Τουλάχιστον αυτουνού οι γκόμενες κατουράνε καθιστές.Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:53Έλα ρε, ειδικά τα γραφόμενα του βαντόνου να δείς (όπου δε πουλάει φίδια για γκόμενες που δήθεν του τη πέφτουν), δε χρειάζεται πολύ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για ''Ρεσιτάλ '' απανθρωπιάς κατηγορεί τη ΝΔ ο Σύριζα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για ''Ρεσιτάλ '' απανθρωπιάς κατηγορεί τη ΝΔ ο Σύριζα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δε κατουράνε καθόλου, αφού υπάρχουν όσο υπήρχε η μπριζόλα του Μπακογιάννη.Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:54Τουλάχιστον αυτουνού οι γκόμενες κατουράνε καθιστές.Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:53Έλα ρε, ειδικά τα γραφόμενα του βαντόνου να δείς (όπου δε πουλάει φίδια για γκόμενες που δήθεν του τη πέφτουνIsildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:48
Ο Μπέρια κι ο Βαντόνος το ξέρουν;
Πέρα απ' αυτό βέβαια, ο Κούλης στις περισσότερες περιπτώσεις έχει δείξει άμεσα αντανακλαστικά σε κάτι τέτοια θέματα.), δε χρειάζεται πολύ.
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι να τον ακούς καλέ; Μια απομαγνητοφώνηση είχα να κάνω σε συνέντευξή του και αποκοιμήθηκα μπέσα!!!Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:46Για τον Πλεύρη δεν θα είχα ούτε κι εγώ αντίρρηση. Για τον Βορίδη πάλι, πέρα απ' το "αμαρτωλό" παρελθόν του, δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του. Ίσα-ίσα που γουστάρω και πολύ να τον ακούω σε συζητήσεις ή στη Βουλή.stella έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:39 Ωραίος ο Κούλης, σαν τον Λούκυ Λουκ.
Περιμένουμε και τα υπόλοιπα σκουπίδια να καθαρίσει, Πλεύρη, Βορίδη και λοιπά χουντόσκυλα φασιστοειδή για να ψηφίσουμε όλοι ΝΔ. Μπροστά. Τολμηρά.
Αλλά ναι, ας ξεκινήσουμε από τον Πλεύραρο, αλλά εκεί κάνει τζιζ στον ΠΘ.
Τρίχες.Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:48Ο Μπέρια κι ο Βαντόνος το ξέρουν;Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:39Μπέρια και Βαντόνος είναι αρκετά κοντύτερα στη νουδού απ' όσο νομίζεις.Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:37
Καλά, άσε με εμένα που είμαι μουσίτσα. Παρ' όλο που ανέφερα ήδη και τον Μπογδάνο (και δεν ήταν ο μόνος). Δες πχ τι λέει εδώ ο Beria που είναι γνωστό νεοδημοκρατικό κομματόσκυλο:
viewtopic.php?p=3077900#p3077900
Πέρα απ' αυτό βέβαια, ο Κούλης στις περισσότερες περιπτώσεις έχει δείξει άμεσα αντανακλαστικά σε κάτι τέτοια θέματα.
Σε κάτι δευτεροτρίτους πάνε τ' αντανακλαστικά.
Όταν ο Κυρατσάκης (ή κάποιος άλλος "βασικός") έβγαζε φόρα παρτίδα τα στοιχεία του τύπου που πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι στη Νέα Σμύρνη, δεν έγινε τίποτα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ανεξάρτητα αν διαφωνείς ή όχι με την ουσία του λόγου του ΚρικετουIsildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:05Πέρα από την πλάκα πάντως, τις σφαλιάρες που έχει μοιράσει ο Κυριάκος σε όσους δικούς του βγάζουν τέτοιες απόψεις προς τα έξω, ο Αλέξης ούτε στα πιο υγρά του όνειρα δεν μπορεί να τις φανταστεί. Ή μάλλον, εκεί ίσως μπορεί. Αλλά μόνο εκεί. Στην πραγματική ζωή το πολύ-πολύ να διώξει για λίγες μέρες τον Πολάκη με ένα "άειιι χάσου, μυρμηγκάκι" και να τον ξαναφέρει πίσω άμεσα, μόλις ο δεύτερος αρχίσει να γρυλίζει και να βγάζει καπνούς απ' τα αυτιά.georgebi έγραψε: 16 Ιουν 2023, 18:49 Μπράβο Κυριάκο.... μην δίνεις την ευκαιρία στους ζαιους ούτε κιχ να βγάλουν
η επιλογή του να μιλήσει ετσι στην συγκεκριμένη συγκυρία ήταν ο ορισμός της ηλιθιότητας
και η ακαριαία αντίδραση του Μητσοτάκη ήταν ο ορισμός του - όσο και αν δεν του φαίνεται - αρχηγού με @@
Και όσο περνάνε τα χρονια όλο και περισσότερο αποδεικνύεται πως ούτε ηλίθιος ειναι ο Κουλης ούτε από ηλίθιους θέλει να περιστοιχίζεται
Βέβαια αυτό έχει και τα μειονεκτήματα του
φερ ειπείν ένα 20 - 30% του Ελληνικού λαού δυσκολεύεται να ταυτιστεί μαζί του
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εμένα μ' αρέσει να τον ακούω.stella έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:57Τι να τον ακούς καλέ; Μια απομαγνητοφώνηση είχα να κάνω σε συνέντευξή του και αποκοιμήθηκα μπέσα!!!Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:46Για τον Πλεύρη δεν θα είχα ούτε κι εγώ αντίρρηση. Για τον Βορίδη πάλι, πέρα απ' το "αμαρτωλό" παρελθόν του, δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του. Ίσα-ίσα που γουστάρω και πολύ να τον ακούω σε συζητήσεις ή στη Βουλή.stella έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:39 Ωραίος ο Κούλης, σαν τον Λούκυ Λουκ.
Περιμένουμε και τα υπόλοιπα σκουπίδια να καθαρίσει, Πλεύρη, Βορίδη και λοιπά χουντόσκυλα φασιστοειδή για να ψηφίσουμε όλοι ΝΔ. Μπροστά. Τολμηρά.
Αλλά ναι, ας ξεκινήσουμε από τον Πλεύραρο, αλλά εκεί κάνει τζιζ στον ΠΘ.
Ποιον πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι στη Νέα Σμύρνη βρε ποκοπίκο;Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:58Τρίχες.
Όταν ο Κυρατσάκης (ή κάποιος άλλος "βασικός") έβγαζε φόρα παρτίδα τα στοιχεία του τύπου που πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι στη Νέα Σμύρνη, δεν έγινε τίποτα.
Τον "πονάω ρε μαλάκα;"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να δεις την άποψή μου στο μπολνταρισμένο...georgebi έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:59Ανεξάρτητα αν διαφωνείς ή όχι με την ουσία του λόγου του ΚρικετουIsildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:05Πέρα από την πλάκα πάντως, τις σφαλιάρες που έχει μοιράσει ο Κυριάκος σε όσους δικούς του βγάζουν τέτοιες απόψεις προς τα έξω, ο Αλέξης ούτε στα πιο υγρά του όνειρα δεν μπορεί να τις φανταστεί. Ή μάλλον, εκεί ίσως μπορεί. Αλλά μόνο εκεί. Στην πραγματική ζωή το πολύ-πολύ να διώξει για λίγες μέρες τον Πολάκη με ένα "άειιι χάσου, μυρμηγκάκι" και να τον ξαναφέρει πίσω άμεσα, μόλις ο δεύτερος αρχίσει να γρυλίζει και να βγάζει καπνούς απ' τα αυτιά.georgebi έγραψε: 16 Ιουν 2023, 18:49 Μπράβο Κυριάκο.... μην δίνεις την ευκαιρία στους ζαιους ούτε κιχ να βγάλουν
η επιλογή του να μιλήσει ετσι στην συγκεκριμένη συγκυρία ήταν ο ορισμός της ηλιθιότητας
και η ακαριαία αντίδραση του Μητσοτάκη ήταν ο ορισμός του - όσο και αν δεν του φαίνεται - αρχηγού με @@
Και όσο περνάνε τα χρονια όλο και περισσότερο αποδεικνύεται πως ούτε ηλίθιος ειναι ο Κουλης ούτε από ηλίθιους θέλει να περιστοιχίζεται
φερ ειπείν ένα 20 - 30% του Ελληνικού λαού δυσκολεύεται να ταυτιστεί μαζί του![]()
Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 19:36 Εντάξει, εδώ είναι καθαρά ευθύνη του Κρικέτου πώς τον λένε (δεν τον ήξερα, τώρα τον έμαθα) επειδή άφησε τον δημοσιογράφο να τον στριμώξει. Είδε το τυράκι κι έτρεξε, τόσο απλά. Επίσης, είναι μαλακία του, γιατί ακόμα κι αν ισχύουν όλα αυτά που λέει γενικά για τους λαθρομετανάστες, δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να βγεις να τα πεις.
Η απλά η ΝΔ έχει γίνει αρχηγίκο κομμα χωρίς όργανα οπότε οι υποψήφιοι δεν γνωρίζουν τις θεσεις της και λένε οτιδήποτε για να ψηφοθηρισουνgeorgebi έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:59Ανεξάρτητα αν διαφωνείς ή όχι με την ουσία του λόγου του ΚρικετουIsildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:05Πέρα από την πλάκα πάντως, τις σφαλιάρες που έχει μοιράσει ο Κυριάκος σε όσους δικούς του βγάζουν τέτοιες απόψεις προς τα έξω, ο Αλέξης ούτε στα πιο υγρά του όνειρα δεν μπορεί να τις φανταστεί. Ή μάλλον, εκεί ίσως μπορεί. Αλλά μόνο εκεί. Στην πραγματική ζωή το πολύ-πολύ να διώξει για λίγες μέρες τον Πολάκη με ένα "άειιι χάσου, μυρμηγκάκι" και να τον ξαναφέρει πίσω άμεσα, μόλις ο δεύτερος αρχίσει να γρυλίζει και να βγάζει καπνούς απ' τα αυτιά.georgebi έγραψε: 16 Ιουν 2023, 18:49 Μπράβο Κυριάκο.... μην δίνεις την ευκαιρία στους ζαιους ούτε κιχ να βγάλουν
φερ ειπείν ένα 20 - 30% του Ελληνικού λαού δυσκολεύεται να ταυτιστεί μαζί του![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Επειδή είπε "πονάω ρε μαλάκα", δικαιούται ο Κυρανάκης να βγάλει στη δημοσιότητα στοιχεία του (τα οποία δε μας εξηγεί και πώς τα ήξερε).ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:08Ποιον πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι στη Νέα Σμύρνη βρε ποκοπίκο;Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:58Τρίχες.Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:48
Ο Μπέρια κι ο Βαντόνος το ξέρουν;
Πέρα απ' αυτό βέβαια, ο Κούλης στις περισσότερες περιπτώσεις έχει δείξει άμεσα αντανακλαστικά σε κάτι τέτοια θέματα.
Τον "πονάω ρε μαλάκα;"![]()
Αμα σε βάραγε εσένα σα χαλί ο μπάτσος, να σ' έβλεπα τί θα φώναζες. Εκτός αν είσαι βιτσιόζα, βέβαια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδή έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυς (χωρίς κουκούλα εντάξει;) και στο πρώτο και στο δεύτερο επεισόδιο της παννατικής αυτής εξέγερσης κι επειδή εκτός αυτών που είδα, έμαθα και περισσότερα, προτείνω να μην αναφερθείς ξανά στο θέμα. Αυτό μόνον.Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:44Επειδή είπε "πονάω ρε μαλάκα", δικαιούται ο Κυρανάκης να βγάλει στη δημοσιότητα στοιχεία του (τα οποία δε μας εξηγεί και πώς τα ήξερε).ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:08Ποιον πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι στη Νέα Σμύρνη βρε ποκοπίκο;Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:58
Τρίχες.
Αμα σε βάραγε εσένα σα χαλί ο μπάτσος, να σ' έβλεπα τί θα φώναζες. Εκτός αν είσαι βιτσιόζα, βέβαια.
Κατά τα άλλα, τον κάθε παπάρα που χρησιμοποιεί στο χαλαρό ό,τι γίνεται χάγκστανγκ, τον έχω γραμμένο και τον θεωρώ ψιλοφλούφλη.
Και το ότι σ' έπιασε ξαφνικά ο πόνος για το ζαίο συμπολεμιστή, το βρίσκω μεγαλύτερο βίτσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και πάλι δε κατάλαβες τίποτα, και λές μπούρδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:56Επειδή έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυς (χωρίς κουκούλα εντάξει;) και στο πρώτο και στο δεύτερο επεισόδιο της παννατικής αυτής εξέγερσης κι επειδή εκτός αυτών που είδα, έμαθα και περισσότερα, προτείνω να μην αναφερθείς ξανά στο θέμα. Αυτό μόνον.Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:44Επειδή είπε "πονάω ρε μαλάκα", δικαιούται ο Κυρανάκης να βγάλει στη δημοσιότητα στοιχεία του (τα οποία δε μας εξηγεί και πώς τα ήξερε).ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:08
Ποιον πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι στη Νέα Σμύρνη βρε ποκοπίκο;
Κατά τα άλλα, τον κάθε παπάρα που χρησιμοποιεί στο χαλαρό ό,τι γίνεται χάγκστανγκ, τον έχω γραμμένο και τον θεωρώ ψιλοφλούφλη.
Και το ότι σ' έπιασε ξαφνικά ο πόνος για το ζαίο συμπολεμιστή, το βρίσκω μεγαλύτερο βίτσιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Eγώ ξέρω αυτά που είδα, εσύ παπαγαλίζεις ποιηματάκια.Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 22:19Και πάλι δε κατάλαβες τίποτα, και λές μπούρδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:56Επειδή έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυς (χωρίς κουκούλα εντάξει;) και στο πρώτο και στο δεύτερο επεισόδιο της παννατικής αυτής εξέγερσης κι επειδή εκτός αυτών που είδα, έμαθα και περισσότερα, προτείνω να μην αναφερθείς ξανά στο θέμα. Αυτό μόνον.Kauldron έγραψε: 16 Ιουν 2023, 21:44
Επειδή είπε "πονάω ρε μαλάκα", δικαιούται ο Κυρανάκης να βγάλει στη δημοσιότητα στοιχεία του (τα οποία δε μας εξηγεί και πώς τα ήξερε).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έκαναν όλοι όσοι ήταν χιτες ακροτητες. Τα υπολείμματα που γράφεις είναι οι γνωστές παπαριες της αριστεράς.vag_el έγραψε: 16 Ιουν 2023, 18:49Ακου κι αυτό ,επειδή είπες ότι χρωστάω στους χίτες........southern έγραψε: 16 Ιουν 2023, 18:37Χουντικός δεν είμαι. Είμαι πολύ συντηρητικός όχι όμως και υποστηρικτής του Παπαδόπουλου.vag_el έγραψε: 16 Ιουν 2023, 18:36
Και η θεία μου ,εμένα ήταν στις Αντάρτισες και την κυνηγούσανε οι χίτες.Οσο για τον Παπαδόπουλο ήταν άλλος θείος μου.Γενικά κουβαλαω και τους μέν και τους δέ αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι ,Μιλάμε για το σήμερα και όχι για πρίν 70 χρόνια.
Την θεία μου την κυνηγούσανε για να την βιάσουν οι χίτες και στο χωριό που ζούσε είχαν σκοτώσει πάρα πολλούς υπο την καθοδήγηση των Γερμανών.
Τώρα βέβαια ,μπορείς κι εσύ και άλλοι σαν εσένα να αισθάνεστε υπερήφανοι περισσότερο απο πρίν.Δεν χρειαζόμαστε Πακιστανούς και Σύριους για να εγκληματίσουν κατά των Ελλήνων,τα καταφέρνετε εσείς μια χαρά να παίρνετε εκδίκηση για την κακή σας την ώρα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
talaipwros
stella έγραψε: 16 Ιουν 2023, 20:39 Ωραίος ο Κούλης, σαν τον Λούκυ Λουκ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 50 Απαντήσεις