!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντυπώσεις μου από την Ελληνική Octoberfest
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Εντυπώσεις μου από την Ελληνική Octoberfest
Η εκδήλωση έγινε στις 19 Οκτωβρίου στο Νιάρχος.
Ομιλητές ο Γερμανός πρέσβης Πλότνερ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος Σκίμπε.
Είχε ωραία λουκάνικα, πρέτσελ, pork chops, μπισκότα και μπύρα για όλο τον κόσμο.
Παραφωνία απετέλεσε το συγκρότημα που έπαιξε στο τέλος. Έπιασαν λίγο την Σουτσενλίζελ και μετά συνέχεια τραγούδαγαν Αμερικανιές.
Αλλά ήταν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Θα πηγαίνω κάθε χρόνο.
Ομιλητές ο Γερμανός πρέσβης Πλότνερ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος Σκίμπε.
Είχε ωραία λουκάνικα, πρέτσελ, pork chops, μπισκότα και μπύρα για όλο τον κόσμο.
Παραφωνία απετέλεσε το συγκρότημα που έπαιξε στο τέλος. Έπιασαν λίγο την Σουτσενλίζελ και μετά συνέχεια τραγούδαγαν Αμερικανιές.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Εντυπώσεις μου από την Ελληνική Octoberfest
στις αποικιες γινονται τετοια πραγματα? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- wooded glade
Mιας και αναφέρθηκε το Νιάρχος. Εχω ακούσει ότι ειναι κοσμημα. Σε ποσα χρονια θα εχει γινει λαθροστέκι αναρχικων - καταληψη; Εγω λεω σε μια δεκαετια το πολύ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Wooded effect και στο οκτομπερφεστ! Aκολούθησε η απομάκρυνση σκίμπε, το 19 μας αφήνει και ο μπουτάρης. Ο δε γερμανός πρέσβης ακούει ήδη το χρούτσου χρούτσου στην καρέκλα του.
Πέρα απ την πλάκα, αν το ήξερα από πιο πρίν θα πήγαινα και εγώ. Για πες, είχαν μπύρες πέραν αυτόν που βρίσκεις στο εμπόριο;
Πέρα απ την πλάκα, αν το ήξερα από πιο πρίν θα πήγαινα και εγώ. Για πες, είχαν μπύρες πέραν αυτόν που βρίσκεις στο εμπόριο;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Καλή επιχείρηση το Oktoberfest. Τώρα εξαπλώθηκε σε όλες τις γερμανικές πόλεις σχεδόν, και στο εξωτερικό, μέχρι στην Κίνα είχαμε γερμανικό Oktoberfest.
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Αυτα τα λενε απο πριν. Ποσα ξοδεψες;wooded glade έγραψε: 27 Οκτ 2018, 13:34 Η εκδήλωση έγινε στις 19 Οκτωβρίου στο Νιάρχος.
-
Γιωργης
Ως γερμανος με προσβαλει να γιορταζουν οκτβερφεστ οι ελληνες. Οπως εγω δεν κανω την πλακα μου με τσιφτετέλια και οριενταλ ρεμπετικα ετσι δεν θελω να κανουν την πλακα τοτς και οι ελληνεςε τημ κουλτουρα μου και την ιστορια μου. Δυστυχως ομως βρισκομαστε υπο κατοχη της νεας ταξης πραγματων και η ισοπεδωση θεωρειται κανονικοτητα απο τους αριστερουληδες...
- Eθνικοκοινωνιστης
Διαδοχε?Γιωργης έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:17 Ως γερμανος με προσβαλει να γιορταζουν οκτβερφεστ οι ελληνες. Οπως εγω δεν κανω την πλακα μου με τσιφτετέλια και οριενταλ ρεμπετικα ετσι δεν θελω να κανουν την πλακα τοτς και οι ελληνεςε τημ κουλτουρα μου και την ιστορια μου. Δυστυχως ομως βρισκομαστε υπο κατοχη της νεας ταξης πραγματων και η ισοπεδωση θεωρειται κανονικοτητα απο τους αριστερουληδες...
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Γιωργης έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:17 Ως γερμανος με προσβαλει να γιορταζουν οκτβερφεστ οι ελληνες. Οπως εγω δεν κανω την πλακα μου με τσιφτετέλια και οριενταλ ρεμπετικα ετσι δεν θελω να κανουν την πλακα τοτς και οι ελληνεςε τημ κουλτουρα μου και την ιστορια μου. Δυστυχως ομως βρισκομαστε υπο κατοχη της νεας ταξης πραγματων και η ισοπεδωση θεωρειται κανονικοτητα απο τους αριστερουληδες...
Τι γνωμη εχεις ομως για τους κοσμοπολιτες που συμμετεχοντας σε ευρωπαικα εθιμα ή ταξιδευοντας σε ευρωπαικες πολεις θεωρουν οτι ειναι ομοιοι των γερμανων και αλλων δυτικων εθνων;
- Eθνικοκοινωνιστης
ελληνιολες μην ξεπεφτετε σε σημειο δουλου
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
stergiosbik
Kι εμας μας προσβαλλεις που γραφεις σε ελληνικο φορουμ αλλα επειδη ειμαστε φιλοξενοι ανθρωποι και οχι βαρβαροι σε ανεχομαστε.Γιωργης έγραψε: 27 Οκτ 2018, 14:17 Ως γερμανος με προσβαλει να γιορταζουν οκτβερφεστ οι ελληνες. Οπως εγω δεν κανω την πλακα μου με τσιφτετέλια και οριενταλ ρεμπετικα ετσι δεν θελω να κανουν την πλακα τοτς και οι ελληνεςε τημ κουλτουρα μου και την ιστορια μου. Δυστυχως ομως βρισκομαστε υπο κατοχη της νεας ταξης πραγματων και η ισοπεδωση θεωρειται κανονικοτητα απο τους αριστερουληδες...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 0 Απαντήσεις