!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εντυπώσεις μου από την Ελληνική Octoberfest

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιωργης

Re: Εντυπώσεις μου από την Ελληνική Octoberfest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Οποιος δηλωνει ατιστερος εδω μεσα εχει ασυλο. Να ισοπεδωσουμε την ευρωπη των Εθνών επειδη ετσι τους γουσταρε τους οριενταλιστες. Κυριοι βαρεθηκα. Τελευταια δημοσιευση. Αντιο.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

wooded glade έγραψε: 27 Οκτ 2018, 13:34 Η εκδήλωση έγινε στις 19 Οκτωβρίου στο Νιάρχος.
Ομιλητές ο Γερμανός πρέσβης Πλότνερ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος Σκίμπε.
Είχε ωραία λουκάνικα, πρέτσελ, pork chops, μπισκότα και μπύρα για όλο τον κόσμο.
Παραφωνία απετέλεσε το συγκρότημα που έπαιξε στο τέλος. Έπιασαν λίγο την Σουτσενλίζελ και μετά συνέχεια τραγούδαγαν Αμερικανιές.
Αλλά ήταν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Θα πηγαίνω κάθε χρόνο.
Βυζια ειχε?
Γιωργης έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:29 Οποιος δηλωνει ατιστερος εδω μεσα εχει ασυλο. Να ισοπεδωσουμε την ευρωπη των Εθνών επειδη ετσι τους γουσταρε τους οριενταλιστες. Κυριοι βαρεθηκα. Τελευταια δημοσιευση. Αντιο.
:smt023 :wave:
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Σιγα μη φυγω ρε, λείπει απο το γλεντι η βασιλω :c020:

Ενταξει οκτωβερφεστ μια μαλακια και μιση πλεον. Βγαινεις και δε μπορεις να κανεις βημα. Μεθυσμενοι τουριστες, δημοσια κατουρηματα πανακριβη η μπυρα. Καθε χρονο και χειροτερα. Σκεφτομαι καλυτερα σε κανα χωριο οπως ελλαδα που αναπνεεις στο κατω κατω αλλωστε δεν εχετε και κουλτουρα λιαρδας. Ενταξει. Παντως σιγουρα οι μπυρες σας ειναι σκατα. Αμα εξαιρέσεις αυτη τη λεπτομέρεια ενταξει στα υπολοιπα οκ. Σουπερ. Καλα να περασετε ευχομαι. Και για να πω την αληθεια και εγω το τσιφτετέλι και τα ρεμπετικα τα κοροιδευω. Θα το κανω το καλαμπουρι μου. Μοα ζωη τξν εχουμε.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Μετά το Halloween άρχισε και το Octoberfest.
Καλό αυτό που αρχίζουμε να υιοθετούμε έστω και λίγο έθιμα άλλων χωρών.
Μην αρχίσουν να βγαίνουν οι γνωστοί γραφικοί να μιλούν για ''ξενόφερτες συνήθειες'' και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γιωργης έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:38 Σιγα μη φυγω ρε, λείπει απο το γλεντι η βασιλω :c020:

Ενταξει οκτωβερφεστ μια μαλακια και μιση πλεον. Βγαινεις και δε μπορεις να κανεις βημα. Μεθυσμενοι τουριστες, δημοσια κατουρηματα πανακριβη η μπυρα. Καθε χρονο και χειροτερα. Σκεφτομαι καλυτερα σε κανα χωριο οπως ελλαδα που αναπνεεις στο κατω κατω αλλωστε δεν εχετε και κουλτουρα λιαρδας. Ενταξει. Παντως σιγουρα οι μπυρες σας ειναι σκατα. Αμα εξαιρέσεις αυτη τη λεπτομέρεια ενταξει στα υπολοιπα οκ. Σουπερ. Καλα να περασετε ευχομαι. Και για να πω την αληθεια και εγω το τσιφτετέλι και τα ρεμπετικα τα κοροιδευω. Θα το κανω το καλαμπουρι μου. Μοα ζωη τξν εχουμε.
Να σε χει ο Θεός πάντα καλά, στην Γερμανία συνήθως για τι σε περνάνε; Τούρκο μήπως; Στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε πρόβλημα με τους Τούρκους γι αυτό ρωτάω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

''ξενόφερτες συνήθειες'' και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”