19:58Ο ορμπανισμός πάντως ξεκίνησε όταν οι ΗΠΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να απαιτήσουν από τη Ρουμανία να αποδώσει τη Τρανσυλβανία στην Ουγγαρία που ζει η μειονότητά τους.έργο_μακέτο έγραψε: 17 Ιουν 2023, 09:53 Το ερώτημα είναι αν η βοθροποίηση της Ανατολικής Ευρώπης ξεκίνησε πριν η μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ.![]()
Τα έχω πει πολλές φορές στους εδώ θιασώτες του Όρμπαν ότι όλα αυτά που κάνει είναι προπέτασμα καπνού για τις εθνικιστικές επεκτατικές επιδιώξεις του,τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια με τις διάφορες Κατίνες να λένε για Ούγγρους πέραν των συνόρων και τα παρόμοια.
Ο ίδιος ο Όρμπαν ήταν στο σύστημα Σόρος αρχικά ελπίζοντας ότι μετά τη Γιουγκοσλαβία οι Αμερικανοί θα διαλύσουν και τη Ρουμανία στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Όμως αυτό δεν έγινε.
Όταν κατάλαβε ότι η Ρουμανία σώζεται και γίνεται μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ άρχισε αυτός τις "αιρετικές" απόψεις του που έχουν ευδιάκριτο στόχο : να διαλυθεί η ΕΕ και το ΝΑΤΟ,να μπεί στο ευρωπαικό παιγνίδι και η Ρωσία και γενικά να ανακατευθεί η τράπουλα στην Ευρώπη για να αρπάξει αυτός τις περιοχές που θέλει.
Αυτό βέβαια το ξέρουν και οι Ρουμάνοι που δεν μιλάνε επί του παρόντος γιατί δεν έχουν λόγο αλλά και πολλοί άλλοι και φυσικά και η ελληνική πολιτική ηγεσία που ξέρει ότι σε όλους τους παγκοσμίους πολέμους ήταν στο αντίθετο στρατόπεδο από την Ουγγαρία γιατί έτσι διαμορφώνεται με καραμπόλες ο γεωπολιτικός χάρτης στα Βαλκάνια.
Μόνο οι χαμηλονοήμονες ακροδεξιοί δεν το έχουν καταλάβει που νομίζουν ότι είναι κάποιος αγνός Ευρωπαίος πατρίώτης αλλά αυτό είναι φυσικό.
Θα μπορούσε να γίνει και η ερώτηση : πιστεύεις ότι το πρόβλημα της Ιεράς Συμμαχίας ήταν να μη γίνει η Πελοπόννησος και η Στερεά ανεξάρτητη από τον σουλτάνο;
O Όρμπαν πάντως αυτό θέλει - διάλυση ΕΕ και ΝΑΤΟ και αποχώρηση της Αμερικής από την Ευρώπη για να έχει μια ευκαιρία να αλλάξει τα σύνορα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θέλω να πω. Αν δεν είσαι ομοφοβικός γιατί να μην τραβήξεις μια μαλακία στον φίλο σου που είναι ομοφυλόφιλος. Εσένα δεν σε πειράζει αφού δεν ειλσαι ομοφοβικός κι ο φίλος σου το ευχαριστιέται. Τι συμβαίνει; Α δεν ξέρω.
- Eθνικοκοινωνιστης
πληρωνεται και προωθει ατζεντες απο αυτες που εσυ ψηφιζεις που ενισχυουν τον εκφυλισμο και την διαστροφηpanos291 έγραψε: 17 Ιουν 2023, 09:21 Για να πρωωθει τα συμφέροντα των ΗΠΑ πληρωνεται ο πρεσβης ή αυτα του κωλου του?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν διαφωνώ μ' αυτά αλλά έχει και κολλήματα και εμμονές.southern έγραψε: 18 Ιουν 2023, 13:58Είναι έξυπνος, διαβασμένος και δεν είναι επιθετικός προς τους απέναντι του. Το τελευταίο είναι τεράστιο προσόν εδώ μέσα. ΣυμπαθήςGreen Dragon έγραψε: 18 Ιουν 2023, 12:49Κάθεται και βρίσκει δικαιολογίες για τα πάντα, θα ήταν καλός κυβερνητικός εκπρόσωπος.Scouser έγραψε: 18 Ιουν 2023, 12:45
Πιστεύεις πραγματικά ότι ο Ορμπάν φαντάζεται ότι θα πάρει κάποτε η Ουγγαρία την Τρανσυλβανία απο τη Ρουμανία; Ή μήπως θεωρείς ότι το πρόβλημα του συστήματος Σορος με τον Ορμπάν είναι αυτο;
- Green Dragon
Εγώ με τους ίδιους κανένα αλλά με την διαφήμιση του προϊόντος πάρα πολλά.Libre arbitre έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43 Τι πρόβλημα έχετε με τους γκέι; Κομμουνιστές και ακροδεξιοί;
- Libre arbitre
Laissez faire, laissez passer.Green Dragon έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:54Εγώ με τους ίδιους κανένα αλλά με την διαφήμιση του προϊόντος πάρα πολλά.Libre arbitre έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43 Τι πρόβλημα έχετε με τους γκέι; Κομμουνιστές και ακροδεξιοί;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Οι Κομμουνιστής δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους γκέισας.Libre arbitre έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43 Τι πρόβλημα έχετε με τους γκέι; Κομμουνιστές και ακροδεξιοί;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
οι κεφαλαιοκρατες προωθουν τις ατζεντες αυτεςGreen Dragon έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:54Εγώ με τους ίδιους κανένα αλλά με την διαφήμιση του προϊόντος πάρα πολλά.Libre arbitre έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43 Τι πρόβλημα έχετε με τους γκέι; Κομμουνιστές και ακροδεξιοί;
μαλθουσιανες πολιτικες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Green Dragon
Ένα μεγάλο τμήμα τους ναι, παλιότερα ήταν και μεγαλύτερο. Έχει πέσει τρελό χρήμα στην παπαρολογία του δικαιωματισμού.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:11 οι κεφαλαιοκρατες προωθουν τις ατζεντες αυτες
μαλθουσιανες πολιτικες![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι πλεον προυποθεση για να εχεις ρευστοτητα πλεονGreen Dragon έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:16Ένα μεγάλο τμήμα τους ναι, παλιότερα ήταν και μεγαλύτερο. Έχει πέσει τρελό χρήμα στην παπαρολογία του δικαιωματισμού.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:11 οι κεφαλαιοκρατες προωθουν τις ατζεντες αυτες
μαλθουσιανες πολιτικες![]()
που θα παει σε λιγους μηνε ςθα το καταλαβετε
και ολα περιστρεφονται απο την καταστροφη του γηγενους ινσελ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Libre arbitre
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι είναι ελαφρώς πιο ανεκτικοί από τους ακροδεξιούς. Δηλαδή καθόλου ανεκτικοί. Και φάνηκε και στα ψηφίσματα στην Βουλή.zteo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:09Οι Κομμουνιστής δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους γκέισας.Libre arbitre έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43 Τι πρόβλημα έχετε με τους γκέι; Κομμουνιστές και ακροδεξιοί;
Εάν εννοείς για τον γάμο ομοφυλόφιλων οι κομμουνιστες είναι ενάντια στον θεσμό του γάμου γενικότερα .Libre arbitre έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:27Εγώ πάλι θα έλεγα ότι είναι ελαφρώς πιο ανεκτικοί από τους ακροδεξιούς. Δηλαδή καθόλου ανεκτικοί. Και φάνηκε και στα ψηφίσματα στην Βουλή.zteo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:09Οι Κομμουνιστής δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους γκέισας.Libre arbitre έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43 Τι πρόβλημα έχετε με τους γκέι; Κομμουνιστές και ακροδεξιοί;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 163 Απαντήσεις
- 3908 Προβολές
-