πούλησε την αφάνα για να βγει σε πιο zoomer friendly - μπρόκολο έκδοση;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μιλώντας για πατεράδες και βιβλία, ας σταχυολογησομε μερικά από τα πολλά ωραία βιβλία του πατέρα όχι κάποιου στελέχους του κομματος, αλλά του υπουργού υγείας της ΝΔ :
Και πατρικό μπόνους..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Unique έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:00
Αυτό το μαλλί δε σας θυμίζει πουτσότριχες?
Τις κωλότριχες τις δικές σου μου θυμίζουν που σου βάζω λιπαντικό πριν στον καρφώσω.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Καλά ρε μαλάκες δεν ντραπήκατε να βγάλετε έτσι στον τάκο έναν άνθρωπο και να τον σχολιάζετε σαν τις πιο πεταμένες κατίνες;
Και νεοδημοκράτης αφισοκολητής να'τανε, και τζημερικός ή Μπογδανικός η νεοπασόκος ή κνιτόμπαλο, πάλι σκατένιο είναι αυτό που κάνετε...
Τεσπά στ' @@ μου κιόλας, τι κάθομαι κι ασχολούμαι...
exiledd έγραψε: 15 Ιουν 2023, 23:38
Καλά ρε μαλάκες δεν ντραπήκατε να βγάλετε έτσι στον τάκο έναν άνθρωπο και να τον σχολιάζετε σαν τις πιο πεταμένες κατίνες;
Και νεοδημοκράτης αφισοκολητής να'τανε, και τζημερικός ή Μπογδανικός η νεοπασόκος ή κνιτόμπαλο, πάλι σκατένιο είναι αυτό που κάνετε...
Τεσπά στ' @@ μου κιόλας, τι κάθομαι κι ασχολούμαι...
Μιλώντας για πατεράδες και βιβλία, ας σταχυολογησομε μερικά από τα πολλά ωραία βιβλία του πατέρα όχι κάποιου στελέχους του κομματος, αλλά του υπουργού υγείας της ΝΔ :
Και πατρικό μπόνους..
Φίλε πες τα να τα μάθουμε καιναυτοονπου δεν τα ξέρουν, που ήταν ξέρω τω σε κόμμα τελευταία 30 χρόνια
Κατά τα λοιπά σε ευχαριστούμε που αγωνίζεσαι για τον θρίαμβο Μητσοτάκη,