Για να είσαι σωστός όμως, θα πρέπει να κλειδώσεις και τούτο εδώ.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:10 Γιατί κλειδώθηκε το νήμα που ρωτούσε γιατί κλειδώθηκε το νήμα;
Ad nauseam
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί κλειδώθηκε απο τον Συντονισμό το νήμα της Πασιφάης
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Γιατί κλειδώθηκε απο τον Συντονισμό το νήμα της Πασιφάης
Μην ανησυχείς, όλο και κάποιος θα βρεθεί να ανοίξει καινούργιο για να σε ρωτήσει γιατί το κλείδωσες κι αυτό...
Μπορεί να γίνει κάτι πιο απλό.
Να παίξει λίστα. Όποιος γουστάρει ας την ανεβάσει.
Να παίξει λίστα. Όποιος γουστάρει ας την ανεβάσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πολυ σπανια διαφωνω με σενα σε οτιδηποτε γραφεις αλλα σε αυτο ειδικα διαφωνωΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:28Εγώ δεν συμφωνώ.nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:21 συμφωνω με οτι εγραψε ο OANNHSEA..πρεπει να κοιταζουμε καταματα την αληθεια
Αυτό που βλέπω είναι οι δύο όψεις της ίδιας "ανθρωπίζουσας" προσέγγισης.
Το ποια θεωρείται/εκλαμβάνεται ως σκοτεινή και φωτεινή πλευρά του φεγγαριού, είναι άλλο θέμα.
και μου την σπας λιγακι που αδυνατεις να καταλαβεις οτι βρισκομαστε σε μια κρισιμη κατασταση
οπου την λυση θα ερθει απο την σκοτεινη πλευρα που λες και συ
υσ αυτες τις μερες πραγματικα σιχαθηκα καθε ειδος αριστερου -ειναι πραγματικα αρρωστοι
Εγώ έχω σιχαθεί τον "ανθρωπισμό" της αριστεράς εδώ και χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίξω όποια "αντιαριστερή" άποψη, θεωρώ ότι παίζει σε ένα αντίστοιχο αντίβαρο.nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:36πολυ σπανια διαφωνω με σενα σε οτιδηποτε γραφεις αλλα σε αυτο ειδικα διαφωνωΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:28Εγώ δεν συμφωνώ.nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:21 συμφωνω με οτι εγραψε ο OANNHSEA..πρεπει να κοιταζουμε καταματα την αληθεια
Το ποια θεωρείται/εκλαμβάνεται ως σκοτεινή και φωτεινή πλευρά του φεγγαριού, είναι άλλο θέμα.
και μου την σπας λιγακι που αδυνατεις να καταλαβεις οτι βρισκομαστε σε μια κρισιμη κατασταση
υσ αυτες τις μερες πραγματικα σιχαθηκα καθε ειδος αριστερου -ειναι πραγματικα αρρωστοι
Και ακριβώς γι' αυτό, θεωρώ τους εθνικίζοντες στο υπάρχον χρονικό πλαίσιο επίσης προβληματικούς γιατί το μόνον που κάνουν είναι να αλείφουν βούτυρο στο πσωμάκι των αριστερών παρταλιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο ρεαλιστής ξέρει ότι η Ιστορία προχωράει αδιαφορώντας για τις φοβίες και τις ιδεολογικές μας εμμονέςOtto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:14Χρειάζεται μάζεμα για να ξεχωρίσουμε τους ρεαλιστές από τους πραγματικά μαθροψυχουςBeria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:05 Ο νους και η ψυχή ορισμένων είναι τόσο μαύρα που δεν σώζεται με ένα κλείδωμα νήματος.
Μάζεμα και υποχρεωτική ψυχοθεραπεία χρειαζεται
Ο ρεαλιστής ξέρει ότι όταν κινηθεί ο μοχλός της Ιστορίας δεν σταματάει με τίποτα. Ούτε με φράχτες, ούτε με στρατούς.
Ο μαυρόψυχος ουρλιάζει σαν κακομαθημένο ανήλικο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
και εμεις που νομιζαμε οτι ''Οι λαοί γράφουν την Ιστορία''...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ισως επειδη εισαι γυναικα δεν κατανοεις οτι την βια μονο με την βια την καταστελνειςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:41Εγώ έχω σιχαθεί τον "ανθρωπισμό" της αριστεράς εδώ και χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίξω όποια "αντιαριστερή" άποψη, θεωρώ ότι παίζει σε ένα αντίστοιχο αντίβαρο.nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:36πολυ σπανια διαφωνω με σενα σε οτιδηποτε γραφεις αλλα σε αυτο ειδικα διαφωνωΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:28
Εγώ δεν συμφωνώ.
Και ακριβώς γι' αυτό, θεωρώ τους εθνικίζοντες στο υπάρχον χρονικό πλαίσιο επίσης προβληματικούς γιατί το μόνον που κάνουν είναι να αλείφουν βούτυρο στο πσωμάκι των αριστερών παρταλιών.
και απο παντα ιστορικα αν το δουμε-να σου πω ακριβως τι εννοω -εγω αποδεχομαι
τα βρωμικα χερια που θα με βοηθησουν ..εσυ οχι και εκει ειναι η διαφορα γνωμης που εχουμε
συμφωνω αλλα παντα σε κυκλους γυριζουμε αρκει να μενουν αρκετοι για να γυρισουν τον τροχο παλιBeria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:49Ο ρεαλιστής ξέρει ότι η Ιστορία προχωράει αδιαφορώντας για τις φοβίες και τις ιδεολογικές μας εμμονέςOtto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:14Χρειάζεται μάζεμα για να ξεχωρίσουμε τους ρεαλιστές από τους πραγματικά μαθροψυχουςBeria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:05 Ο νους και η ψυχή ορισμένων είναι τόσο μαύρα που δεν σώζεται με ένα κλείδωμα νήματος.
Ο ρεαλιστής ξέρει ότι όταν κινηθεί ο μοχλός της Ιστορίας δεν σταματάει με τίποτα. Ούτε με φράχτες, ούτε με στρατούς.
Το θέτεις κάπως ποιητικά ή μου φαίνεται;Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:49Ο ρεαλιστής ξέρει ότι η Ιστορία προχωράει αδιαφορώντας για τις φοβίες και τις ιδεολογικές μας εμμονέςOtto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:14Χρειάζεται μάζεμα για να ξεχωρίσουμε τους ρεαλιστές από τους πραγματικά μαθροψυχουςBeria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:05 Ο νους και η ψυχή ορισμένων είναι τόσο μαύρα που δεν σώζεται με ένα κλείδωμα νήματος.
Εσύ, ως ρεαλιστής να υποθέσω, τί ακριβώς προτείνεις;
Σε ρεαλιστικό πάντα πλαίσιο σύμφωνα με τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά δεδομένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια χαρά την αντιλαμβάνομαι τη βία σαν γυναίκα και ακριβώς γι' αυτό, από ένα σημείο και μετά, είμαι υπέρ της αυτοδικίας.nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:52ισως επειδη εισαι γυναικα δεν κατανοεις οτι την βια μονο με την βια την καταστελνειςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:41Εγώ έχω σιχαθεί τον "ανθρωπισμό" της αριστεράς εδώ και χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίξω όποια "αντιαριστερή" άποψη, θεωρώ ότι παίζει σε ένα αντίστοιχο αντίβαρο.nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:36
πολυ σπανια διαφωνω με σενα σε οτιδηποτε γραφεις αλλα σε αυτο ειδικα διαφωνω
τα βρωμικα χερια που θα με βοηθησουν ..εσυ οχι και εκει ειναι η διαφορα γνωμης που εχουμε
Κι επειδή κάτι ξέρω από ιστορία, οι "βρώμικες" συμμαχίες πάντα καταλήγουν σε ιστορικό κουβά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σιγα μην σου απαντησει τωρα!και να σου απαντησει θα ειναι κατι για τον σημερινο καιρο
Δεν προτείνω. Βλέπω ότι η Ευρώπη έκλεισε τον κύκλο της και έχει δύο δρόμους να πάειΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:55Το θέτεις κάπως ποιητικά ή μου φαίνεται;Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:49Ο ρεαλιστής ξέρει ότι η Ιστορία προχωράει αδιαφορώντας για τις φοβίες και τις ιδεολογικές μας εμμονέςOtto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:14
Χρειάζεται μάζεμα για να ξεχωρίσουμε τους ρεαλιστές από τους πραγματικά μαθροψυχους
Είτε θα γίνει η Ντίσνεϊλαντ πλουσίων από την ανατολή, ή θα υποδεχτεί εκατομμύρια Αφρικανούς και Ασιάτες για να τονώσει το δημογραφικό της πρόβλημα και να επιβιώσει ως παραγωγική ήπειρος
Κι αυτό δεν αλλάζει με υστερικές κραυγές από τυπακια σαν τον ΟΑΝΗΣΕΑ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
τα ξερω αυτα ..παμε σε κατι αλλο δεν θυμαμαι το ονομα αυτου του μαλακα που κατεβηκε πρωτοςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:58Μια χαρά την αντιλαμβάνομαι τη βία σαν γυναίκα και ακριβώς γι' αυτό, από ένα σημείο και μετά, είμαι υπέρ της αυτοδικίας.nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:52ισως επειδη εισαι γυναικα δεν κατανοεις οτι την βια μονο με την βια την καταστελνειςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:41
Εγώ έχω σιχαθεί τον "ανθρωπισμό" της αριστεράς εδώ και χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποστηρίξω όποια "αντιαριστερή" άποψη, θεωρώ ότι παίζει σε ένα αντίστοιχο αντίβαρο.
Κι επειδή κάτι ξέρω από ιστορία, οι "βρώμικες" συμμαχίες πάντα καταλήγουν σε ιστορικό κουβά.
στην τροια ενω γνωριζε τον χρησμο οτι θα πεθανει ...σε κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου
και φυσικα εχουν γινει επανειλημμενα στην ιστορια μας
τα βλεπεις γαλη; ακριβως το ιδιο σκεπτικο που εχεις και συ ..ασχετα αν εσυ το θετεις διαφορετικαBeria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:01Δεν προτείνω. Βλέπω ότι η Ευρώπη έκλεισε τον κύκλο της και έχει δύο δρόμους να πάειΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:55Το θέτεις κάπως ποιητικά ή μου φαίνεται;Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:49
Ο ρεαλιστής ξέρει ότι η Ιστορία προχωράει αδιαφορώντας για τις φοβίες και τις ιδεολογικές μας εμμονές
Είτε θα γίνει η Ντίσνεϊλαντ πλουσίων από την ανατολή, ή θα υποδεχτεί εκατομμύρια Αφρικανούς και Ασιάτες για να τονώσει το δημογραφικό της πρόβλημα και να επιβιώσει ως παραγωγική ήπειρος
ομως σαν αποτελεσμα λετε τα ιδια
Εχει η Ευρώπη δημογραφικό πρόβλημα?Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:01Δεν προτείνω. Βλέπω ότι η Ευρώπη έκλεισε τον κύκλο της και έχει δύο δρόμους να πάειΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:55Το θέτεις κάπως ποιητικά ή μου φαίνεται;Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:49
Ο ρεαλιστής ξέρει ότι η Ιστορία προχωράει αδιαφορώντας για τις φοβίες και τις ιδεολογικές μας εμμονές
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση