Στην περίπτωση του πιλότου η ΕΛΑΣ είχε προσπαθήσει να φορτώσει κανονικά το έγκλημα σε έναν άσχετο, Γεωργιανό νομίζω.masterridley έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:42 Δεν ξέρω ρε φίλε, αν ισχύουν αυτά και δεν είναι ο δολοφόνος, τότε θα είναι σαν ταινία όπου φορτώνουν επίτηδες έναν άσχετο με όλα τα στοιχεία για να αποπροσανατολίσουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
-
Δημοκράτης
Η juni το έγραψε που γενικώς γραφει ότι της κατέβει. Είναι ο θρυλικός Καλντρον. Πολύ χοντρο το κόβουμε και απίθανο μάλιστα σε ημέρες υπηρεσιακής να κρίνουν ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή. Αν την βρουν νεκρή υποθέτω σχεδόν άμεσα θα βρουν ποιον υην σκότωσε από σημάδια, dna, σπέρματα κτλ καταρχάς θα ξέρουν αν ήταν βιασμενη , αν την έδειραν , πως πέθανε κτλjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:43Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:39Τα δεδομένα ως τώρα και με την ομολογια του μπαγκλαντεσιανου είναι η γκόμενά ήταν λιαρδα, ότι την πηδηξε σπίτι του, ότι το κινητό της βρέθηκε χωρίς σιμ 500 μέτρα από το σπίτι του και ότι ο μπαγκλαντεσιανος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ότι την επόμενη μέρα έβγαλε εισιτήριο για Ιταλίαjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:35
Ε καλά, οποια μεθάει μπαίνει σε αμάξι με 5 αγνωστους; ο ένας ομολόγησε εντωμεταξύ ότι πηδήχτηκαν![]()
Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχουν βρει στην Κω, κάποιος το έγραψε πριν, είναι πώς το μεταφέρουμε μετά το κλάμα για τους πνιγμένους
Εν τω μεταξύ, το δεξιό εθνικιστικό σκουπιδαριο αγωνιά και παρακαλάει να έχει δολοφονηθεί η άτυχη κοπέλα και δράστης να είναι ο μετανάστης από το Μπαγκλαντές.
Μιλάμε για αρρώστια και κατάντια μαζί.
Μιλάμε για αρρώστια και κατάντια μαζί.
- Υδράργυρος
Δεν ξερουμε λεπτομερειες ακομα. Ελπιζω οι αστυνομικοι να κανουν καλα τη δουλεια τουςjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:35Ε καλά, οποια μεθάει μπαίνει σε αμάξι με 5 αγνωστους; ο ένας ομολόγησε εντωμεταξύ ότι πηδήχτηκανΥδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:31Γιατι ηταν μεθυσμενη; μηπως ειχε τσακωθει με τον δικο της (για ακομα μια φορα) και του ειπε να χωρισουνε και αυτος μεθυσμενος επισης... δεν ξερεις τι γινεται. Ας το βρουν οι αστυνομικοι, η δουλεια τους ειναιjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:13 Μιλάμε για ένα μεθυσμένο μπουμπουκι που το φόρτωσαν 5 μπαγκλαντοπακιδες
Χεστηκα τι θα πειτε για μένα, πείτε με Χίτλερ για μένα παιδες είναι τι κάνει νιάου νιάου
-
Δημοκράτης
Νομίζω ότι απλώς πουλούσαν παππα στα κανάλια για να κάνει μαλάκια ο πιλότοςrunner έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:46Στην περίπτωση του πιλότου η ΕΛΑΣ είχε προσπαθήσει να φορτώσει κανονικά το έγκλημα σε έναν άσχετο, Γεωργιανό νομίζω.masterridley έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:42 Δεν ξέρω ρε φίλε, αν ισχύουν αυτά και δεν είναι ο δολοφόνος, τότε θα είναι σαν ταινία όπου φορτώνουν επίτηδες έναν άσχετο με όλα τα στοιχεία για να αποπροσανατολίσουν.
Πράγμα που μπορεί να γίνεται και τωρα. Δηλαδή πολλά από όσα ακούμε να είναι ψέματα της αστυνομίας μέχρι να δέσουν την υπόθεση
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Επίσης ρε πστ μου υπάρχει ποτέ άλλη κατάληξη απ'αυτή? Κακώς την άφησε και πήγε.
Μου θυμίζει μια φορά που έκανα εθελοντισμό με κάτι διεθνείς φοιτητές και η Τουρκάλα επέμεινε να μείνει στο Χαλάνδρι που είχαμε πάει για έξοδο, μόνη της μαζί με κάτι Έλληνες που μόλις είχαμε βρει εκεί στην πλατεία!
Εγώ είπα ωχ, την ρώτησα είσαι σίγουρη; όλα οκ; κτλ αλλά αυτή ήταν ανένδοτη.
Ε, την επόμενη μέρα ήταν ΠΟΛΥ αδιάθετη, δεν μιλούσε καθόλου, την ρωτούσαμε τι έχει και δεν απαντούσε. Οπότε δεν ήταν hangover, αλλά κάτι συνέβη πιθανά βιασμός κατ'εμέ... αλλά ποιος ξέρει.
Μου θυμίζει μια φορά που έκανα εθελοντισμό με κάτι διεθνείς φοιτητές και η Τουρκάλα επέμεινε να μείνει στο Χαλάνδρι που είχαμε πάει για έξοδο, μόνη της μαζί με κάτι Έλληνες που μόλις είχαμε βρει εκεί στην πλατεία!
Εγώ είπα ωχ, την ρώτησα είσαι σίγουρη; όλα οκ; κτλ αλλά αυτή ήταν ανένδοτη.
Ε, την επόμενη μέρα ήταν ΠΟΛΥ αδιάθετη, δεν μιλούσε καθόλου, την ρωτούσαμε τι έχει και δεν απαντούσε. Οπότε δεν ήταν hangover, αλλά κάτι συνέβη πιθανά βιασμός κατ'εμέ... αλλά ποιος ξέρει.
mao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:44Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:37
Ρε ε ει και έχω γνωρίσει τέτοιους, μια την έχω και φίλη στην Ολλανδία αλλά είναι λίγοι. Η πρώην μου ήταν πολωνεζα όμως και πηγαίναμε για γάμο. Έχω πολλούς φίλους από εκεί οι περισσότεροι πολωνοι είναι 10χ πιο συντηρητικοί από εμάς
είναι όμως και 10χ και στο αλκόολ σχετικά με εμάς. Αυτό πλήρωσε πολύ ακριβά η Πολωνή.
Ασχετο-σχετικο με το ποστ, αν δεν κανω λαθος, ζειτε και οι δυο στη Βορεια Ευρωπη. Αυτο που μου κανει εντυπωση εδω στο Νησι ειναι το ποσες γυναικες απο την Ανατολικη Ευρωπη σχετιζονται και κανουν οικογενεια με Μουσουλμανους Ασιατικης καταγωγης. Αρκετες απο αυτες αναγκαζονται και κανουν convert με μαντιλες και τετοια για να γινουν αποδεκτες απο την οικογενεια του αντρα, οσες δεν ασπαζονται το Ισλαμ αντιμετωπιζονται ιδιως απο τις πεθερες και τις κουνιαδες ως πουτ@νες - και το λεω με μεγαλη λυπη ως γυναικα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό θα ήταν καλή τακτική βασικά, αν δεν έχουν στοιχεία. Αλλά είναι δυνατόν να φορτώσουν τόσα άσχετα σε έναν αθώο, έστω και για να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο; Αυτό θα ήταν σκάνδαλο μεγατόνων.runner έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:46Στην περίπτωση του πιλότου η ΕΛΑΣ είχε προσπαθήσει να φορτώσει κανονικά το έγκλημα σε έναν άσχετο, Γεωργιανό νομίζω.masterridley έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:42 Δεν ξέρω ρε φίλε, αν ισχύουν αυτά και δεν είναι ο δολοφόνος, τότε θα είναι σαν ταινία όπου φορτώνουν επίτηδες έναν άσχετο με όλα τα στοιχεία για να αποπροσανατολίσουν.
Υπόθεση;Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:49 Νομίζω ότι απλώς πουλούσαν παππα στα κανάλια για να κάνει μαλάκια ο πιλότος
Πράγμα που μπορεί να γίνεται και τωρα. Δηλαδή πολλά από όσα ακούμε να είναι ψέματα της αστυνομίας μέχρι να δέσουν την υπόθεση
Ποια υπόθεση;
Εικασίες και σενάρια δημοσιογράφων είναι όλο αυτό μέχρι στιγμής.
Άσε που ακούγονται και σενάρια φυγής της κοπέλας στην Τουρκία.
Τα εθνογκαγκα είδαν τη μαγική λέξη "Μπαγκλαντές" και χεστηκαν από τη χαρά τους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ρε μην ειστε κλουζω,αφηστε τους επαγγελματιες να βγαλουν ακρη,διοτι σιγουρα θα την βγαλουν την ακρη
εντωμεταξυ σε φωτο στο πρωτο θεμα ειδα ψαχνει βελγικο μαλινουα,ειναι φοβερα σκυλια αυτα,δεν τους ξεφευγει τιποτα.
εντωμεταξυ σε φωτο στο πρωτο θεμα ειδα ψαχνει βελγικο μαλινουα,ειναι φοβερα σκυλια αυτα,δεν τους ξεφευγει τιποτα.
Black mirror γίναμε ρε πουστη, απλά σχολιάζουμε στη δουλειά αρρωστημένα κάθε μέρα
-
Δημοκράτης
Καλά συνέχισε εσύ την κασέτα, το νημα είναι σοβαρόrunner έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:53Υπόθεση;Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:49 Νομίζω ότι απλώς πουλούσαν παππα στα κανάλια για να κάνει μαλάκια ο πιλότος
Ποια υπόθεση;
Εικασίες και σενάρια δημοσιογράφων είναι όλο αυτό μέχρι στιγμής.
Άσε που ακούγονται και σενάρια φυγής της κοπέλας στην Τουρκία.
Τα εθνογκαγκα είδαν τη μαγική λέξη "Μπαγκλαντές" και χεστηκαν από τη χαρά τους.
Μιλάμε για ελληνική αστυνομία και μπλεγμένο έναν μετανάστη από ασιατική χώρα.masterridley έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:52 Αυτό θα ήταν καλή τακτική βασικά, αν δεν έχουν στοιχεία. Αλλά είναι δυνατόν να φορτώσουν τόσα άσχετα σε έναν αθώο, έστω και για να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο; Αυτό θα ήταν σκάνδαλο μεγατόνων.
Ταυτόχρονα ΜΜΕ και ρατσιστοσκυλολοι ανυπομονούν να ακούσουν τη φράση "αλλοδαπός δράστης".
Μόλις τελείωσα αυτό με το λυκανθρωπο παραλίγο να πάθω επιληψία από τα φλαςjason0 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:54 Black mirror γίναμε ρε πουστη, απλά σχολιάζουμε στη δουλειά αρρωστημένα κάθε μέρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πόσες φορές η αστυνομία δεν έκανε τίποτα και το μυστήριο λύθηκε λόγω Νικολούλη;Κόκκορας έγραψε: 18 Ιουν 2023, 00:54 ρε μην ειστε κλουζω,αφηστε τους επαγγελματιες να βγαλουν ακρη,διοτι σιγουρα θα την βγαλουν την ακρη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις