Δεν βγαινει γιατι ολο και καποιος θα μπει να χαλασει το πειραμα. Ας οργανωθουμε οπως προτεινει το παρον νημα και να ΜΗΝ απανταει κανεις στα ποσταρισματα τους. Ψυχραιμια. Κι ας λενε οτι θελουν. Εμεις θα σχολιαζουμε μεταξυ μας τα παντα, αλλα δεν θα quotάρουμε δικά τους ποστ.nemo έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:41το εχω επιχειρησει εγω και δεν βγαινει οι ανθρωποι ειναι πιο τρελοι και πιο χαλσμενοι απο τους δεξιουςπατησιωτης έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:00Θέλω να το δώ αυτό,μια συζήτηση μεταξύ άκρας δεξιάς και άκρας αριστεράς θα είναι πολλαπλώς χρήσιμη.taxalata xalasa έγραψε: 15 Ιουν 2023, 13:08 Να κανουμε ενα πειραμα.
Να αγνοησουμε παντελως τους παντεληδες φορυμιτες που ειναι δηλωμενοι κομματοκυνες της Νεας Δουλας και να τους αφησουμε να συζητανε μονο μεταξυ τους.
Να δουμε ποσο θα αργησουν να γινουνε μαλλια κουβαρια!![]()
Αρίστος, πήζον bot, kauldron
Προσκαλέστε και τους υπόλοιπους συνφορουμιτες στο πείραμα.![]()
Αρχίστε να συζητάτε μόνοι σας χωρίς να αναμιγνύετε ΝΔ για το μεταναστευτικό,το μακεδονικό,τα ελληνοτουρκικά και περιμένουμε τα συμπεράσματά σας.
Το μόνο για το οποίο δεν χρειάζεται να συζητήσετε διότι εκεί συμφωνείτε - είστε όλοι με τον άνθρωπο εισβολέα είναι το ουκρανικό.
Καντε και εσεις προτασεις πως, τι, που.
Βάζω στοιχημα ο,τι αδερφες και παλουκαρια θα γινουνε μαλλια κουβαρια.