Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:38
Στο παρελθόν, που είχα αποκαλύψει τις διασυνδέσεις του (συμπεράσματα από δικά του ποστς), με απειλούσε με μηνύσεις και απαιτούσε συγνώμες. Πήρε τα τέτοια μου.
Τον προκάλεσα να προχωρήσει αλλά είναι άφραγκος μπατίρης. Δεν έχει ούτε το παράβολο να πληρώσει.
.
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς, πάντως το νήμα είναι ad hominem, και οι αναρτήσεις σου επίσης, παρ' όλα αυτά εκείνος που εμφανίζεται φουλ επιθετικός είσαι εσύ και όχι ο θιγόμενος.
Δεν θες να ξέρεις πού γράφω την γνώμη σου και το αντικείμενο της συζήτησης.
Δεν χρειάζεται, υποπτεύομαι ότι αντί να σκέφτεσαι με το μυαλό σου, σκέφτεσαι με άλλο μέρος του σώματος.
Άντε γεια τώρα γιατί έχεις αρχίσει και με κουράζεις.
Στο παρελθόν, που είχα αποκαλύψει τις διασυνδέσεις του (συμπεράσματα από δικά του ποστς), με απειλούσε με μηνύσεις και απαιτούσε συγνώμες. Πήρε τα τέτοια μου.
Τον προκάλεσα να προχωρήσει αλλά είναι άφραγκος μπατίρης. Δεν έχει ούτε το παράβολο να πληρώσει.
.
Ο Αρίστος μπορεί να είναι ώρες, ώρες σπασαρχίδης, αλλά είναι πάντα κόσμιος και ευγενής (ιδιαίτατα εάν ληφθεί υπόψη τι του έχουμε σύρει - εμού συμπεριλαμβανόμενου)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:17
Και μια απάντηση στην διατριβή του σεβαστου Σαλίβερου, πρώτο μαθητή του Πλάτωνα:
Νομίζω πως ο Άριστος γράφει καθαρά "επαγγελματικά". Ξέρει που απευθύνεται. Ο ίδιος είναι πανεξυπνος και γι'αυτό κάνει τον γητευτη των ηλιθίων.
Ρε συ ειμαι κατ' εξοχην το ειδος του ρομαντικου ηλιθιου που οχι μονο δεν επεδιωξε λεφτα απο την πολιτικη αλλα ουτε και μια στοιχειωδη αμοιβη απο τις δεκαδες ιστοσελιδες και τα δεκαδες εντυπα που γραφω, εξω απο την προσωπικη μου δουλεια που ειμαι διαφημιστης ολα τα αλλα τα κανω και για το κεφι μου, ενιοτε και απο το υστερημα μου.
.
Μα γι'αυτό έβαλα το "επαγγελματικά" σε εισαγωγικά. Δεν θεωρώ ότι κονομας με όσα γράφεις. Απλώς πιστεύω ότι χαραμίζεις ένα προπαγανδιστικό ταλέντο. Γιατί και αυτό ταλέντο είναι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα γι'αυτό έβαλα το "επαγγελματικά" σε εισαγωγικά. Δεν θεωρώ ότι κονομας με όσα γράφεις. Απλώς πιστεύω ότι χαραμίζεις ένα προπαγανδιστικό ταλέντο. Γιατί και αυτό ταλέντο είναι.
Αμα βγω στη συνταξη ισως βρω το χρονο να γραφω περισσοτερο και πανω σε θεματα που δεν ειναι πολιτικα.
.
Ποιες διασυνδεσεις μου αποκαλυψες ρε φαντασμενε;
Πες τις τωρα.
.
Να μια αδυναμία σου. Στο έχω ξαναπεί, τσιμπάς σαν κεφαλόπουλο.
Πες του κάτι σε ύφος: εντάξει ρε φίλε, παλαιότερα είχα κάποιες σχέσεις με το Κοινό της Σιών, αλλά τσακωθήκαμε για τα ποδοσφαιρικά και διακόψαμε επαφές.
Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:30
Σώπα ρε! Τί μας λες!
Να πάει στον εισαγγελέα!
Δεν πάει όμως, το αντιμετωπίζει με αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Καλό είναι, ίσως, να παραδειγματιστείς κι εσύ απ' αυτό.
.
Εσυ ως τι τον κραζεις θα 'θελα να 'ξερα...
Περνιεσαι για νορμαλ χρηστης;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αμα βγω στη συνταξη ισως βρω το χρονο να γραφω περισσοτερο και πανω σε θεματα που δεν ειναι πολιτικα.
.
Αν είχα πολιτικό κόμμα θα σε χρησιμοποιούσα σε συγκεκριμένο ρόλο. Θα ήσουν αυτός που θα αναλάμβανε να πάει σε πάνελ όταν θα ήμασταν στριμωγμένοι για να τα γαμησει όλα και να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης σε 5 λεπτά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:51
Στο διήγημα του Πόε "Το έγκλημα της οδού Μοργκ", ο πρωταγωνιστής λύνει μυστήρια δολοφονιών, απλά και μόνο διαβάζοντας άρθρα στις εφημερίδες και "ενώνοντας τις τελείες".
Ο Αρίστος κάνει ακριβώς αυτό: Ενώνει τις τελείες γεγονότων όπως ανακοινώνονται στα ΜΜΕ, καλύπτει τα κενά με φαντασία, μετασχηματίζει την πραγματικότητα κάνοντάς την πιο συναρπαστική απ' ότι είναι στ' αλήθεια.
Τα πάντα ανάγονται στην αέναη μάχη καλού vs κακού. Δεν υπάρχουν απλώς "αντικρουόμενα συμφέροντα", αλλά πάντα υπάρχει κάποιος "ήρωας" και πολεμά κάποιον τζεημσμποντικό "κακό", όπου "κακός" μπορεί να είναι και μια απόκρυφη σέχτα ισχυρών, με φολίδες ή χωρίς και με γεωπολιτικές αξιώσεις.
Σαν ένα φορουμικό chatGPT, ο Αρίστος προβαίνει σε "σύνθεση" πληροφοριών ώστε να προκύψει ένα συναρπαστικό σενάριο, που θα ζήλευε ακόμη και ο Ίαν Φλεμινγκ.
Από εκεί και πέρα, ο Αρίστος είναι συμπαθέστατος, κατά κανόνα με ευπρεπέστατη συμπεριφορά και σίγουρα πολύ καλός για παρέα και συζήτηση. Έχει πολύ καλή και ευέλικτη γραφή.
Οι απόψεις-θεωρίες του μερικές φορές είτε ενίοτε γρονθοκοπούν την κοινή λογική είτε η μία μπορεί να τσακώνεται με την άλλη, ωστόσο έχουν μπρίο και ένα υπόβαθρο με ενδιαφέρουσα πλοκή.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
.
Αν είχα πολιτικό κόμμα θα σε χρησιμοποιούσα σε συγκεκριμένο ρόλο. Θα ήσουν αυτός που θα αναλάμβανε να πάει σε πάνελ όταν θα ήμασταν στριμωγμένοι για να τα γαμησει όλα και να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης σε 5 λεπτά.
Άδωνις δηλαδή;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναύτης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:40
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς, πάντως το νήμα είναι ad hominem, και οι αναρτήσεις σου επίσης, παρ' όλα αυτά εκείνος που εμφανίζεται φουλ επιθετικός είσαι εσύ και όχι ο θιγόμενος.
Δεν χρειάζεται, υποπτεύομαι ότι αντί να σκέφτεσαι με το μυαλό σου, σκέφτεσαι με άλλο μέρος του σώματος.
Δεν ξεκίνησα εγώ την συζήτηση. Ας πρόσεχες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
.
Η αληθεια ειναι οτι γελαω με το οτι καθονται και απολογουνται ειδικα αυτοι που εχουν δικιο.
.
Εδώ που τα λέμε, σ' αυτό το πλαίσιο είναι όλες οι συζητήσεις στην τιβί.
Καλημέρα Γιάννη, κουκιά σπέρνω.
Και ακριβώς γι' αυτό την έχω κόψει. Θα την ανοίξω πάλι το βράδυ και την επόμενη των εκλογών. Μετά βλέπουμε.
Ναύτης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:32
Δεν πάει όμως, το αντιμετωπίζει με αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Καλό είναι, ίσως, να παραδειγματιστείς κι εσύ απ' αυτό.
.
Εσυ ως τι τον κραζεις θα 'θελα να 'ξερα...
Περνιεσαι για νορμαλ χρηστης;
προσβάλει βάναυσα την νοημοσύνη και την λογική μας, σαν να μας λέει στα μούτρα: είστε μαλάκες και εμείς το ανεχόμαστε;
Το νήμα δεν είναι για μένα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:43
Ναύτης έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:00
Μπορεί ο Αρίστος να ζει ολίγον πελαγωμένος στην κοσμάρα του -σε σημείο ομολογουμένως εκνευριστικό ορισμένες φορές- και να είναι κάπως ναρκισσιστής, αλλά δεν είναι επιθετικός χρήστης -εγώ τουλάχιστον δεν τον έχω δει αρξάμενο χειρών αδίκων- ούτε γράφει σκατοψυχιές.
Γενικά συμπαθής.
Είναι και παραείναι!
Με τις απύθμενες μαλακίες του προσβάλει βάναυσα την νοημοσύνη και την λογική μας, σαν να μας λέει στα μούτρα: είστε μαλάκες και εμείς το ανεχόμαστε;